Connect with us

رویداد های اخیر

رهنمودهای بهداشتی و فاصله اجتماعی از سوی مقامات دولتی رعایت نمیشود

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

رعایت نکردن رهنمودهای بهداشتی و فاصله اجتماعی در تجمعات از سوی شماری مقام‌های بلندپایه‌ی دولت با انتقادهای تندی روبرو شده ‌است.

شهروندان برخی مقام‌ها را به بی‌پروایی در برابر ویروس کرونا متهم می‌کنند و می‌گویند، رفتار آن‌ها نشان‌گر بی‌اعتنایی حکومت در کار مبارزه با کووید-۱۹ است.

در تازه‌ترین مورد رییس شورای عالی مصالحه و برخی مقام‌های دگر در یک مراسم بدون رعایت قاعده‌های بهداشتی حضور یافتند و در کنار آن، وزیر داخله هم در یک نشست بدون حفظ فاصله اجتماعی دیده شده‌است.

مراسم سالیاد سالم ایزدیار با حضور مقام‌های بلندپایه دولت و شهروندان به شمول رییس شورای عالی مصالحه ملی بدون هیچ گونه رعایت رهنمودهای بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی؛ نوع برخوردی که زمینه‌ساز ابتلای کرونا به دگران پنداشته می‌شود.

وزیر داخله یکی از مامورین کلیدی در مبارزه با کرونا، نیز با رعایت هیچ فاصله‌گذاری اجتماعی و تدابیر بهداشتی، در نشستی در بغلان حضور یافته است.

قابل یادآوریست که به تازه‌گی رشید بشیر فرمانده پولیس ولایت کندز و فهیم قرلق ولسوال قلعه‌ذال آنولایت در اثر بیماری کرونا جان باختند.

وزارت صحت در رابطه به بی‌پروایی‌ها در فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت نکردن رهنمودهای بهداشتی، بارها هشدار داده و از عواقب ناگوار آن اظهار نگرانی کرده است.

از سوی هم، رویدادهای فوتی ویروس کرونا رو به افزایش است؛ تنها یک بخش از رویدادهای فوتی به گونه‌ی رسمی ثبت می‌شود اما، یک بخش درشت‌تر مرگ رویدادهای مثبت و یا مشکوک کرونا، اصلا اطلاع‌دهی نمی‌شوند.

رویداد های اخیر

در سه روز عید بیش از ۱۲هزار توریست داخلی و ۲۱ توریست خارجی از بلخ دیدن نموده اند

Published

on

(Last Updated On: )

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ می‌گوید که در سه روز عید بیش از ۱۲هزار توریست داخلی و ۲۱ توریست خارجی از مکان‌های تفریحی و تاریخی این ولایت دیدن کرده اند.

شماری از شهروندان کشور که از مکان‌های تفریحی این ولایت دیدن کرده‌اند، با ابراز خرسندی از تامین امنیت خواهان ایجاد سهولت‌های بیشتر تفریحی در این مکان‌ها هستند.

منطقه پسته مزار، در ولسوالی مارمل ولایت بلخ و در ۲۰ کیلومتری شهر مزارشریف یک از مکان‌های است که این روزها میزبان هزاران توریست داخلی از مناطق مختلف کشور بوده است.

به گفته‌ ریاست اطلاعات و فرهنگ بلخ در سه روز عید بیش از ۱۲هزار توریست داخلی و ۲۱ توریست خارجی به این ولایت سفر کرده اند.

شماری از توریست ها از تأمین امنیت ابراز خرسندی می‌کنند و خواهان ایجاد سهولت‌های بیشتر تفریحی از جمله ایجاد رستورانت‌ها، مسجد، بازار و فرهم‌ نمودن آب آشامیدنی در مکان‌های توریستی اند.

با این حال، مسوولان محلی بلخ از تلاش‌ها برای ایجاد سهولت‌ها در مناطق تفریحی در این ولایت سخن می‌‎زنند.

افزون بر پسته مزار، کانال قوش تیپه، دشت شادیان، دریای آمو و چشمه‌ خواجه سکندر از دیگر مکان‌های تفریحی در ولایت بلخ است که شاهد حضور توریستان داخلی و خارجی بوده اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کارشناسان ملل متحد از پاکستان خواستند بازداشت و اخراج مهاجرین افغان را متوقف نماید

حکومت پاکستان در ماه جنوری اعلام کرد که دارندگان کارت شهروندی افغانستان (ای‌سی‌سی) باید تا ۳۱ مارچ به‌صورت داوطلبانه از این کشور بیرون شوند، ورنه در برابرشان از زور کار گرفته خواهد شد.

Published

on

(Last Updated On: )

گروه کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل متحد از پاکستان خواسته‌اند که اخراج و بازگشت اجباری مهاجران افغان از اسلام‌آباد، راولپندی و دیگر شهرها را متوقف کند.

این گروه از کارشناسان در اعلامیه‌ای گفته‌ اند که «میلیون‌ها افغان در پاکستان، بدون این‌که به خواست‌های مشروع‌شان غور شود، با تهدید بازگردانده شدن روبه‌رو هستند.»

در اعلامیه آمده که بسیاری از افغان‌ها نگران‌اند که در صورت بازگشت به افغانستان، تحت فشار و تهدید امارت اسلامی قرار بگیرند.

در ادامه گفته شده که: «زنان، دختران، دگرباشان جنسی، اقلیت‌های قومی و مذهبی، مقام‌های حکومت پیشین و نیروهای امنیتی، مدافعان حقوق بشر، کارمندان رسانه‌ها و خبرنگاران در این زمینه بیشتر آسیب‌پذیر اند.»

کارشناسان سازمان ملل، اقدام حکومت پاکستان را نقض آشکار قوانین بین‌المللی حقوق بشر و مهاجرت خوانده و از آن کشور خواسته‌اند تا به نقش مهم خود به‌عنوان یک دوست و همسایه در این زمینه ادامه دهد.

این در حالی است که گزارش‌ها از مناطق مختلف پاکستان حاکی از آن است که این کشور عملیات گسترده‌ای را برای بازداشت و اخراج دارندگان کارت‌های شهروندی افغان (ای‌سی‌سی) و مهاجران فاقد اسناد آغاز کرده‌ است.

حکومت پاکستان در ماه جنوری اعلام کرد که دارندگان کارت شهروندی افغانستان (ای‌سی‌سی) باید تا ۳۱ مارچ به‌صورت داوطلبانه از این کشور بیرون شوند، ورنه در برابرشان از زور کار گرفته خواهد شد.

هرچند بعداً خبرگزاری اسوشیتد پرس بر اساس اسناد دولتی پاکستان گزارش داد که این مهلت تا دهم اپریل تمدید شده‌ است، گزارش‌ها حاکی از آن است که عملیات برای بازداشت مهاجرین افغان در شهرهای مختلف کشور از جمله اسلام‌آباد و راولپندی از پیش آغاز شده و تلاشی خانه‌به‌خانه‌ توسط پولیس جریان دارد.

براساس گزارش رسانه‌های پاکستان، در چند روز گذشته ده‌ها خانواده‌ افغان دارای کارت ای‌سی‌سی از طریق تورخم به افغانستان بازگردانده شده‌اند.

همچنین به‌تازگی، روزنامۀ دان به نقل از مقام‌های کراچی گزارش داد که روند اخراج افغان‌ها از این شهر آغاز شده‌ است.

بر اساس این گزارش، آن‌ها افغان‌هایی هستند که کارت‌های ای‌سی‌سی دارند و تا حالا، پولیس بیش از ۱۵۰ نفر را بازداشت کرده‌ است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان: جامعه جهانی جلو جریان اسلحه به گروه‌های شبه نظامی در افغانستان را بگیرد

Published

on

(Last Updated On: )

یک دیپلومات پاکستانی از جامعه جهانی خواسته است که جلو جریان اسلحه مدرن و پیشرفته به گروه های شبه نظامی در افغانستان را بگیرد.

سید عاطف رضا، مشاور نمایندگی پاکستان در ملل متحد روز شنبه در یک نشست شورای امنیت گفت که گروه‌های شبه نظامی در افغانستان به ارزش میلیاردها دالر اسلحه برجامانده از نیروهای خارجی در این کشور را در اختیار دارند و این اسلحه در حملات علیه پاکستان استفاده می‌شود.

او گفت: «ما از شرکای بین‌المللی خود می‌خواهیم تا انبار عظیم سلاح‌های رها شده را پس بگیرند، از دسترسی گروه‌های تروریستی مسلح به آن جلوگیری و اقداماتی را برای بستن این بازار سیاه پر رونق سلاح‌های غیرقانونی اتخاذ کنند.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده اند که حملات در این کشور در افغانستان برنامه ریزی می‌شود و شبه نظامیان از سلاح های بر جا مانده از نیروهای خارجی استفاده می‌کنند.

امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسوول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!