Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: انتقادهای یوناما بر پروسیجر وزارت امر به‌معروف بی‌جا است

سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز سه‌شنبه در یک نشست خبری در واشنگتن گفت که ایالات متحده از نزدیک رفتار امارت اسلامی با مردم افغانستان، به خصوص زنان و دختران این کشور را زیر نظر دارد.

منتشر شده

در

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به گزارش یوناما انتقادهای این اداره بر پروسیجر وزارت امر به‌معروف، نهی از منکر و سمع شکایات را بی‌جا خوانده و گفته است، احکامی که از سوی این وزارت توصیه می‌شود، احکام معلوم و معروف اسلامی است.

سخنگوی امارت اسلامی افزوده است، گزارشگران یوناما تلاش دارند تا افغانستان را از دید غرب بررسی کنند که کار درستی نیست.

به گفته آقای مجاهد، با حاکمیت امارت اسلامی، تمام حقوق شرعی اتباع افغانستان تأمین است.

وی گفت: «با همه مردان و زنان برخورد شرعی صورت می‌گیرد، احکام شرعی به‌حیث قوانین قابل اجرا می‌باشد و در این مورد با هیچ‌کسی ظلم و تجاوز صورت نمی‌گیرد.»

مجاهد افزوده است که، افغانستان باید من حیث یک مجتمع اسلامی تحت برسی قرار بگیرد و خواست‌های این ملت که اکثریت مطلق آن مسلمان اند و بخاطر اقامه نظام اسلامی قربانی‌های بزرگ داده اند، مد نظر گرفته شود.

درهمین حال، سخنگوی وزارت خارجه امریکا با اشاره به گزارش یوناما گفته است که اقدامات وزارت امر به‌معروف، نهی از منکر حقوق بشری تمام افغان‌ها را تضعیف می‌کند.

متیو میلر گفت امارت اسلامی می‌داند که روابط‌اش با جامعه بین‌المللی ارتباط کامل با رفتار آن با مردم افغانستان دارد.

سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز سه‌شنبه در یک نشست خبری در واشنگتن گفت که ایالات متحده از نزدیک رفتار امارت اسلامی با مردم افغانستان، به خصوص زنان و دختران این کشور را زیر نظر دارد. او گفت که امریکا از امارت اسلامی انتظار دارد به نگرانی‌های مردم خود و جامعه بین‌المللی در این زمینه توجه کند.

میلر افزود: «همان طور که در نشست‌های خصوصی و همچنین عمومی به نمایندگان طالبان (امارت اسلامی) گفته‌ایم، روابط این گروه (امارت اسلامی) با جامعه بین‌المللی به‌طور کامل به نوع رفتار آن بستگی دارد. ما این را خیلی روشن گفته‌ایم.»

این درحالیست که هیات معاونت ملل متحد در افغانستان (یوناما) روز سه‌شنبه (۱۹ سرطان) با نشر گزارشی گفته است که وزارت امر به معروف و نهی از منکر امارت اسلامی در زمان تطبیق دستورهای شان به زور متوسل شده و آزادی و سلامت جسمی و روحی و حریم خصوصی افراد را نقض کرده است.

یوناما در گزارشی تحت عنوان "نظارت اخلاقی توسط مقامات برحال در افغانستان: اثرات آن بر حقوق بشر" از نقش و نفوذ روز افزون این وزارت در تصمیم گیری‌ها در بخش‌های مختلف به خصوص زندگی خصوصی شهروندان افغانستان یاد آوری کرده است.

 

خبرهای مرتبط: 

یوناما گزارش سه ماهه‌اش را تحت عنوان وضعیت حقوق بشری در افغانستان نشر کرد

وزارت خارجه امارت اسلامی: گزارش یوناما مستند نیست

رویداد های اخیر

یک فابریکه تولید و تصفیه نمک در تخار ساخته می‌شود

Published

on

مسوولان محلی در تخار می‌گویند که یک فابریکه بزرگ تولید و تصفیه نمک به ارزش ۴۵ میلیون افغانی در این ولایت ساخته می‌شود.

به گفته آنان، این فابریکه در مدت چهار ماه به‌گونه معیاری ساخته خواهد شد که سالانه ظرفیت تولید بیش از صد هزار تُن نمک خالص را خواهد داشت.

عبدالرحمان غزنوی، رئیس صنعت و تجارت تخار، در این مورد گفت: «ساخت یک فابریکه تصفیه نمک امروز اینجا افتتاح شد. از تاجران خواهش ما این است که همین گونه سرمایه خود را بیرون نبرند، فابریکه بسازند و ما آن‌ها را حمایت می‌کنیم.»

در همین حال، مسوولان این فابریکه می‌گویند که بهبود امنیت و نبود شرکت تصفیه نمک در تخار، آنان را وادار به ساخت این شرکت کرد و مصمم به تولید نمک با کیفیت هستند.

محمد نبی منصور، مسوول فابریکه تصفیه نمک، گفت: «اطمینان به تمام تاجران و سرمایه‌گذاران حاصل شده، امنیت به تمام معنا موجود هست، مشکل وجود ندارد. ما با سایر شرکای کاری با اطمینان کامل مطمین هستیم که اینجا سرمایه‌گذاری خوب است.»

از سویی هم، شماری از باشندگان تخار از دیگر سرمایه‌گذاران می‌خواهند که برای خودکفایی کشور در ولایات گوناگون به ویژه در تخار سرمایه‌گذاری کنند.

گفتنی است که تخار دارای منابع معدنی مختلف است و هرگاه در این ولایت سرمایه‌گذاری شود، تولیدات آن می‌تواند به کشورهای دیگر به ویژه تاجیکستان صادر شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت زراعت: در بخش تولید مرغ در کشور یک میلیارد دالر سرمایه‌گذاری شده است

Published

on

مسوولان وزارت زراعت و مالداری می‌گویند که در بخش تولید مرغ در کشور یک میلیارد دالر سرمایه‌گذاری شده است. به گفته‌ آنان، سرمایه‌گذاری در این بخش با گذشت هر روز بیشتر می‌شود و در حال حاضر ۱۵ هزار فارم مرغ در کشور فعال اند.

مصباح‌ الدین مستعین، سخنگوی وزارت زراعت در این مورد گفته است: «در حال حاضر حدوداً ۱۵ هزار فارم مرغداری در تمام افغانستان فعال اند که اضافه تر از یک میلیارد دالر ارزش دارند.»

در همین حال، اتاق زراعت و مالداری همچنان گفته که روند سرمایه‌گذاری در این بخش در حال گسترش است اما هنوز افغانستان در تولید مرغ به خودکفایی نرسیده است.

میرویس حاجی‌زاده، معاون اتاق زراعت و مالداری گفت: «سکتور مرغداری جلو واردات را بیشتر گرفته و همچنان جلو واردات مرغ‌های پیر را به کشور گرفته است. ما این سکتور را حمایت می‌کنیم. فعلاً واردات تخم مرغ جریان دارد چونکه کاهش تخم مرغ وجود دارد.»

از سویی هم، آگاهان اقتصادی باور دارند که ظرفیت سرمایه‌گذاری در بخش تولید مرغ وجود دارد و سرمایه‌گذاری‌ها باید افزایش یابد تا کشور به خودکفایی برسد.

باوجود سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش، هنوز مرغ و تخم آن از کشورهای همسایه وارد کشور می‌شود. خواست‌ها این است که حکومت در این بخش توجه کند تا افغانستان به یک کشور صادر کننده مبدل شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کاهش سطح آب در کندهار ۵۰ درصد فارم‌های ماهی در این ولایت را صدمه زده است

Published

on

فارم داران ماهی در کندهار می‌گویند که سطح آب در این ولایت کاهش یافته و آنان آب کافی برای پرورش ماهی در اختیار ندارند، مشکلی که سبب شده تا ۵۰ درصد فارم‌ها آسیب ببینند.

محمد ابراهیم، مسوول اتحادیه فارم‌داران ماهی در کندهار می‌گوید: «تعداد فارم‌ها ۵۰ الی ۶۰ فیصد کاهش یافته است. در گذشته تا ۱۸۰۰ فارم وجود داشت، اما اکنون تا حدود ۲۵۰ فارم فعال باقی مانده است. فارم‌های غیر فعال نیز وجود دارند، اما تعداد شان کم است.»

ساخت بندهای آب گردان برای مدیریت آب‌ها یکی از خواست‌های فارم داران ماهی است. آنان می‌گویند که باید از آب‌های جاری برای پرورش ماهی استفاده شود نه آب های زیر زمینی.

توریالی، فارم دار در کندهار می‌گوید: «خشکسالی فارم‌های ماهی را بسیار خشک کرده است. سطح آب خیلی کاهش یافته است و این مشکل فارم‌داران را صدمه زده است.»

از سویی هم، مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از کمک‌های لازم به فارم داران ماهی خبر می‌دهند.

توریالی آقا، مدیر بخش ترویج مالداری ریاست زراعت و مالداری کندهار می‌گوید: «برخی از موسسات به آنان کمک کرده اند، وسایل و برنامه‌های آموزش پرورش ماهی را فراهم کرده اند.»

بربنیاد معلومات مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، حدود ۱۵۲ فارم بزرگ و ۷۰۰ فارم کوچک پرورش ماهی در این ولایت فعالیت دارند که روزانه ۷۰۰ کیلوگرام گوشت ماهی از این فارم‌ها به دست می‌آید. این در حالی است که روزانه هزاران کیلو گرام گوشت ماهی از پاکستان وارد کشور می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!