Connect with us

رویداد های اخیر

تاکید صدر اعظم آلمان بر اخراج افغان‌های مجرم

منتشر شده

در

صدراعظم آلمان هشدار داده افغان‌هایی که مرتکب جرم می‌شوند، اخراج خواهند شد.

اولاف شولتز در حاشیه نشست رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل، گفته که شماری از افغان‌های مجرم به افغانستان بازگردانده شده اند.

به تاریخ ۳۰ اگست سال روان میلادی، آلمان ۲۸ تن از افغان‌هایی را که مرتکب جرایم مختلف شده بودند، به افغانستان فرستاد.

شولتز گفت: «ما شمار زیادی از افغان‌های مجرم را در کشور خود داشتیم که آنها را دو باره به افغانستان برگرداندیم. این پیچیده بود اما ما آن را انجام دادیم. این پروسه ادامه خواهد داشت و مجرمان به کشور شان برگردانده خواهد شد. ما این کار را در مورد مهاجران سوری نیز انجام می دهیم.»

از سوی دیگر، رئیس جمهور ترکیه باور دارد که مهاجر ستیزی ریشه در اسلام هراسی دارد و برخی جریان‌ها در اروپا آن را تقویت می‌کنند.

رجب طیب اردوغان گفت: «اسلام هراسی در اروپا از سوی جریان‌های راست افراطی تقویت شده و نگرانی‌های مهاجران را برانگیخته است. این جریان‌ در اروپا آنقدر قوی شده که اکنون شریک قدرت در آن کشورها اند و موجب اختلال زندگی مسالمت آمیز مهاجران می‌شود. ما به ویژه از آلمان می‌خواهیم در این قسمت موضع وحدت‌بخش خود را دنبال کند.»

با این حال، ایران که موضع سرسختانه را در قبال مهاجران بدون اسناد در نظر گرفته تا آنان را به گونه‌ اجباری اخراج کند، به تازگی خواهان افزایش بودجه سازمان ملل متحد برای مهاجران مقیم این کشور شده است.

کابل اما خواهان رفتار انسانی با مهاجران افغان در کشورهای میزبان است.

عبدالرحمن راشد، مُعین مسلکی وزارت مهاجرین و عودت کنندگان می‌گوید: «ما با دیپلومات‌های کشورهای میزبان مهاجرین ما صحبت کرده ایم و سفیران و معاون سفیران را خواستیم و گفتیم که با مهاجرین ما برخورد نیک کنند. آنها در جواب به ما می‌گویند که ما با مهاجرینی که اسناد دارند مشکل نداریم، بلکه با مهاجرینی که برای کار می‌روند یا برای سفر به اروپا می‌روند، آنها اسناد هم ندارند.»

بر بنیاد آخرین گزارش سازمان ملل متحد، در یک سال گذشته، بیش از ۷۳۳ هزار تن از پاکستان به افغانستان بازگشته‌اند. بر اساس این گزارش شرایط زندگی برای مهاجران افغان در کشورهای همسایه افغانستان دشوار شده و این مهاجران ناگزیر به برگشت به کشور شان هستند.

رویداد های اخیر

مجلس نمایندگان امریکا لایحه انتقال همکاران افغان را تصویب کرد

Published

on

مجلس نمایندگان ایالات متحده لایحه‌ای را در مورد انتقال افغان‌هایی که در طول جنگ ۲۰ ساله در افغانستان با امریکایی ها همکاری کرده اند، تصویب کرد.

دینا تیتوس، عضو مجلس نمایندگان امریکا در بیانیه ای گفت که تصویب این لایحه نشاندهنده تعهد حکومت امریکا برای محافظت از افرادی است که در طول ماموریت ۲۰ ساله در افغانستان شانه به شانه با امریکایی‌ها کار کرده اند.

وی تاکید کرد که هیچ ضرب الأجلی برای حفاظت از همکاران افغان وجود ندارد و با تصویب قانون جدید، امریکا به گونه موثرتر افغان‌های واجد شرایط را انتقال خواهد داد.

قابل یاد آوریست که در سال ۲۰۲۲، وزارت امور خارجه امریکا یک دفتر خاص به نام «هماهنگ کننده تلاش‌های نقل مکان افغان‌ها» به منظور ساده‌سازی و هماهنگ کردن روند انتقال افغان‌های واجد شرایط از افغانستان و پاکستان به ایالات متحده، ایجاد کرد.

قانون جدید به این دفتر اجازه می‌دهد تا سه سال کار کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد به مناسبت روز جهانی تلویزیون: با رسانه‌ها همکار هستیم

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که حکومت متعهد به حمایت از رسانه‌ها است و می‌توانند در چارچوب شریعت اسلامی و ارزش‌های ملی فعالیت کنند.

ذبیح‌الله مجاهد به مناسبت روز جهانی تلویزیون که برابر به بیست‌ویکم نومبر است، گفت: «امارت اسلامی افغانستان در عموم از رسانه‌ها حمایت کرده و می‌کند. تا حدی که ما امکانات در دسترس داریم و همچنان آنگونه که چارچوب قوانین شرعی و منافع ملی ایجاب می‌کند، رسانه‌ها می‌توانند فعالیت کنند.»

آقای مجاهد افزود: «تاحدی که ما توان داریم، با رسانه‌ها همکار هستیم و رسانه‌های افغانستان فعلاً نشرات دارند و به خوبی نشرات شان را به پیش می‌برند.»

گفتنی است که مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۶میلادی، بیست‌ویکم نومبر را به عنوان روزجهانی تلویزیون نام‌گذاری کرد.

همچنان از فعالیت تلویزیون در افغانستان حدود ۵۰ سال می‌گذرد.

حجت‌الله مجددی، رییس اتحادیه ژورنالستان آزاد افغانستان به مناسبت این روز گفته است: «بعد از تحول از جمله ۱۸۴ تلویزیون ملی و محلی کشور ۵۷ تلویزیون به دلیل مشکلات اقتصادی مسدود شدند.»

این در حالی است که خبرنگاران در افغانستان هرازگاهی از عدم دسترسی به اطلاعات شکایت دارند و می‌گویند که این چالش‌ها باید برداشته شود.

در حال حاضر حدود ۳۷۰ رسانه چاپی، صوتی و تصویری در کشور فعال اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ملابرادر: بحران کمبود آب بر روابط بین کشورها تاثیر منفی گذاشته است

ملابرادر گفت: «اکنون مسوولیت امارت اسلامی افغانستان است تا مسوولیت ملی خودرا با درنظرداشت اصل توسعه پایدار برای مدیریت بهتر آب کشور با استفاده از هر راه و امکانات ممکن به درستی انجام دهد. ان شاءالله اراده ما در این زمینه قوی است.»

Published

on

معاون اقتصادی رئیس الوزرا گفته است که بحران کاهش دوامدار آب نتنها کشورها را با مشکل کمبود این منبع حیاتی روبه‌رو ساخته است، بلکه بر روابط سیاسی و اقتصادی بین کشورها تاثیر منفی گذاشته است.

ملا عبدالغنی برادر در جلسه‌ پایانی یک سیمینار علمی - تخنیکی که امروز (پنجشنبه) از سوی وزارت آب و انرژی برگزار شده بود، گفت که اگرچه آب یک منبع طبیعی تجدیدپذیر است، اما کمبود آب به دلیل تغییرات اقلیمی، افزایش سطح آلودگی آب، نیازهای فزاینده بشری و مصرف بی‌رویه آن، به شکل جدی احساس می‌شود.

معاون اقتصادی رئیس الوزرا ابراز تاسف کرد که با آنکه افغانستان دارای منابع طبیعی و ذخایر وسیع آب است، اما در این بخش مدیریت مسلکی صورت نگرفته است.

ملابرادر گفت: «اکنون مسوولیت امارت اسلامی افغانستان است تا مسوولیت ملی خودرا با درنظرداشت اصل توسعه پایدار برای مدیریت بهتر آب کشور با استفاده از هر راه و امکانات ممکن به درستی انجام دهد. ان شاءالله اراده ما در این زمینه قوی است.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!