Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت ترانسپورت: در یک سال گذشته بیش از ۴۰ هزار پرواز عبوری از فضای افغانستان انجام شده است

در داخل کشور نیز، ۴۲۱ هزار ۸۹۵ وسایط باربری، و ۳ میلیون و ۷۲۲ هزار  وسایط مسافر بری، میان ولایت‌ها در داخل کشور از یک ولایت به ولایت دیگر رفت و برگشت نموده است.

منتشر شده

در

وزارت ترانسپورت و هوانوردی می‌گوید که در یک سال گذشته بیش از ۴۰ هزار پرواز عبوری از فضای افغانستان انجام شده و حالا شرکت‌های بین‌المللی هوایی می‌توانند بدون هیچ نگرانی از فضای افغنستان پرواز داشته باشند.

این در حالی است که رویترز پیش از این به نقل از شماری از شرکت‌های هوایی بین‌المللی گزارش داد که به دلیل جنگ در اوکراین و افزایش تنش و درگیری‌ها در خاورمیانه آنان ناگزیر به استفاده از حریم هوایی افغانستان جهت پروازهای عبوری شان شده‌اند و فضای افغانستان را نسبت به فضای جنگی روسیه و اوکراین و همچنین خاورمیانه در موجودیت حمله‌ها و تبادل آتش میان اسرائيل و گروه‌های نیابتی ایران، مصون‌تر می‌دانند.

مسؤولان وزارت ترانسپورت و هوانوردی در برنامه ارایه دست آوردهای یک ساله میگویند که در یک سال گذشته ۴۰ هزار و ۱۶ پرواز عبوری از فضای افغانستان انجام شده و از هر پرواز ۷۰۰ دالر امریکایی اخذ شده است.  به گفته‌ای مسؤولان، ۱۲ هزار و ۵۰۳ پرواز داخلی صورت گرفته که در این پروازها به تعداد ۱ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۲۷۳ مسافر رفت و آمد کرده اند.

در جریان یک سال اخیر، بیش از ۵۴۷ هزار وسایط باربری از خاک افغانستان به کشورهای ازبکستان، ترکمنستان، تاجکستان، ایران و پاکستان و همچنان بیش از ۴۳۴ هزار  وسایط باربری دیگر از کشورهای همسایه و منطقه به افغانستان رفت و آمد نموده اند. برعلاوه، به تعداد ۴۱۳۷۰ وسایط از طریق بنادر ترانسپورتی نیز رفت و برگشت نموده اند.

در داخل کشور نیز، ۴۲۱ هزار ۸۹۵ وسایط باربری، و ۳ میلیون و ۷۲۲ هزار  وسایط مسافر بری، میان ولایت‌ها در داخل کشور از یک ولایت به ولایت دیگر رفت و برگشت نموده است.

مسؤولان این وزارت هم‌چنان می‌افزایند که تبدیل نمودن میدان هوایی خوست به میدان بین‌المللی و عرضه خدمات به شرکت هوایی آریانا افغان و کام ایر و ۸ شرکت هوایی بین المللی دیگر از فعالیت‌های عمده این وزارت طی یک سال اخیر بوده است.

رویداد های اخیر

U.S. House approves bill on evacuation of Afghan allies

Published

on

The U.S. House Of Representatives has passed a legislation on evacuation of Afghans who assisted Americans during the 20-year war in Afghanistan.

“The passage of the CARE Authorization Act of 2024 further underscores the commitment made by the U.S. government to safeguard those who served shoulder-to-shoulder with our personnel during the twenty-year mission in Afghanistan,” Congresswoman Dina Titus said in a statement.

“The State Department has made it clear: There is no deadline for the crucial job of protecting Afghan allies. By authorizing the Coordinator for Afghan Relocation Efforts at the State Department, we can more effectively relocate and resettle those who have qualified to immigrate to the U.S. as a result of their service to this country.”

In 2022 the State Department established a specialized office called the Coordinator for Afghan Relocation Efforts (CARE) to streamline and coordinate the ongoing relocation and resettlement process for eligible Afghans from Afghanistan and Pakistan to the United States.

The CARE Authorization Act of 2024 will formally authorize the CARE office at the State Department for three years and grant important authorities to advance its mission. These include an extension of authorities to enter into personal services contracts as well as measures to streamline the transfer of funds to and from other agencies involved in the Afghan relocation mission.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد به مناسبت روز جهانی تلویزیون: با رسانه‌ها همکار هستیم

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که حکومت متعهد به حمایت از رسانه‌ها است و می‌توانند در چارچوب شریعت اسلامی و ارزش‌های ملی فعالیت کنند.

ذبیح‌الله مجاهد به مناسبت روز جهانی تلویزیون که برابر به بیست‌ویکم نومبر است، گفت: «امارت اسلامی افغانستان در عموم از رسانه‌ها حمایت کرده و می‌کند. تا حدی که ما امکانات در دسترس داریم و همچنان آنگونه که چارچوب قوانین شرعی و منافع ملی ایجاب می‌کند، رسانه‌ها می‌توانند فعالیت کنند.»

آقای مجاهد افزود: «تاحدی که ما توان داریم، با رسانه‌ها همکار هستیم و رسانه‌های افغانستان فعلاً نشرات دارند و به خوبی نشرات شان را به پیش می‌برند.»

گفتنی است که مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۶میلادی، بیست‌ویکم نومبر را به عنوان روزجهانی تلویزیون نام‌گذاری کرد.

همچنان از فعالیت تلویزیون در افغانستان حدود ۵۰ سال می‌گذرد.

حجت‌الله مجددی، رییس اتحادیه ژورنالستان آزاد افغانستان به مناسبت این روز گفته است: «بعد از تحول از جمله ۱۸۴ تلویزیون ملی و محلی کشور ۵۷ تلویزیون به دلیل مشکلات اقتصادی مسدود شدند.»

این در حالی است که خبرنگاران در افغانستان هرازگاهی از عدم دسترسی به اطلاعات شکایت دارند و می‌گویند که این چالش‌ها باید برداشته شود.

در حال حاضر حدود ۳۷۰ رسانه چاپی، صوتی و تصویری در کشور فعال اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ملابرادر: بحران کمبود آب بر روابط بین کشورها تاثیر منفی گذاشته است

ملابرادر گفت: «اکنون مسوولیت امارت اسلامی افغانستان است تا مسوولیت ملی خودرا با درنظرداشت اصل توسعه پایدار برای مدیریت بهتر آب کشور با استفاده از هر راه و امکانات ممکن به درستی انجام دهد. ان شاءالله اراده ما در این زمینه قوی است.»

Published

on

معاون اقتصادی رئیس الوزرا گفته است که بحران کاهش دوامدار آب نتنها کشورها را با مشکل کمبود این منبع حیاتی روبه‌رو ساخته است، بلکه بر روابط سیاسی و اقتصادی بین کشورها تاثیر منفی گذاشته است.

ملا عبدالغنی برادر در جلسه‌ پایانی یک سیمینار علمی - تخنیکی که امروز (پنجشنبه) از سوی وزارت آب و انرژی برگزار شده بود، گفت که اگرچه آب یک منبع طبیعی تجدیدپذیر است، اما کمبود آب به دلیل تغییرات اقلیمی، افزایش سطح آلودگی آب، نیازهای فزاینده بشری و مصرف بی‌رویه آن، به شکل جدی احساس می‌شود.

معاون اقتصادی رئیس الوزرا ابراز تاسف کرد که با آنکه افغانستان دارای منابع طبیعی و ذخایر وسیع آب است، اما در این بخش مدیریت مسلکی صورت نگرفته است.

ملابرادر گفت: «اکنون مسوولیت امارت اسلامی افغانستان است تا مسوولیت ملی خودرا با درنظرداشت اصل توسعه پایدار برای مدیریت بهتر آب کشور با استفاده از هر راه و امکانات ممکن به درستی انجام دهد. ان شاءالله اراده ما در این زمینه قوی است.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!