Connect with us

رویداد های اخیر

برگزاری کنفرانس ملی کار؛ متقی می‌گوید جامعه جهانی تقاضا دارد اما همکاری نمی‌کند

معاون سیاسی ریاست الوزرا در این نشست تاکید کرد که تحریم‌ها بر مقام‌های امارت اسلامی و نظام بانکی از سوی جهان باید برداشته شود.

منتشر شده

در

کنفرانس ملی کار با حضور مقام‌های ارشد امارت اسلامی و شماری از نهاد های ملی و بین المللی امروز (سه شنبه، ۲ اسد) در ارگ آغاز شد.

در مراسم افتتاحیه این کنفرانس دو روزه، مقام‌‌های ارشد امارت اسلامی، اداره های دولتی و غیر دولتی، بخش خصوصی، موسسات و سازمان های بین المللی حضور یافتند.

سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی گفت که هدف از برگزاری این کنفرانس، مبارزه با فقر و بیکاری در کشور است.

عبدالمنان عمری گفت: «بزرگترین و مهم ترین هدف ما از برگزاری کنفرانس ملی کار اینست که با توجه به نیاز زمان، بازار کار توسعه یابد تا از یک طرف فرصت‌های کاری مناسب و قابل ملاحظه فراهم شود و از سوی دیگر در برابر بیکاری در سطح کشور مبارزه موثر صورت گیرد.»

معاون سیاسی ریاست الوزرا در این نشست تاکید کرد که تحریم‌ها بر مقام‌های امارت اسلامی و نظام بانکی از سوی جهان باید برداشته شود.

مولوی عبدالکبیر گفت: «از کشورهای جهان می‌خواهم که تحریم‌های غیرقانونی و غیر عادلانه را در برابر مردم مظلوم و رهبران امارت اسلامی پایان دهند و به امارت اسلامی نیز به عنوان عضو فعال جامعه بین المللی دست اطمینان بخش همکاری بدهند.»

سرپرست وزارت امور خارجه هم تصریح کرد که تقاضاهای جامعه جهانی در راستای مبارزه با مواد مخدر و تروریزم زیاد است، اما همکاری آنها با امارت اسلامی صفر است.

به گفته‌ امیرخان متقی، جامعه جهانی نتنها به تعهدش مبنی بر ارایه کشت بدیل کوکنار عمل نکرده بل محدودیت بانکی ایجاد کرده است.

او گفت: «جهانیان از ما سوال می‌کنند و فرمایش هم می‌دهند. می‌پرسند که مواد مخدر چه شد؟ چگونه متوقف شود؟ امنیت چگونه تامین شود؟ چگونه از استفاده نادرست خاک افغانستان جلوگیری شود؟ این تقاضاهای شان است، اما همکاری صفر است.»

در این نشست همچنان گفته شد که در پنج سال پیش‌رو، وزارت صنعت و تجارت در همکاری با بخش خصوصی، برای ۵۰۰ هزار نفر زمینه کار را فراهم خواهد کرد.

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت گفت: «ما باید جایی را تمویل کنیم که حقیقتاً اشتغال زایی است. ما جایی را تمویل کنیم که حقیقتاً نیازمندی مردم است. ما جایی را باید تمویل کنیم که نیاز مبرم مردم است.»

سرپرست وزارت زراعت و مالداری نیز بر معیاری شدن این بخش تاکید کرد.

عطاالله عمری گفت: «وزارت زراعت تلاش می‌کند که زراعت و مالدرای خودرا معیاری سازد. با معیاری شدن زراعت و مالداری، زمینه کار و اشتغال زایی هفتاد درصد مردم ما فراهم می‌شود.»

برخی نمایندگان سازمان های بین المللی در این کنفرانس گفتند که اشتغال‌زایی می‌تواند روی سطح زندگی مردم تاثیر گذار باشد.

رامین بهزاد، رئیس سازمان جهانی کار در کابل گفت: «من باور دارم که اگر زمینه‌های کاری به شهروندان فراهم شود، ناداری کاهش یافته و یک جامع مرفه به میان می‌آید. تلاش سازمان بین‌المللی کار همواره این بوده که زمینه‌های کاری برای مردم فراهم شود. سازمان بین‌المللی کار، از ده‌ها سال بدین‌سو با افغانستان همکاری نموده و در این راستا همکار باقی خواهد ماند.»

شماری دیگر اشتراک کنندگان هم در این نشست تأکید کردند که باید روی پروژه های زیربنایی و انکشافی تمرکز صورت گیرد تا زمینه کار فراهم شود.

رویداد های اخیر

پزشکیان: مهاجران غیر قانونی را «با احترام» بر می‌گردانیم

پزشکیان در اولین نشست خبری خود پس از آغاز کار به عنوان رئیس جمهور ایران، امروز (دوشنبه) گفت که تا کنون سه جلسه در شورای امنیت در مورد موضوع مهاجران افغان برگزار شده است.

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران گفته است اتباعی که به گونه غیر قانونی وارد این کشور شده اند، «با احترام» برگردانده می‌شوند.

پزشکیان در اولین نشست خبری خود پس از آغاز کار به عنوان رئیس جمهور ایران، امروز (دوشنبه) گفت که تا کنون سه جلسه در شورای امنیت در مورد موضوع مهاجران افغان برگزار شده است.

او گفت: «یک عده از آنان پاسپورت دارند، ارتباط دارند. طبیعتاً با آنان یک نوع برخورد شود. یک عده آنان خلاف قانون آمدند که بالاخره باید چارچوب قانون را مراعات کنند. خلاف که نمی شود وارد شد. برای حضور در هر کشوری چارچوبی وجود دارد، حتی در کشورهای اسلامی. مثلاً ما بریم افغانستان، اگر پاسپورت نداشته باشیم، ممکن راه ندهند.»

وی افزود: «ما با هم برادریم، همانطور که قبلاً گفتم حالا هم با هم برادریم، ولی مراعات یک سلسله چارچوب ها بین دولت ها، قاعده ایست که باید مراعات بکنیم و در حال تنظیم این چارچوب قانونی بین کشورهای اسلامی هستیم.»

اداره پناهندگان سازمان ملل متحد تخمین می زند که در حال حاضر نزدیک به ۴.۵ میلیون تبعه افغانستان در ایران زندگی می‌کنند. به گزارش خبرگزاری های ایران، اما رقم واقعی ممکن به ۶ یا ۸ میلیون می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هشدار محمد یعقوب به اردو: فساد اداری و غفلت وظیفوی، زندان و برکناری در پی دارد

آقای مجاهد از منسوبان اردوی اسلامی ملی خواست که در خدمت گذاری به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکنند و از کشور حفاظت نمایند.

Published

on

سرپرست وزارت دفاع ملی گفته است که هرگاه اعضای اردو دست به فساد اداری بزنند و یا غفلت وظیفوی نمایند، با تنزیل رتبه، زندان و برکناری روبه‌رو خواهند شد.

محمد یعقوب مجاهد در مراسم فراغت ۱۰۰ تن از مفتشین اردوی اسلامی ملی از سمینار اصلاحی ریاست سرمفتشیت وزارت دفاع گفت که رهبری این نهاد، گزارش‌ها و بررسی‌های مفتشین را به دقت می‌خوانند و بر اساس این گزارش‌ها، در مورد منسوبین اردو تصمیم می‌گیرند.

وی افزود که هرگاه کسی بر اساس این گزارش‌ها دست به فساد اداری و مالی زده و یا غفلت وظیفوی انجام داده باشد، با برخورد جدی روبه‌رو خواهد شد از جمله تنزیل رتبه، حبس ویا هم برکناری.

آقای مجاهد از منسوبان اردوی اسلامی ملی خواست که در خدمت گذاری به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکنند و از کشور حفاظت نمایند.

او گفت: «تلاش کنید غفلت وظیفوی صورت نگیرد. کاری که به شما سپرده می‌شود، آن را بر اساس معیاری که گفته شده است، انجام دهید.»

به باور آگاهان نظامی، افغانستان برای غلبه بر چالش‌های امنیتی هم به نیروهای آموزش دیده نیاز دارد و هم به امکانات و تجهیزات نظامی پیش رفته.

اسدالله ندیم، آگاه نظامی می‌گوید: «باید تعلیم و تربیه بر اساس استندرد های پذیرفته شده اردوهای مدرن باشد، نه تعلیم و تربیه چریکی یا چیزهای که عقب مانده است و امروز به درد نمی‌خورد. در صورتی که برنامه تعلیم و تربیه مدرن بر اردو تطبیق نشود، اردو در آخر ناکام است.»

امارت اسلامی در سه سال گذشته در تشکیل نیروهای امنیتی منظم تلاش‌های زیادی کرده و توانسته است که تشکیلات منظم را در وزارت دفاع ملی، امور داخله و ریاست عمومی استخبارات به وجود بیاورد و این نیروها مکلف هستند از کشور به گونه درست محافظت کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی خطاب به همسایگان افغانستان: مسایل کوچک را کنار بگذاریم و پیشرفت‌های بزرگ داشته باشیم

آقای متقی خاطر نشان کرد که آغاز کار عملی پروژه تاپی در افغانستان، در واقع، نشان دهنده عبور از جنگ و رقابت به پیشرفت و همکاری است.

Published

on

سرپرست وزارت امور خارجه از همسایگان افغانستان خواسته است تا «مسایل کوچک» را کنار گذاشته و برای رفاه مردم، همکاری نمایند.

امیر خان متقی این مطلب را روز یکشنبه (۱۵ سنبله) در ضیافت سفیران کشورهای خارجی و نمایندگان سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی در مقر وزارت امور خارجه در کابل بیان کرده است.

او در سخنرانی خود در مورد افتتاح پروژه تاپی، تاپ، فایبر نوری و خط آهن معلومات ارائه نمود.

آقای متقی خاطر نشان کرد که آغاز کار عملی پروژه تاپی در افغانستان، در واقع، نشان دهنده عبور از جنگ و رقابت به پیشرفت و همکاری است.

وی ابراز امیدواری کرد که این پروژه به منزل مقصود برسد و مردم پاکستان و هند هم از آن استفاده کنند.

سرپرست وزارت امور خارجه همچنان از کشورها خواست که به جای تعامل از زاویه رقابت‌های منفی و مسایل امنیتی، به مسایل از زاویه مثبت و منفعت دوجانبه بنگرند.

آقای متقی ابراز امیدواری کرد که با افتتاح پروژه های بزرگ اقتصادی، تحول بزرگ اقتصادی در منطقه رونما گردد.

او گفت که توسعه روابط امارت اسلامی با کشورهای منطقه نشان می‌دهد که حکومت افغانستان، هم اراده و هم ظرفیت دارد تا روابط سیاسی را گسترش دهد.

وی افزود: «مهم اینست که احترام متقابل موجود باشد و به منافع مشروع یکدیگر احترام بگذاریم.»

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!