Connect with us

رویداد های اخیر

صدراعظم آلمان: مهاجران جنایت‌کار اخراج‌ می‌شوند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

صدراعظم آلمان گفته است که مجرمان حتی اگر از افغانستان یا سوریه آمده باشند، باید از این کشور اخراج شوند. اولوف شولتز این اظهارات را در واکنش به حمله یک‌ شهروند افغان بر تجمع مخالفان اسلام در شهر منهایم آلمان که منجر به کشته‌شدن یک افسر پولیس و زخمی‌شدن ۴ تن دیگر شد، بیان کرده است.

اولوف شولتز امروز (پنج‌شنبه، ۱۷ جوزا) طی یک‌ سخنرانی در بوندستاگ یا پارلمان آلمان خاطرنشان کرد که مهاجران افغان و‌ سوریه که مرتکب جنایت می‌شوند، باید به کشورشان برگردند.

او افزوده است: «من خشمگین می‌شوم وقتی کسی‌که در اینجا به‌دنبال حفاظت است، مرتکب شدیدترین جنایات می‌شود. این جنایت‌کاران حتا اگر از سوریه یا افغانستان آمده باشند، اخراج خواهند شد.»

وی تأکید کرده است که در آلمان جایی برای «جنایت‌کاران جدی و تهدیدات ترویستی» وجود ندارد.

شولتز تصریح کرد که وزارت داخله آلمان در تلاش است تا امکان اخراج‌ مجرمان و افراد خطرناک به افغانستان و‌ سوریه را فراهم کند.

پیش از این، مقام‌های دیگر آلمان از جمله وزیر امور داخله و وزیر امور خارجه این کشور بر اخراج‌ مهاجران افغان تأکید کرده بودند‌.

رویداد های اخیر

وزیر منابع آب ازبکستان: افغانستان حق مشروع دسترسی به آب‌ دریای آمو را دارد

Published

on

(Last Updated On: )

وزیر منابع آب ازبکستان می‌گوید که افغانستان سهم خود را از آب دریای آمو با ایجاد کانال قوش‌تپه دریافت می‌کند و تاشکند در این مورد با کابل هیچ مشکلی ندارد.

شوکت خمرایف گفته است که افغانستان حق مشروع دسترسی به آب‌ دریای آمو را دارد و از مردم کشورش خواسته است تا تحت تاثیر شایعات یا اطلاعات نادرست قرار نگیرند.

آقای خمرایف در این مورد گفته است: «افغان‌ها خویشاوندان ما هستند. آن‌ها نیز حق دارند از آمو دریا آب بردارند. آیا باید اسلحه برداریم و بجنگیم؟ خیر، ما در حال ساختن روابط بهتری هستیم.»

دریای آمو یکی از مهم‌ترین منابع آبی در شمال کشور است و کشورهای تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان سال‌ هاست که از آن بهره می‌برند

با این حال، در سال‌های متمادی افغانستان از این آب استفاده نکرده و حالا امارت اسلامی می‌خواهد که با تکمیل کردن کانال قوش‌تپه سهم خود را بگیرد.

کانال قوش‌تپه بیش از ۲۸۰ کیلومتر طول دارد که با تکمیل کار آن ۱.۲ میلیون هکتار زمین در ولایات بلخ، جوزجان وفاریاب آبیاری خواهد کرد.

آگاهان گفته‌اند که با تکمیل کار این کانال و سرمایه‌گذاری در آن، افغانستان حد اقل در تولید گندم به خودکفایی خواهد رسید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سازمان ملل می‌گوید از ادامه ممنوعیت آموزش دختران افغان «عمیقاً ناامید» است

Published

on

(Last Updated On: )

سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) روز چهارشنبه اعلام کرد از اینکه برای چهارمین سال متوالی دختران بالاتر از صنف ششم از دسترسی به آموزش محروم شده‌اند، به شدت ناامید است.

براساس بیانیه‌ای که از سوی یوناما منتشر شد، این موضوع «فقط بحران‌های حقوق بشر، بشردوستانه و اقتصادی افغانستان را پیچیده‌تر خواهد کرد.»

روزا اوتونبایوا، نماینده ویژه منشی عمومی سازمان ملل متحد برای افغانستان و رئیس مأموریت کمک‌های سازمان ملل در افغانستان گفت: «سال تحصیلی جدید در افغانستان آغاز شده است، اما دوباره شاهد غیبت آشکار و زیانبار دختران از صنف‌های درس هستیم. این نه تنها به آینده آنها آسیب می‌زند، بلکه به صلح و رفاه همه افغان‌ها نیز آسیب وارد می‌کند.»

طبق گزارش یونیسف، محرومیت دختران از دسترسی به آموزش تاکنون بر ۲.۲ میلیون دختر افغان تأثیر گذاشته است، که از این تعداد ۴۰۰,۰۰۰ نفر امسال آسیب دیده‌اند. اگر این ممنوعیت تا سال ۲۰۳۰ ادامه یابد، بیش از چهار میلیون دختر تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.

خانم اوتونبایوا افزود: «من به شدت ناامید هستم که مقامات افغانستان همچنان خواسته‌های جوامع مختلف افغانستان را نادیده می‌گیرند، جوامعی که دهه‌ها جنگ را تحمل کرده‌اند و همچنان با بحران بشردوستانه وحشتناکی روبه‌رو هستند. این ممنوعیت شانس افغانستان برای بهبودی را کاهش می‌دهد و باید برگردانده شود.»

او همچنین گفت: «این ممنوعیت یکی از دلایل اصلی است که باعث می‌شود افغانستان همچنان از جامعه بین‌المللی منزوی بماند، که این نیز مانع بهبودی است. با این حال، از اهداکنندگان بین‌المللی خواستارم که همچنان به مردم افغانستان، از جمله در بخش آموزش، در صورت امکان، حمایت کنند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

بنیاد بیات به ده‌ها نیازمند غزنی مساعدت کرد

Published

on

(Last Updated On: )

بنیاد بیات در ادامه کمک‌های رمضانی‌اش در افغانستان، این‌بار به ده‌ها خانواده نیازمند در ولایت غزنی مواد خوراکی توزیع کرده است.

مسوولان بنیاد بیات می‌گویند که این کمک‌ها پس از انجام سروی دقیق، به مستحقین آن توزیع شده است.

کمک‌های توزیع‌شده مشمول آرد، برنج و روغن می‌باشد.

در همین حال، خانواده‌های که از این کمک‌ها مستفید شده‌اند، از دیگر نهادهای خیریه نیز می‌خواهند که در این شرایط سخت دست نیازمندان را بگیرند.

پیش از این نیز بنیاد بیات به باشندگان نیازمند غزنی کمک‌های قابل توجه داشته است.

گفتنی است که بنیاد بیات همچنان در برخی از ولایات دیگر در تأمین آب آشامیدنی صحی، ساخت مساجد، مراکز صحی و مکاتب کمک‌های چشمگیری داشته است.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!