Connect with us

رویداد های اخیر

ادعای یک افغان مبنی بر کشف واکسین کووید-۱۹

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

یک مرد در شهر کابل ادعا می کند که واکسین درمان و ضد کرونا را کشف کرده است.

حکیم الکوزی که خود را طبیب یونانی معرفی می کند می گوید این واکسین از عصاره های گیاهان طبیعی آماده شده است.

این مرد که محمد حکیم الکوزی نام دارد و می گوید سال هاست طبیب یونانی است و اکنون ادعا دارد که وی توانسته است واکسینی را پس از هفته ها تلاش و تحقیق برای این بیماری کووید-۱۹ آماده کرده است.

او ادعا دارد که چیزی را که بنام واکسین آماده کرده است، بر چندین بیمار کووید-۱۹ تطبیق کرده و نتیجه مثبت گرفته است.

در همین حال، خوشحال نبی زاده رییس صحت عامه کابل می گوید که معرفی دارو و یا روش تداوی یک بیماری نیازمند الزامات علمی است، از همین رو تداوی بیماران نباید خود سرانه باشد.

رییس صحت عامه تاکید کرده که پس از آزمایش ها و دریافت مجوز، این فرد می تواند دوای خود را تجویز کند و اگر این طبیب عوام فریبی کرده باشد، به نهاد های عدلی و قضایی معرفی می شود.

باید باید گفت که اکنون محققان کشور های توسعه یافته جهان به شمول امریکا، چین، روسیه و کشور های عضو اتحادیه اروپا، از ماه ها بدینسو سرگرم دریافت واکسین و داروی ضد ویروس کرونا اند، اما هیچ یک تا هنوز موفق بدر نیامده اند.

رویداد های اخیر

US asks IEA to ensure Afghan soil not used by terrorists

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳۱, ۱۴۰۳)

The US State Department on Thursday asked the Islamic Emirate of Afghanistan (IEA) to ensure that Afghanistan is not used to support terrorist groups, movement of terrorists or acts of terrorism.

A State Department spokesman told Geo News that Washington has “been very clear that we will judge the Taliban (IEA) by what they do, not what they say.”

“The Taliban (IEA) wants international legitimacy. This requires the Taliban (IEA) to meet their commitments to the international community,” the official said.

The spokesperson said the most enduring interest for the US in Afghanistan was to ensure that it never again became a safe haven for terrorists, especially for those who wished harm to the US or its partners or allies.

“We are in regular communication with Pakistani leaders as a part of our partnership on counterterrorism issues. We continue to discuss Afghanistan in detail, including through our annual counterterrorism dialogue and other bilateral consultations,” the official said.

Islamabad has time and again urged Kabul to take meaningful action against terrorists using Afghan soil to launch attacks inside Pakistan.

However, the IEA has repeatedly rejected claims of militant groups in the country and have said they will not allow any group to threaten a country from Afghanistan.

On Tuesday, the Pakistan Army’s top commanders were briefed on how terrorist groups operating from Afghanistan pose a threat to regional and global security, besides acting as proxies against Pakistan and its economic interests, especially the China-Pakistan Economic Corridor (CPEC).

A day ago, the Inter-Services Public Relations (ISPR) said security forces had killed seven terrorists trying to infiltrate the Pakistan-Afghanistan border in the North Waziristan district.

In a statement, the military’s media wing had said the security forces on April 16 had detected a movement of a group of seven terrorists near the border in the Spinkai area of Ghulam Khan in the tribal district, Pakistan’s The News reported.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیش از ۶هزار جریب زمین از وجود مزارع کوکنار در بدخشان پاکسازی شده است

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳۱, ۱۴۰۳)

قوماندانی امنیه بدخشان می‌گوید که بیش از شش هزار جریب زمین را از وجود مزارع کوکنار در بدخشان پاکسازی کرده است.

مدیریت مبارزه با مواد مخدر قوماندانی امنیه بدخشان، می‌گوید که از شروع کمپاین تخریب مزارع کوکنار در این ولایت بیش از شش هزار جریب زمین را از وجود بته‌های کوکنار پاکسازی کرده اند . به گفته‌ی این مسوولین، در سال‌جاری در بیش از ۱۰ ولسوالی کوکنار کشت شده است. شماری از دهقانان اما خواهان ارایه کشت بدیل هستند.

ولایت بدخشان در حوزه شمال‌شرق کشور از ولایت‌هایی است که مواد مخدر بیشتر در آن کشت می‌شود و امسال هم در بییش از ده ولسوالی آن کوکنار کشت شده است.

مدیریت مبارزه با مواد مخدر قوماندانی امنیه بدخشان، می‌گوید، کمپاین تخریب کشت‌زارهای کوکنار در این ولایت، دو ماه پیش آغاز شد و تا کنون ادامه دارد. به گفته‌ی مسوولین، در این مدت شش هزار و ۳۰۰ جریب زمین از وجود بته‌های کوکنار پاک‌سازی شده است.

برخی از دهقانانی که مزارع شان تخریب شده می‌گویند که کوکنار نسبت به دیگر محصولات زراعتی عواید بلند دارد، اما حالا که زمین‌های شان پاک‌سازی شده خواهان ارایه کشت بدیل هستند تا دیگر کوکنار کشت نکنند.

به گفته‌ی مسوولین، ولسوالی‌های کشم، ارگو، درایم و جرم از ولسوالی‌های است که در آن نسبت به سایر اقلام زراعتی بیشتر کوکنار کشت شده است و کمپاین تخریب کشتزارهای کوکنار تا صفر ساختن آن در این ولسوالی و در کل بدخشان ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نگرانی سازمان داکتران بدون سرحد از دور دوم اخراج مهاجران افغان از پاکستان

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳۱, ۱۴۰۳)

سازمان داکتران بدون سرحد می‌گوید که از دور دوم اخراج مهاجران افغان توسط پاکستان عمیقاً ابراز نگرانی کرده است. بر اساس گزارش‌ها، تنها روز چهارشنبه ده‌ها خانواده به اجبار از پاکستان به افغانستان اخراج شدند.

این سازمان روز سه شنبه در یک بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت که نگران تاثیرات نامطلوب این اخراج ها بر حقوق مهاجران است.

در بیانیه این سازمان افزوده شده است: «در حالی که افغانستان با فقر گسترده، خدمات صحی ناکافی و محدودیت‌ها در برابر زنان مواجه است، افغان‌ها با وسایل نقلیه مختلف به کشورشان باز می‌گردند.»

بر اساس این منبع، بسیاری از افغان‌ها سال هاست که در پاکستان زندگی می‌کنند، اما قانون به آن‌ها حق اقامت در محلی را که «خانه‌ خود» می‌گویند، نمی‌دهد.

به گزارش رسانه‌ها، مقام‌های پاکستانی مرحله دوم خروج مهاجران افغان از این کشور را از تاریخ ۱۵ اپریل آغاز کردند. این مهاجران کسانی هستند که کارت ای سی سی دارند. گفته می‌شود در مرحله سوم اخراج پناهجویان، کسانی که کارت پی او آر از کمیساری عالی پناهندگان سازمان ملل را دارند نیز از پاکستان اخراج خواهند شد.

وزارت امور مهاجرین در افغانستان روز چهارشنبه اعلام کرد که یک روز پیش نزدیک به ۲۳۰ مهاجر از طریق تورخم به اجبار به افغانستان فرستاده شده‌اند. روز دوشنبه، این وزارت از اخراج بیش از ۵۳ مهاجر افغان به شمول زنان و کودکان از پاکستان خبر داده بود.

تلویزیون سما در پاکستان، روز یک‌شنبه گزارش داد که در ده روز گذشته بیش از هشت هزار مهاجر افغان بدون مدرک به افغانستان بازگشته‌اند. به گفته این رسانه، از تاریخ سه تا ۱۳ اپریل، ۸۵۸۱ مهاجر افغان به کشور خود بازگشتند که شامل ۳۱۲۷ مرد، ۱۹۷۲ زن و ۳۴۸۲ کودک بودند.

رسانه‌های پاکستانی در آخرین روزهای ماه مارچ گزارش دادند که مقام‌های این کشور روند جمع‌آوری اطلاعات افغان‌های با اسناد را نیز آغاز کرده‌اند. در این گزارش‌ها آمده است که به مقام‌های و نیروهای امنیتی مناطق مختلف پاکستان دستور داده شده تا هویت و محل سکونت این مهاجران را پیدا کنند.

بر اساس گزارش سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد، ۲،۱۸ میلیون مهاجر افغان در پاکستان زندگی می‌کنند. بر اساس نظرسنجی انجام شده در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ حدود ۱،۳ میلیون تن از این مهاجران دارای کارت پی او آر هستند. در سال ۲۰۱۷ نتایج یک نظرسنجی دیگر نشان داد که تعداد دارندگان کارت‌های ای سی سی به ۸۸۰ هزار تن رسیده است.

پس از به قدرت رسیدن دوباره امارت اسلامی در ماه اگست ۲۰۲۱ صدها هزار مهاجر افغان به کشورهای همسایه از جمله پاکستان مهاجر شدند. پیش از این مقام‌های پاکستانی گفته بودند که تعداد این مهاجران به ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن می‌رسد که شامل افغان‌های دارای مدارک نیز می‌شود.

در نوامبر ۲۰۲۳ پاکستان اخراج افغان هایی را که مدارک قانونی نداشتند، آغاز کرد. گفته می‌شود در نتیجه ادامه این اخراج‌ها بیش از نیم میلیون مهاجر از پاکستان اخراج شده‌اند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!