Connect with us

جهان

زلنسکی برای پایان جنگ با روسیه، طرحی به رئیس‌جمهور امریکا ارائه می‌کند

پوتین گفته است که هر توافقی باید با پذیرش واقعیت‌های موجود انجام شود. این بدان معناست که بخش‌های بزرگی از چهار منطقه اوکراین و همچنین کریمه در اختیار روسیه قرار گیرد.

منتشر شده

در

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفت که جنگ با روسیه در نهایت با گفتگو پایان خواهد یافت، اما کی‌یف باید در میز مذاکرات در موقعیت قوی قرار داشته باشد.

او گفت که در این زمینه، طرحی را به جو بایدن و دو جانشین احتمالی او ارائه می‌کند.

زلنسکی روز سه‌شنبه )۶سنبله) در یک کنفرانس خبری در کیف گفت که حمله سه هفته‌ای اوکراین به منطقه کورسک روسیه بخشی از این طرح است، اما این طرح شامل گام‌های دیگری در عرصه‌‌های اقتصادی و دیپلوماتیک نیز می‌شود.

او گفت: «نقطه اصلی این طرح این است که روسیه را مجبور به پایان‌دادن به جنگ کنیم. من واقعاً می‌خواهم که پایان جنگ برای اوکراین عادلانه باشد.»

او درباره مراحل بعدی این طرح جزئیاتی ارائه نکرد، اما گفت که قصد دارد این طرح را با کامالا هریس، نامزد دموکرات‌ها و دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا نیز پیش‌کش کند.

زلنسکی تاکید کرد روسیه می‌خواهد شرایط خود را بر اوکراین تحمیل کند، اما اوکراین زیر بار آن نخواهد رفت.

پوتین گفته است که هر توافقی باید با پذیرش واقعیت‌های موجود انجام شود. این بدان معناست که بخش‌های بزرگی از چهار منطقه اوکراین و همچنین کریمه در اختیار روسیه قرار گیرد.

اکنون اوکراین می‌گوید که بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر مربع از منطقه کورسک روسیه را در کنترول دارد. زلنسکی گفت که برخلاف مسکو، قصدی برای ضمیمه کردن مناطق تصرف شده روسیه به خاک اوکراین را ندارد.

زلنسکی در کنفرانس خبری گفت: «هیچ مصالحه‌ای با پوتین ممکن نیست. امروز گفتگو اساساً بی‌فایده و بی‌معنی است، زیرا او نمی‌خواهد به صورت دیپلوماتیک به جنگ پایان دهد.»

رویترز نوشت اظهارات رئیس‌جمهور اوکراین نشان می‌دهد که وی به دنبال یک کنفرانس بین‌المللی درباره صلح با حضور نمایندگان روسیه است.

نخستین نشست در پیوند به بحث صلح اوکراین و روسیه ماه جون در سوئیس برگزار شد. روسیه از شرکت در نشست خودداری کرد. علی‌رغم تلاش اوکراین، چین نیز هیچ نماینده‌ای به نشست سوئیس نفرستاد.

در تحولی دیگر، ینس استولتنبرگ، سرمنشی ناتو با درخواست کی‌یف برای برگزاری نشست شورای ناتو-اوکراین موافقت کرد.

در این نشست که قرار است روز چهارشنبه هفتم سنبله برگزار شود، رستم عُمَرُف، وزیر دفاع اوکراین از طریق تماس ویدیویی، آخرین شرایط میدان جنگ و نیازهای دفاعی اولویت‌دار این کشور را با اعضای ناتو در میان خواهد گذاشت.

کی‌یف در هفته‌های اخیر کوشیده است با استفاده از پشتیبانی‌های غرب و ناتو، معادلات میدان جنگ را به نفع خود تغییر دهد.

قصر سفید روز سوم سنبله از ارائه یک بسته کمک نظامی ۱۲۵میلیون دالری به اوکراین خبر داد.

این بسته شامل موشک‌های سامانه‌های دفاع هوایی، تجهیزات ضد طیاره های بدون سرنشین، مهمات برای سیستم‌های راکتی توپخانه‌ای هیمارس، وسایل نقلیه و تجهیزات دیگر می‌شود.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز ششم سنبله به احتمال موافقت کشورهای غربی با حمله اوکراین به عمق خاک روسیه با استفاده از موشک‌های ساخت این کشورها پرداخت و افزود غرب در حال بازی با آتش است.

لاوروف همچنین به ایالات متحده هشدار داد جنگ جهانی سوم تنها محدود به اروپا نخواهد شد.

جهان

نزده نفر در پی اصابت سه راکت در مرکز اسرائیل زخمی شدند

Published

on

پولیس اسرائیل اعلام کرده که در پی برخورد سه راکت اوایل امروز (شنبه) در منطقه شارون در مرکز اسرائیل، ۱۹ نفر مجروح شده اند.

اداره امبولانس اسرائیل پیش از این گزارش داده بود که هفت نفر در شهر طیره در مرکز اسرائیل زخمی شده اند.

به گزارش رویترز، اردوی اسرائیل اعلام کرده که زنگ خطر در مناطقی از مرکز اسرائیل پس از حمله راکتی به صدا درآمد. در بیانیه اردوی اسرائیل آمده است که برخی از راکت ها رهگیری شده اند.

اردوی اسرائیل با اشاره به اینکه جزئیات در دست بررسی است، افزود: «به احتمال زیاد یک راکت سقوط کرده در منطقه شناسایی شده است.»

اداره امبولانس اسرائیل و رسانه‌های محلی گفتند که جراحات در حد خفیف و متوسط است.

شبکه مقاومت اسلامی عراق بعداً در بیانیه‌ای اعلام کرد که پهپادهای خود را به سمت یک «هدف مهم» در شمال اسرائیل پرتاب کرده است. هنوز مشخص نیست که آیا این بیانیه مربوط به همین حادثه است یا خیر.

درگیری ها در لبنان در هفته های اخیر بین نیروهای اسرائیلی و گروه حزب الله لبنان به شدت افزایش یافته است.

Continue Reading

جهان

وزیر خارجه کوریای شمالی به مسکو رفت

وزارت دفاع امریکا همچنین اعلام کرد که کوریای شمالی ۱۰ هزار سرباز را برای آموزش به شرق روسیه اعزام کرده که این رقم در روز چهارشنبه ۳۰۰۰ نفر بود.

Published

on

رسانه دولتی کوریای شمالی و مقام‌های روسی امروز (سه‌شنبه، ۸عقرب) خبر دادند که وزیر خارجه آن کشور در دومین سفر خود در ۶ هفته گذشته به روسیه رفته است.

این سفر از سوی چوئه سون هوی، وزیر خارجه کوریای شمالی به روسیه در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها در مورد دخالت ادعایی پیونگ یانگ در جنگ مسکو و اوکراین صورت گرفته است.

خبرگزاری رسمی کوریای شمالی KCNA گزارش داده است که هیئتی به ریاست وزیر خارجه کوریای شمالی روز دوشنبه برای سفری رسمی به روسیه رفت اما از ذکر جزئیات این سفر خودداری کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، سفارت روسیه در بیانیه‌ای که در صفحه شبکه اجتماعی Vkontakte سفارتخانه منتشر شد، اعلام کرد الکساندر ماتسگورا، سفیر روسیه در پیونگ یانگ، چوئه را در میدان بدرقه کرد.

در این بیانیه آمده است: «سفر وزیر خارجه کوریای شمالی به فدراسیون روسیه در چارچوب یک گفتگوی راهبردی انجام می‌شود که پس از توافق برای تقویت روابط بین رهبران ۲ کشور در نشست جون ۲۰۲۴ صورت می‌گیرد.»

یون سوک یول، رئیس جمهور کوریای جنوبی در جریان نشست تلویزیونی کابینه مدعی شد که همکاری نظامی غیرقانونی بین روسیه و کوریای شمالی تهدیدی جدی برای جامعه بین‌المللی است و افزود: «از همه می‌خواهم تا نسبت به مدیریت خطر هوشیار باشند.»

سفر وزیر خارجه کوریای شمالی به روسیه در حالی انجام می‌شود که ناتو به سئول، واشنگتن و کی‌یف برای تایید اعزام نیروها از سوی پیونگ یانگ به روسیه، گفت که واحدهای نظامی کوریای شمالی در منطقه کورسک روسیه در مرز با اوکراین مستقر شده‌اند.

پنتاگون روز دوشنبه اعلام کرد که اگر کوریای شمالی وارد جنگ مسکو علیه کی‌یف شود، واشنگتن محدودیت‌های جدیدی را برای استفاده اوکراین از تسلیحات امریکایی اعمال نخواهد کرد.

وزارت دفاع امریکا همچنین اعلام کرد که کوریای شمالی ۱۰ هزار سرباز را برای آموزش به شرق روسیه اعزام کرده که این رقم در روز چهارشنبه ۳۰۰۰ نفر بود.

جو بایدن، رئیس جمهور امریکا نیز این وضعیت را «بسیار خطرناک» خواند.

مارک روته، سرمنشی ناتو نیز پس از نشست روز دوشنبه با هیئتی از کوریای جنوبی گفت تعمیق روابط نظامی بین مسکو و پیونگ یانگ تهدیدی جدی برای امنیت هند-پاسیفیک و یورو-آتلانتیک است.

رئیس جمهور کوریای جنوبی در تماس تیلیفونی با اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا مدعی شد که اعزام نیروهای کوریای شمالی به خط مقدم جنگ در اوکراین ممکن است زودتر از حد انتظار انجام شود.

از زمان دیدار کیم جونگ اون، رهبر کوریای شمالی و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خاور دور این کشور در سال گذشته، ۲ کشور روابط نظامی خود را ارتقا داده‌اند. آنها دوباره در جون سال جاری میلادی برای امضای یک مشارکت استراتژیک جامع که شامل یک پیمان دفاعی متقابل است، ملاقات کردند.

Continue Reading

جهان

مصر پیشنهاد آتش بس دو روزه در غزه را ارائه داده است

رئیس جمهوری مصر خاطرنشان کرد حجم مصایب فلسطینی‌ها در غزه بسیار بزرگ است به خصوص اینکه نوار غزه از حدود چهار ماه تحت محاصره است و گذرگاه رفح بین مصر و غزه نیز  بسته شده است.

Published

on

خبرگزاری رویترز روز یک‌شنبه (ششم عقرب) به نقل از عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر گزارش داده است که قاهره پیشنهاد آتش بس دو روزه در غزه را برای تبادل چهار اسیر اسرائیلی و تعدادی اسیر فلسطینی ارائه داده است.

در گزارش آمده است که السیسی در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با عبدالمجید تبون، همتای الجزایری خود در قاهره گفت: «مصر در روزهای گذشته تلاش کرده است تا ابتکاری را با هدف تغییر وضعیت و برقراری آتش بس دو روزه که طی آن چهار اسیر اسرائیلی با اسیران فلسطینی مبادله شوند، ارائه دهد.

وی افزود: «سپس ظرف ۱۰ روز مذاکراتی برای تکمیل رویه‌ها در نوار غزه انجام می‌شود که منجر به آتش بس کامل گردد.»

رئیس جمهوری مصر خاطرنشان کرد حجم مصایب فلسطینی‌ها در غزه بسیار بزرگ است به خصوص اینکه نوار غزه از حدود چهار ماه تحت محاصره است و گذرگاه رفح بین مصر و غزه نیز  بسته شده است.

السیسی ادامه داد: «منطقه به دلیل تداوم جنگ در غزه و لبنان و اوضاع لیبیا و سودان در معضر خطرات شدیدی است. بر سر برقراری آتش بس، وارد کردن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و آزادی اسران اجماع عربی وجود دارد.»

السیسی تصریح نمود که: «مصر با شرکا و برادران خود به تلاش‌های خود با هدف دستیابی به توافق آتش بس ادامه می‌دهد و فلسطینیان در نوار غزه در معرض محاصره دشواری قرار دارند که به حد قحطی می‌رسد.»

وی با بیان اینکه مصر در مقابل هرگونه تلاشی برای جابجایی فلسطینی‌ها در خارج از نوار غزه ایستادگی می‌کند، زیرا این امر به نفع فلسطین نیست، افزود: «نوار غزه باید با وجود ویرانی‌های بزرگی که در آن رخ می‌دهد حفظ شود. و پس از پایان جنگ فعلی بازسازی شد.»

وی درباره لبنان نیز گفت: «قاهره با الجزایر بر سر جلوگیری از گسترش درگیری به خارج از منطقه و تلاش برای مهار بحران به منظور جلوگیری خروج آن از کنترل موافق است. بین مصر و الجزایر درباره اهمیت دستیابی به ثبات در منطقه به دور از دخالت در امور کشورها و تلاش برای توطئه چینی و فتنه افگنی توافق دارند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!