Connect with us

رویداد های اخیر

مقام‌های امریکایی: طالبان باید در عمل روابط خود را با القاعده قطع کند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مشارو امنیت ملی اداره جوبایدن، رییس جمهور منتخب امریکا میگوید که بر بنیاد توافقنامه دوحه طالبان باید در عمل روابط خود را با گروه القاعده قطع کند.

این در حالی است که طالبان طالبان ادعا دارد که نیروهای امریکایی در پشتیبانی از نیروهای افغان، مواضع این گروه را در ولایت های ننگرهار، هلمند و کندهار آماج قرار داده اند که نقص توافقنامه امریکا- طالبان است.

جک سولیون، مشاور امنیت ملی اداره جوبایدن، در این باره میگوید:” در توافق میان طالبان و امریکا بعضی از الزامات است که باید امریکا انجام دهد و بعضی از الزامات هم است که طالبان انجام دهند که قطع روابط با القاعده نه به الفاظ بلکه در واقعیت، کاهش خشونت‌ها  و اشتراک در مذاکرات با دولت افغانستان.”

در همین حال شماری از سیاسیون میگویند که ادامه خشونت‌ها  به ویژه قتل‌های هدفمند در کشور میتوانند این فرصت تاریخی برای صلح در افغانستان را با چالش بکشند.

توافقنامه دوحه میان طالبان و امریکا در ماه فبروری سال گذشته در دوحه، پایتخت قطر ب امضا رسید.

رویداد های اخیر

متقی در دیدار با نماینده پاکستان: موانع در برابر تجارت و ترانزیت به نفع هیچ طرفی نیست

Published

on

(Last Updated On: )

رئیس روابط عامه وزارت خارجه می‌گوید که امیرخان متقی سرپرست این وزارت و محمد صادق نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان در مورد روابط دوجانبه، همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، امنیت و ترانزیت گفتگو کرده‌اند.

ضیا احمد تکل با نشر خبرنامه‌ای نوشته که آقای متقی تأکید نموده که موانع در برابر تجارت و ترانزیت به نفع هیچ طرفی نیست و برخی مسایل نباید به‌ هم پیوند داده شوند.

متقی افزوده که روند بازگشت مهاجران افغان از پاکستان باید به ‌گونه تدریجی و آبرومندانه انجام شود.

براساس خبرنامه، نماینده ویژه پاکستان همچنان تأمین امنیت در افغانستان را به سود پاکستان و منطقه دانسته و تعهد کرده که سهولت‌هایی در روند صدور ویزه به شهروندان افغانستان ایجاد خواهد شد.

محمد صادق نیز تصریح نموده که گام‌های عملی برای حل مشکلات موجود در زمینه تجارت و ترانزیت نیز برداشته می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی از آغاز دوباره خدمات قونسلی در ناروی خبر داد

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور خارجه در کابل اعلام کرده است که خدمات قونسلی سفارت افغانستان در اسلو سر از روز دوشنبه (۴ حمل) دوباره آغاز می‌شود.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (شنبه) آغاز دوباره خدمات قونسلی در ناروی را گام مثبت دانسته است.

وزارت امور خارجه در ماه اسد سال گذشته خدمات قونسلی نمایندگی‌های افغانستان در ۱۴ کشور غربی به شمول ناروی را فاقد اعتبار اعلام کرده بود و دلیل آن را فساد اداری، عدم شفافیت و عدم هماهنگی با مرکز دانست.

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

زخمی شدن ۱۸ تن در پی درگیری میان دو برادر در هلمند

Published

on

(Last Updated On: )

مقام‌های محلی در هلمند می‌گویند که در پی درگیری میان دو برادر در این ولایت، ۱۸ تن زخمی شده اند.

ریاست اطلاعات و فرهنگ هلمند می‌گوید که این حادثه روز گذشته (جمعه) در ساحه بازار قدیم ولسوالی گرشک رخ داده و افراد زمانی زخمی شدند که پسر یکی از دو برادر بمب دستی پرتاب کرد.

وضعیت دو تن از مجروحان وخیم گزارش شده است.

در پیوند به این حادثه یک تن بازداشت گردیده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!