Connect with us

رویداد های اخیر

معین وزارت زراعت: اگر جهان می‌خواهد فقر را کاهش دهد، بهتر است از افغانستان شروع کند

منتشر شده

در

صدراعظم عثمانی، معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در یک کنفرانس بین المللی در چین گفته است که اگر جهان می‌خواهد فقر را کاهش دهد، بهتر است از افغانستان شروع کند.

آقای عثمانی تاکید کرده است که افغانستان اکنون یک جای امن برای جهانیان است و زراعت، معادن، صنعت و تجارت در آن در حال رشد می‌باشد.

وی افزود: «بیایید در افغانستان سرمایه گذاری کنید تا نتنها به افغانستان بلکه به یک میلیارد نفوس جهان که فعلاً در فقر به سر می‌برند، کمک کنیم.»

معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همچنان به منع کشت کوکنار در افغانستان اشاره کرد و گفت که ۲۰ سال قبل افغانستان به عنوان بزرگ ترین تولید کننده مواد مخدر شناخته می‌شد، اما امارت اسلامی کشت کوکنار را به صفر رساند و اکنون دهقانان به کشت محصولات حلال روی آورده اند.

او گفت: «اگر می‌خواهید زراعت رشد کند، بیایید در بخش زراعت افغانستان سرمایه گذاری کنید و با اجرای برنامه های معیشت بدیل، دهقانان افغانستان را یاری دهید، زیرا کوکنار مشکلی است که نتنها افغانستان بلکه تمام جهان از اضرار آن متضرر می‌شوند.»

قابل یاد آوریست که کنفرانس بین المللی کاهش فقر و رشد زراعت روز پنجشنبه در بیجینگ با حضور متخصصان و مسوولان زراعتی از کشورهای مختلف برگزار شد.

رویداد های اخیر

نمایندگان ازبکستان و اتحادیه اروپا در باره افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان با تری هاکالا، نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای آسیای مرکزی دیدار کرده است.

در این دیدار که روز جمعه صورت گرفت، طرفین در مورد وضعیت کنونی و آینده روابط ازبکستان و اروپا در مورد افغانستان، تلاش‌های جامعه جهانی برای جلوگیری از بروز بحران بشری در این کشور و امکان استفاده از مرکز ترانسپورتی و لوجستیکی بین‌المللی در ترمذ برای ارسال کمک‌های بشردوستانه گفتگو کردند.

بر بنیاد خبرنامه وزارت امور خارجه ازبکستان، تری هاکالا از تلاش های این کشور برای ایجاد موضع منطقه‌ای یکپارچه در مورد افغانستان و برقراری صلح و ثبات درازمدت در این کشور قدردانی کرد.

طرفین همچنان علاقه خود را برای ادامه مشورت های دوجانبه در مورد افغانستان ابراز کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کارشناس ملل متحد خواستار ایجاد برنامه عمل جامع و متمرکز بر حقوق بشر برای افغانستان شد

Published

on

ریچارد بینیت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در افغانستان، روز جمعه از جامعه جهانی خواست تا یک برنامه عمل جامع و با محوریت حقوق بشر را برای رسیدگی به این مساله ایجاد کند.

بینیت ضمن انتقاد از سیاست‌های امارت اسلامی در قبال زنان گفت: «عدم پاسخ یکپارچه و نیرومند جامعه جهانی، طالبان (امارت اسلامی) را جسورتر کرده است.»

بینیت در آخرین گزارش خود به مجمع عمومی سازمان ملل متحد تاکید کرده که وضعیت حقوق بشر در افغانستان در حال بدتر شدن است و بسیاری از افغان‌ها آنچه را که در این کشور اتفاق می‌افتد، «آپارتاید جنسیتی» توصیف می‌کنند.

او نگرانی خود را در مورد قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر ابراز کرد و گفت که این قانون حقوق زنان و دختران را نقض می کند.

بینیت در مورد وضعیت اقلیت‌ها، خبرنگاران و کارمندان حکومت پیشین نیز ابراز نگرانی کرد و گفت «عدالت، برابری، و حاکمیت قانون به طور سیستماتیک تضعیف می شود.»

او همچنان خواستار افزایش بودجه و حمایت از جامعه مدنی افغانستان و تلاش‌های بشردوستانه برای کاهش بحران شد.

بینیت از امارت اسلامی خواست تا سیاست‌های «سرکوبگرانه» خود را لغو و حقوق اساسی بشر را احیا کند. او همچنان از جامعه بین المللی خواست تا یک شیوه کار هماهنگ و چند وجهی را برای حمایت از مردم افغانستان اتخاذ کند.

بینیت به کشورها توصیه کرد تا زمانی که پیشرفت های ملموس در مساله حقوق بشر ایجاد نشود، از عادی سازی روابط با امارت اسلامی خودداری کنند.

این در حالی است که امارت اسلامی گفته است که متعهد به تامین حقوق بشر از جمله حقوق زنان و دختران طبق شریعت است و این یک موضوع داخلی افغانستان می‌باشد.

امارت اسلامی ریچارد بینیت را از سفر به افغانستان منع کرده و گفته است که او مسایل کوچک را بزرگ‌نمایی می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تحلیلگر برجسته امریکایی می‌گوید ترمپ کمتر به حقوق بشر در افغانستان توجه خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری اناتولی، کوگیلمن به این باور است که امارت اسلامی با هر کسی که پیروز شود مشکلی ندارد، اما ممکن است کمی بیشتر تمایل به بازگشت ترمپ داشته باشد.

Published

on

مایکل کوگیلمن، تحلیلگر برجسته امریکایی و رئیس انستیتوت آسیای جنوبی در مرکز بین المللی ودرو ویلسن مستقر در واشنگتن، گفته است که دونالد ترمپ اگر رئیس جمهور شود، کمتر بر وضعیت آموزش زنان و حقوق بشر در افغانستان توجه خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری اناتولی، کوگیلمن به این باور است که امارت اسلامی با هر کسی که پیروز شود مشکلی ندارد، اما ممکن است کمی بیشتر تمایل به بازگشت ترمپ داشته باشد.

او گفت که در دوره قبلی ترمپ، ایالات متحده در مورد توافق خروج نیروهایش از افغانستان مذاکره کرد و هریس بخشی از اداره‌ای بود که از این تصمیم حمایت و آن را اجرا نمود.

کوگیلمن گفت: «مسئله کلیدی برای طالبان (امارت اسلامی) این است که کدام رئیس‌جمهور تمایل بیشتری به بررسی امکان افزایش کمک‌ها به افغانستان، به‌ویژه کمک‌ها در بخش توسعه دارد، در حالی که ترمپ تمایل بیشتری به بررسی فرصت‌های مالی دارد.»

او اما هشدار داد که ترمپ نمی‌خواهد تحریم‌های امریکا را نقض و به حکومت افغانستان کمک کند.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری امریکا تا سه روز دیگر برگزار شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!