Connect with us

رویداد های اخیر

کمیشنر عالی پناهندگان سازمان ملل خواهان یافتن راه‌حل درازمدت برای وضعیت مهاجرین افغان در پاکستان شد

گراندی از تصمیم پاکستان برای تعلیق طرح اخراج اتباع غیرقانونی افغانستان قدردانی و تضمینی را دنبال کرد که این روند متوقف شود. وی همچنین تداوم سنت افتخارآمیز مهمان نوازی پاکستان نسبت به افغان‌های را خواستار شد که نیاز به حمایت بین‌المللی دارند.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

پس از سفر کمیشنر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد به پاکستان و دیدار با مقام‌های بلندپایه این کشور، روند اخراج اتباع غیرقانونی افغانستان از پاکستان به حالت تعلیق درآمد.

فیلیپو گراندی طی سفر سه روزه خود به پاکستان ضمن بازدید از کمپپ‌های پناهجویان افغان و دیدار با اقشار مختلف این مهاجرین با مقام‌های بلندپایه پاکستانی نیز دیدار و گفتگو کرد.

سازمان ملل متحد اعلام کرد که کمیشنر عالی، تقویت تلاش‌ها جهت اجرای راهکارهای بلندمدت برای افغان‌ها در پاکستان و حمایت از جوامع میزبان آنها را خواستار شده است.

اتباع حاضر در کمپ‌های متعلق به مهاجرین افغانستان در جریان بازدید گراندی، پیامی از مشکلات در مورد وضعیت خود، ابراز تمایل برای کمک به هموطنان خود در پاکستان و همچنین در افغانستان را به اشتراک گذاشتند.

کمیشنر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در این سفر با شهباز شریف صدراعظم ، سناتور اسحاق دار وزیر امور خارجه و امیر مقام وزیر امور ایالات مرزی پاکستان دیدار کرد و تمدید به موقع کارت مهاجرین ثبت شده که یک سند هویتی حیاتی برای بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار افغان است را خواستار شد.

گراندی از تصمیم پاکستان برای تعلیق طرح اخراج اتباع غیرقانونی افغانستان قدردانی و تضمینی را دنبال کرد که این روند متوقف شود. وی همچنین تداوم سنت افتخارآمیز مهمان نوازی پاکستان نسبت به افغان‌های را خواستار شد که نیاز به حمایت بین‌المللی دارند.

این مقام سازمان ملل متحد متعهد شد که تلاش‌های خود را با هدف ایجاد شرایط مساعد برای بازگشت مهاجرین افغان به کشورشان از جمله از منظر مادی، دسترسی به خدمات و فرصت‌های شغلی ادامه دهد و راه را برای بازگشت داوطلبانه و پایدار آنها را در آینده هموار کند.

وی افزود: «از آنجایی که پاکستان همچنان میزبان حدود سه میلیون اتباع افغانستان است، همه راه حل‌ها علاوه بر بازگشت داوطلبانه، اسکان مجدد این افراد در کشور ثالث و راه حل‌های طولانی مدت در داخل پاکستان، باید بررسی شوند.»

آمار رسمی اسلام‌آباد نشان می‌دهد که از زمان آغاز طرح اخراج اتباع غیرقانونی افغانستان (از خزان سال گذشته) تاکنون بیش از ۶۵۰ هزار نفر از آنان از پاکستان خارج شده‌اند.

درهمین حال، سردار احمد شکیب، سرپرست سفارت امارت اسلامی در اسلام‌آباد با فلیپو گراندی، رییس عمومی کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان دیدار کرده است.

سردار احمد شکیب در این دیدار گفته است، مهاجران افغان در پاکستان به دلیل نبود سیاست رسمی مشخص با مشکلات زیادی روبرو هستند و نیاز است که مهاجران افغان بتوانند در پرتو یک طرزالعمل و میکانیزم مشخص زندگی کنند و قربانی شرایط سیاسی نشوند.

از سوی دیگر، فلیپو گراندی گفته است، پاکستان اطمینان داده است که روند اخراج اجباری مهاجران افغان را متوقف خواهد کرد.

 

خبرهای مرتبط: 

شهباز شریف: با مهاجران افغان در پاکستان با «احترام کم نظیر» رفتار می‌شود

اسحاق‌ دار و فیلیپو گراندی درباره مهاجران افغانستان گفتگو کردند

رویداد های اخیر

تجارت افغانستان با هند از طریق واگه پاکستان با بسته شدن مرز متوقف شد

Published

on

(Last Updated On: )

با اعلام پاکستان مبنی بر تعلیق تجارت با هند، صادرات افغانستان به هند از طریق بندر واگه نیز متوقف شده است.

تنش تازه میان هند و پاکستان در پی کشته شدن ۲۶ نفر در یک محل توریستی در کشمیر زیر اداره هند، به میان آمده است.

روزنامه هندوستان تایمز امروز جمعه در مطلبی نوشته است که تعلیق تجارت بر اقتصاد محلی، به ویژه تاجران و صنایع کوچک که معیشت آنها تا حد زیادی به این تجارت بستگی دارد، تأثیر خواهد گذاشت.

به گفته این روزنامه، راه واگه تنها مسیر زمینی مجاز برای تجارت بین هند و پاکستان بوده و برای واردات از افغانستان بسیار مهم است.

در آگست ۲۰۱۹، زمانی که هند وضعیت ویژه کشمیر را لغو کرد، پاکستان تمام روابط تجارتی خود با هند را متوقف کرد. پاکستان همچنین هند را از صادرات کالاها به افغانستان منع کرده بود، اگرچه واردات ازقبیل میوه‌های خشک، حتی پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، به طور عادی ادامه یافت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیأتی از افغانستان در یک نمایشگاه بین‌المللی در ایران اشتراک می‌کند

Published

on

(Last Updated On: )

مقام‌های ایرانی می‌گویند که قرار است یک هیأت ۲۰۰ نفری، از مقام‌های دولتی و بخش خصوصی افغانستان در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی ایران اشتراک کنند.

در همین حال، مسوولان امارت اسلامی حضور تاجران افغان را در این نمایشگاه مهم می‌دانند و می‌گویند که با به نمایش گذاشته‌ شدن تولیدات داخلی، برای کالاهای افغانستان بازاریابی خوب می‌شود.

عبداللطیف نظری، معین وزارت اقتصاد، در این مورد گفت: «همکاری‌های اقتصادی بین بخش خصوصی و دولتی افغانستان و ایران به نفع هر دو کشور است.»

آقای نظری افزود: «سفر هیأت بلندپایه امارت اسلامی به ایران می‌تواند تاثیرکننده گسترش مبادلات اقتصادی و تجاری بین دو کشور باشد.»

از سویی هم، اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری کشور گفته است که در این نمایشگاه ۸۰ غرفه به تاجران افغان اختصاص داده شده و در آن تولیدات زراعتی، سنگ‌های قیمتی و دیگر تولیدات به نمایش گذاشته می‌شود.

شماری از آگاهان همچنان گفته‌اند که اشتراک افغانستان در نمایشگاه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مهم است و می‌تواند منجر به تقویت روباط اقتصادی با کشورها شود.

این در حالی است که ایران یکی از شرکای مهم اقتصادی افغانستان است و حجم تجارت دو کشور به بیش از ۳ میلیارد دالر در سال می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عبدالله یوف: ۱۴ کیلومتر کار لوله‌گذاری پروژه تاپی در هرات انجام شده است

Published

on

(Last Updated On: )

بگنج عبدالله یوف، رئیس پروژه تاپی در افغانستان با نور احمد اسلام جار، والی هرات دیدار کرده و از تسریع روند لوله‌گذاری این پروژه در این ولایت خبر داده است.

دفتر والی هرات در خبرنامه‌ای امروز (پنجشنبه) گفته که عبدالله یوف گزارش مختصری از پیشرفت کار پروژه تاپی را با آقای اسلام جار شریک کرده است.

براساس خبرنامه، رئیس پروژه تاپی ضمن تقدیر از همکاری اداره محلی هرات در فراهم کردن تسهیلات لازم اعلام نموده که ۱۴ کیلومتر کار لوله‌گذاری انجام شده و در کنار این، ۲۴ کیلومتر مسیر این پروژه نیز هموارکاری شده است.

در این نشست، والی هرات نیز از تلاش‌های مسوولان پروژه تاپی در پیشبرد امور کاری این پروژه استقبال نمود و از همکاری همه جانبه اداره محلی در فراهم کردن تسهیلات لازم برای پیشرفت سریع ‌کار به رئیس پروژه تاپی در افغانستان اطمینان داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!