Connect with us

جهان

کونار مک گریگور قهرمان یو اف سی  بازنشسته گی اش را اعلام کرد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

به اساس گزارش سی ان ان، قهرمان یو اف سی و مبارز هنرهای رزمی مختلط، کونار مک گریگور، روز یکشنبه از طریق حساب تویتر خود از بازنشستگی اش ازاین ورزش خبر داد.

کونار مک گریگور که قهرمان سابق دو بخش جهانی یو اف سی بود، در روز یکشنبه در توییتی اعلام کرد که کارنامه اش در ورزش مبارزات آزاد به پایان رسیده است.

گریگور در تویتی گفت: “سلام دوستان. من تصمیم گرفتم از مبارزات بازنشسته شوم. از همه شما بخاطر خاطرات شگفت انگیز سپاسگزار هستم. عجب سفری بود. این هم تصویری از خودم و مادرم در لاس ویگاس قبل از پیروزی من در یکی از عناوین جهانی هست. تمام تان را دوست دارم.”

گرچه این اولین بار نیست که مک گریگور بازنشستگی خود را از ورزش در رسانه های اجتماعی اعلام کرده است.

وی پیش از این بازنشستگی خود را در مارچ ۲۰۱۹ اعلام کرده بود، اما در اوایل سال ۲۰۲۰ برای مقابله با مبارز آمریکایی دونالد “کاوبوی” کرون دوباره به حلقه ی مبارزات برگشت.

کونار مک گریگور مبارز ایرلندی یکی از بهترین مبارزان ورزش یو اف سی محسوب می شود.

Advertisement

جهان

ترمپ: هند و پاکستان بر آتش‌بس کامل و فوری توافق کرده‌اند

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، روز شنبه اعلام کرد که هند و پاکستان پس از چهار روز حملات بر تأسیسات نظامی یکدیگر، بر سر یک «آتش‌بس کامل و فوری» به توافق رسیده‌اند.

اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر امور خارجه پاکستان می‌گوید پاکستان و هند توافق کرده‌اند که آتش‌بس را فوراً اجرا کنند.

وزارت خارجه هند نیز اعلام کرد که این آتش‌بس از ساعت ۵ عصر امروز (شنبه) به وقت محلی هند آغاز خواهد شد.

ترمپ در پیامی در شبکه اجتماعی سوشل تروت نوشت: «پس از یک شب طولانی گفتگو با میانجیگری ایالات متحده، خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان بر سر یک آتش‌بس کامل و فوری به توافق رسیده‌اند. به هر دو کشور بابت استفاده از عقل سلیم و درایت عالی تبریک می‌گویم.»

این اعلام ناگهانی در روزی صورت گرفت که نگرانی‌ها درباره احتمال استفاده از زرادخانه‌های هسته‌ای دو کشور شدت گرفته بود، چرا که ارتش پاکستان گفته بود نهاد عالی نظامی و غیرنظامی ناظر بر سلاح‌های هسته‌ای این کشور قرار است تشکیل جلسه دهد.

اما وزیر دفاع پاکستان بعداً اعلام کرد که هیچ نشست مشابهی برنامه‌ریزی نشده است.

در همان زمان، مقامات دو طرف نشان دادند که پس از تبادل حملات روز، آمادگی دارند یک گام به عقب بردارند، زیرا تلفات غیرنظامیان در هر دو طرف به ۶۶ نفر افزایش یافت.

آقای اسحاق دار در صفحه ایکس خود نوشت: «پاکستان و هند بر سر آتش‌بس فوری توافق کرده‌اند. پاکستان همیشه برای صلح و امنیت در منطقه تلاش کرده است، بدون اینکه بر سر حاکمیت و تمامیت ارضی خود سازش کند.»

وزارت خارجه هند گفت که رئیس عملیات نظامی پاکستان روز شنبه بعد از ظهر با همتای هندی خود تماس گرفت و توافق شد که هر دو طرف تمامی حمله بر یکدیگر را متوقف کنند.

به گفته وزارت خارجه هند، این دو مقام قرار است دوباره به تاریخ ۱۲ ماه می با یکدیگر گفتگو کنند.

درگیری‌ها از روز چهارشنبه هفته گذشته آغاز شد، زمانی که هند حملاتی را به آنچه که آن را «زیرساخت‌های تروریستی» در کشمیر پاکستان می‌دانست، انجام داد. این حملات دو هفته پس از کشته شدن ۲۶ نفر در یک حمله به گردشگران هندو در کشمیر هند صورت گرفت.

پاکستان اتهام‌های هند مبنی بر دخالت این کشور در حمله به گردشگران را رد کرد.

این دو کشور از زمان استقلال‌شان در سال ۱۹۴۷، که پایان استعمار بریتانیا را به همراه داشت، درگیر اختلافاتی بر سر کشمیر بوده‌اند. هند و پاکستان هر دو کشمیر را به طور کامل مورد ادعا دارند اما تنها بخش‌هایی از آن را اداره می‌کنند.

آن‌ها از آن زمان سه بار وارد جنگ شده‌اند، از جمله دو بار بر سر کشمیر، و چندین بار با یکدیگر درگیر شده‌اند.

هند پاکستان را به راه‌اندازی شورشی در بخش تحت کنترول خود در کشمیر که از سال ۱۹۸۹ آغاز شده و منجر به کشته شدن ده‌ها هزار نفر شده، متهم می‌کند. هند همچنین گروه‌های شبه‌نظامی اسلام‌گرای پاکستانی را مسوول حملات دیگر در هند می‌داند.

با این حال، پاکستان هر دو اتهام را رد می‌کند. این کشور می‌گوید که تنها از نظر اخلاقی، سیاسی و دیپلوماتیک از جدایی‌طلبان کشمیری حمایت می‌کند.

Continue Reading

جهان

امریکا و گروه جی۷ خواهان آغاز مذاکرات میان هند و پاکستان برای ختم درگیری‌ها شدند

Published

on

ایالات متحده امریکا اعلام کرده که پیشنهاد کمک به هند و پاکستان را برای آغاز «مذاکرات سازنده» داده است. گروه «جی ۷» همچنان از این دو کشور خواسته است‌ تا برای پایان درگیری‌ها وارد گفتگوی مستقیم شوند.

به گزارش رویترز، قدرت‌های جهانی در مورد تشدید اخیر رقابت چند دهه‌ای هند و پاکستان هشدار داده‌اند. هند روز چهارشنبه با حملات هوایی و راکتی به پاکستان حمله کرد و از آن زمان، این دو کشور دارای سلاح هسته‌ای روزانه با یکدیگر درگیر شده‌اند و روز شنبه نیز حملاتی علیه تأسیسات نظامی یکدیگر انجام دادند که منجر به کشته‌شدن ده‌ها نفر شد.

ایالات متحده، به‌ویژه مارکو روبیو، وزیر امور خارجه این کشور از اواخر اپریل تاکنون مذاکرات منظم با هند و پاکستان داشته و از آنها خواسته است تا تنش‌ها را کاهش دهند.

وزارت امور خارجه امریکا اواخر جمعه و اوایل شنبه سه بیانیه درباره تماس‌های تلیفونی مارکو روبیو با قوماندان ارتش پاکستان، جنرال عاصم منیر و وزرای امور خارجه هند و پاکستان منتشر کرد.

در این بیانیه‌ها آمده است که روبیو از آنان خواسته تا «ارتباط مستقیم را برای جلوگیری از سوءتفاهم مجدد برقرار کنند» و در عین حال پیشنهاد داده که امریکا برای «آغاز مذاکرات سازنده» به منظور جلوگیری از درگیری‌های آینده، کمک کند.

مایکل کوگلمن، تحلیل‌گر امور آسیای جنوبی در واشنگتن و نویسنده مجله فارن پالیسی، گفت تماس مستقیم روبیو با قوماندان ارتش پاکستان «مهم‌ترین اقدامی است که امریکا از آغاز بحران تاکنون انجام داده است».

او گفت: «اگر بخواهید با پاکستانی‌ها درباره کاهش تنش صحبت کنید، باید با جنرال منیر صحبت کنید.»

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، اوایل این هفته گفت که افزایش تنش‌ها «مایه تأسف» است.

 جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور امریکا نیز گفته است که این جنگ «ربطی به ما ندارد».

در سال‌های اخیر، هند از سوی قدرت‌های غربی به‌عنوان شریکی برای مقابله با نفوذ فزاینده چین دیده شده است.

پاکستان نیز متحد ایالات متحده محسوب می‌شود، هرچند اهمیت آن از زمان خروج امریکا از افغانستان در سال ۲۰۲۱ کاهش یافته است.

در بیانیه‌ای از سوی گروه ۷، وزرای امور خارجه کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، جاپان، ایالات متحده، بریتانیا و اتحادیه اروپا حمله مرگبار ۲۲ اپریل توسط شبه‌نظامیان اسلام‌گرا در منطقه کشمیر تحت کنترول هند را که به کشته‌شدن ۲۶ نفر انجامید، به‌شدت محکوم کردند. هند، پاکستان را مسوول این حمله دانست، اما پاکستان این اتهام را رد کرده و خواستار انجام تحقیقات بی‌طرفانه شد.

وزرای خارجه گروه ۷ اظهار داشتند: «ما خواستار کاهش فوری تنش‌ها هستیم و دو کشور را تشویق می‌کنیم تا از طریق گفتگوی مستقیم به یک راه‌حل مسالمت‌آمیز دست یابند.»

کشمیر، منطقه‌ای با جمعیت عمدتاً مسلمان، به‌طور کامل توسط هر دو کشور – هند با اکثریت هندو و پاکستان اسلامی ادعا می‌شود، اما هر یک تنها بخشی از آن را اداره می‌کنند. این منطقه طی دهه‌ها شاهد جنگ، شورش و بن‌بست‌های دیپلوماتیک بوده است.

Continue Reading

جهان

مکرون با الشرع در پاریس دیدار می‌کند

گفته می‌شود که در این دیدار، موضوعات امنیتی از جمله حملات پی‌درپی اسرائیل به خاک سوریه، در اولویت بحث‌ها قرار دارد.

Published

on

به گزارش رسانه‌های بین‌المللی احمد شرع، در نخستین سفر رسمی خود به اروپا، امروز با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در پاریس دیدار می‌کند.

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که احمد شرع، که به تازگی ریاست دوره انتقالی سوریه را به‌دست گرفته، قرار است برای نخستین‌بار از زمان آغاز به‌کار خود به اروپا سفر کند. مقصد این سفر پاریس است، جایی‌که او با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، دیدار خواهد کرد.

گفته می‌شود که در این دیدار، موضوعات امنیتی از جمله حملات پی‌درپی اسرائیل به خاک سوریه، در اولویت بحث‌ها قرار دارد.

کارشناسان معتقدند که این ملاقات می‌تواند سرآغاز تلاش‌های دیپلوماتیک گسترده‌تر دولت جدید سوریه برای جلب حمایت بین‌المللی و کاهش تنش‌های منطقه‌ای باشد.

سوریه پس از سال‌ها درگیری داخلی، اکنون وارد مرحله‌ای تازه با شکل‌گیری دولت انتقالی به رهبری احمد شرع شده است. وی که اخیراً قدرت را در دمشق به‌دست گرفته، در تلاش است تا روابط خارجی سوریه را ترمیم کرده و جایگاه این کشور را در عرصه بین‌المللی بازسازی کند. دیدار با مکرون به عنوان نخستین گام در این راستا، می‌تواند نشانه‌ای از عزم دولت جدید برای تعامل بیشتر با قدرت‌های اروپایی تلقی شود.

این درحالیست که مکرون در ماه دلو و پس از آنکه نیروهای شورشی کنترل سوریه را در دست گرفتند، از رئیس جمهور موقت سوریه دعوت کرده بود تا به فرانسه سفر کند. او در ماه مارچ نیز دعوت خود را تکرار کرد؛ اما آن را منوط به تشکیل یک دولت فراگیر کرد که نماینده تمامی اعضای جامعه مدنی در این کشور باشد. مکرون همچنین گفتگوهای اولیه با رهبران موقت سوریه را در این خصوص مثبت ارزیابی کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!