Connect with us

رویداد های اخیر

در دو حادثه ترافیکی در مسیر شاهراه کابل-کندهار بیش از ۱۰۰ تن کشته و زخمی شدند

امارت اسلامی به ارگان‌های مربوطه هدایت داده است که هرچه زودتر این دو حادثه را بررسی نموده، علت دقیق آن را مشخص کنند و به‌صورت جدی از تکرار چنین فجایع جلوگیری نمایند.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

امارت اسلامی افغانستان در یک اعلامیه با قربانیان و خانواده‌های آسیب دیده دو رویداد ترافیکی در مسیر کابل-کندهار که در آن ۵۲ تن جان باختند و ۶۵ تن دیگر زخم برداشته اند، غم شریکی نموده است.

در اعلامیه آمده است که: «با تأسف فراوان اطلاع یافتیم که در شاهراه کابل – کندهار دو حادثه مرگبار ترافیکی رخ داده که در نتیجه آن ۵۲ تن از هموطنان ما شهید و ۶۵ تن دیگر زخمی شده‌اند.»

امارت اسلامی به ارگان‌های مربوطه هدایت داده است که هرچه زودتر این دو حادثه را بررسی نموده، علت دقیق آن را مشخص کنند و به‌صورت جدی از تکرار چنین فجایع جلوگیری نمایند.

دو رویداد ترافیکی در شاهراه کابل- کندهار ۱۲۰ کشته و زخمی برجای گذاشت

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی در اعلامیه‌‌ای گفته است که در پی دو رویداد جداگانه ترافیکی در شاهراه کابل-کندهار در مرکز غزنی ۴۷ تن جان باخته و ۷۳ نفر دیگر زخمی شدند.

در این اعلامیه آمده است که زخمی‌های این رویداد به شفاخانه منتقل شده اما وضعیت تعدادی از آنان وخیم است.

این رویداد ساعت ۱۱:۰۰ شب گذشته (چهارشنبه شب ۲۸قوس)) در اثر برخورد دو بس مسافربری ۵۸۰ با تانکر تیل و موتر باربری رخ داده است.

یکی از این حادثه در منطقه شهباز مرکز ولایت غزنی و دیگری در ساحه نانَی بازار ولسوالی اندر این ولایت اتفاق افتاده است.

رویداد های اخیر

ستره محکمه روسیه امارت اسلامی را از فهرست گروه‌های ممنوعه تعلیق کرد

Published

on

(Last Updated On: )

ستره محکمه روسیه ممنوعیت فعالیت امارت اسلامی در این کشور که از سال ۲۰۰۳ به عنوان یک «سازمان تروریستی» معرفی شده بود را به حالت تعلیق در آورده است.

اولگ نفدوف، قاضی ستره محکمه روسیه در حکمی اعلام کرد: «ممنوعیتی که قبلاً بر فعالیت‌های طالبان (امارت اسلامی) اعمال شده بود و این گروه را در فهرست فدرال سازمان‌های تروریستی قرار می‌داد، اکنون تعلیق شده است.»

به گفته وی، این تصمیم بلافاصله قابل اجرا است.

درخواست حذف امارت اسلامی از فهرست گروه‌های تروریستی روسیه، ماه گذشته از سوی قاضی القضات این کشور ارائه شده بود.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی پیشتر به خبرگزاری دولتی تاس روسیه گفته بود که این اقدام به تحکیم روابط میان دو کشور کمک می‌کند و «از نظر ما بسیار ارزشمند است.»

تهیه لایحه‌ای که به امارت اسلامی اجازه می‌دهد از وضعیت یک «سازمان تروریستی» در روسیه خارج شود، از بهار سال گذشته آغاز شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر دولت قطر با امیرخان متقی تماس تلیفونی برقرار کرد

Published

on

(Last Updated On: )

محمد بن عبدالعزیز الخلیفی، وزیر دولت در امور خارجه قطر با امیرخان متقی، سرپرسست وزارت خارجه گفتگوی تلیفونی کرده است.

ضیا احمد تکل، رئیس روابط عامه وزارت خارجه در خبرنامه‌ای نوشته که در این گفتگوی تلیفونی، درباره ارتقای سطح روابط دیپلوماتیک، گسترش همکاری‌ها میان دو کشور و سفر قریب‌الوقوع آقای متقی به دوحه نیز بحث شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیات‌های افغانستان و پاکستان در اسلام‌آباد دیدار و درباره تجارت گفتگو کردند

Published

on

(Last Updated On: )

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با همتای پاکستانی خود دیدار و دو طرف در مورد تجارت، همکاری‌های ترانزیتی، چالش‌های موجود، راه حل های احتمالی و سایر موضوعات مهم و مورد علاقه دو کشور گفتگو کردند.

سفارت افغانستان در اسلام آباد گفته است که قرار است جلسات جداگانه‌ تخنیکی میان تیم‌های تخنیکی هر دو جانب برگزار شود تا درباره‌ چالش‌های موجود به‌گونه دقیق‌تر بحث صورت گرفته و راه‌حل‌های مناسب جهت ارتقاء تجارت دوجانبه جستجو گردد.

وزارت صنعت و تجارت نیز گفته است که در این نشست با تأکید به برادری و دوستی میان افغانستان و پاکستان و منافع متقابل و روابط تاریخی و طولانی‌مدت تجارتی میان دوکشور؛ روی تمدید توافق‌نامه اپتا، تسهیلات ترانزیتی و جلوگیری از قاچاق کالاها، صادرات زغال‌سنگ افغانستان به پاکستان، فعالیت ۲۴ ساعته بندر تورخم، دوطرفه شدن تجارت از بندر غلام‌خان، عبور و مرور موترهای باربری از خاک دو کشور، بانک گرنتی و ترتیب یک میکانیزم جامع جهت تنظیم بنادر بحث و گفتگو گردید.
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!