Connect with us

اخبار ساحوی

ایران روز جمعه در ژنو با سه کشور اروپایی مذاکره خواهد کرد

ایران و امریکا در طول دوران ریاست جمهوری جو بایدن به صورت غیرمستقیم درباره پرونده هسته‌ای گفتگو کرده بودند که این گفتگوها تاکنون به نتیجه خاصی نرسیده است.

منتشر شده

در

 خبرگزاری جاپان از مذاکرات ایران با سه قدرت اروپایی در ژنو خبر داده است.

خبرگزاری کیودو جاپان روز یک‌شنبه (۴قوس) گزارش داده است که چند روز پس از تصویب قطعنامه‌ای که سازمان بین‌المللی انرژی اتمی سازمان ملل علیه تهران به تصویب رساند، ایران قصد دارد درباره برنامه هسته‌ای خود با سه کشور اروپایی در ۲۹ نوامبر در ژنو گفتگو کند.

ایران چند روز پیش به این قطعنامه واکنش نشان داد و از فعال‌سازی تعداد بیشتری سانتریفیوژ برای غنی‌سازی خبر داد.

یک مقام بلند رتبه‌ای ایرانی با تایید برگزاری این نشست جمعه آینده، افزود: «تهران همیشه معتقد بوده که موضوع هسته‌ای باید از طریق دیپلوماسی حل شود. ایران هرگز مذاکرات را ترک نکرده است».

ایران و امریکا در طول دوران ریاست جمهوری جو بایدن به صورت غیرمستقیم درباره پرونده هسته‌ای گفتگو کرده بودند که این گفتگوها تاکنون به نتیجه خاصی نرسیده است.

در سال ۲۰۱۸، دولت وقت ترمپ از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ ایران با شش قدرت بزرگ خارج شد و تحریم‌های شدیدی را علیه حکومت ایران اعمال کرد، که تهران در واکنش برخی از محدودیت‌های هسته‌ای این پیمان از جمله درصد غنی‌سازی اورانیوم و گسترش تعداد و نوع سانتریفیوژها را نقض کرد.

با این حال ترمپ بعنوان نابودکننده برجام نیز در کمپاین انتخاباتی خود در ماه سپتامبر گفته بود که «ما باید به توافق برسیم، زیرا عواقب آن غیرقابل قبول است. ما باید توافق کنیم».

اخبار ساحوی

درگیرهای فرقه‌ای تازه در پاکستان ۱۸ کشته برجای گذاشت

سرمنشی ایالت خیبر پختونخوا گفته است که ‌آخرین دور از کشتارها در یک ولسوالی قبیله‌ای که از جمعه شب آغاز شده مردان مسلح به روستایی در این ولسوالی حمله کردند.

Published

on

دست کم ۱۸ نفر در خشونت‌های فرقه‌ای در شمال غربی پاکستان کشته و ۳۰ نفر زخمی شدند.

به گزارش رویترز ندیم اسلم چودری، سرمنشی ایالت خیبر پختونخوا گفته است که ‌آخرین دور از کشتارها در یک ولسوالی قبیله‌ای که از جمعه شب آغاز شده مردان مسلح به روستایی در این ولسوالی حمله کردند.

این مقام ایالتی افزود: «کشتار دیشب در انتقام حمله افراد مسلح در منطقه پاراچنار بوده که در آن نیز ده‌ها نفر کشته شدند. در این حمله انتقامی یک پطرول پمپ منفجر شده و به اموال عامه نیز آسیب زده است.

چودری گفته مقام‌های بلند رتبه‌ای دولتی قرار است با روسای قبایل از هر دو طرف صحبت کنند و به درگیری‌ها پایان دهند.

درحالیکه از روز پنج‌شنبه تاکنون ۵۸ نفر کشته شده‌اند در حمله هفته گذشته به یک بس شیعیان در پاراچنار ۴۰ نفر جان باخته بودند که در میان آنها یک زن و یک کودک حضور داشتند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله افراد مسلح به موترهای مسافربری در پاکستان ۳۸ کشته بر جای گذاشت

Published

on

ندیم اسلم چودری، یک مقام ایالت خیبر پختونخوا اعلام کرده که افراد مسلح روز پنجشنبه به موترهای مسافربری در این ایالت تیراندازی نمودند که در نتیجه آن حداقل ۳۸ نفر کشته و ۲۹ نفر زخمی شدند.

چودری گفت که در میان کشته شدگان این حمله که در منطقه قبایلی کرم رخ داد، یک زن و یک کودک نیز شامل اند. وی افزود: «این یک فاجعه بزرگ است و احتمال افزایش تعداد کشته ها وجود دارد.»

هیچ گروهی مسوولیت این رویداد را بر عهده نگرفته است.

زیارت حسین، یکی از ساکنان محلی پاراچنار به رویترز گفت: «دو کاروان موترهای مسافربری، یکی حامل مسافران از پیشاور به پاراچنار و دیگری از پاراچنار به پیشاور بودند که مردان مسلح به سوی آنها تیراندازی کردند.»

آصف علی زرداری، رئیس جمهور پاکستان در بیانیه ای این حمله را به شدت محکوم کرده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

هند یک راکت مافوق‌صوت آزمایش کرد

به نوشته رویترز، آزمایش موفق این راکت نشان‌دهنده این است که هند به یک نقطه عطف و کلیدی در زمینه توسعه نظامی دست یافته.

Published

on

به نقل از رویترز، رسانه‌های هندی امروز یک‌شنبه (۲۷عقرب) با انتشار تصاویری اعلام کردند که این کشور یک راکت مافوق‌صوت (هایپرسونیک) را با موفقیت آزمایش کرده است.

دولت هند با انتشار بیانیه‌ای ضمن تأکید بر اینکه آزمایش این راکت موفقیت‌آمیز بوده اعلام کرد که این راکت مافوق‌صوت ساخته و طراحی «سازمان دولتی تحقیق و توسعه دفاعی» و شرکای صنعتی است و برای حمل کلاهک‌هایی با برد بیش از ۱۵۰۰ کیلومتر برای نیروهای مسلح هند طراحی شده است.

در بیانیه دولت هند آمده، اردوی این کشور این راکت مافوق صوت دوربرد را در جزیره عبدالکلام در سواحل اودیشا آزمایش کرده است.

به نوشته رویترز، آزمایش موفق این راکت نشان‌دهنده این است که هند به یک نقطه عطف و کلیدی در زمینه توسعه نظامی دست یافته و هم‌اکنون در گروه کوچک کشورهایی قرار دارد که دارای چنین تکنالوژی‌های پیشرفته‌ای هستند.

هم‌اکنون تلاش‌ها و کوشش‌های جهانی برای دست‌یابی به تسلیحات مافوق‌صوتی در برخی کشورها مانند هند در جریان است و تلاش دارند به کشورهایی مانند چین، روسیه و امریکا نزدیک شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!