Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت معادن روند ارزیابی اسناد شرکت‌ها برای استخراج نفت حوزه‌ هرات را آغاز کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزارت معادن و پترولیم روند ارزیابی اسناد شرکت‌های داخلی و خارجی از بهر استخراج نفت از حوزه‌ هرات را آغاز کرده است و و شرکت برنده به زودی مشخص خواهد شد.

مقام‌های این وزارت می‌گویند که ده‌‌ها شرکت داخلی و خارجی اسناد خویش را به آنان برای سرمایه‌گذاری بالای استخراج نفت هرات تسلیم کرده‌اند.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم در این مورد گفت: «شرکت‌های داخلی و خارجی زیاد تا به حال به وزارت معادن مراجعه کرده‌اند. فعلاً پروسه ارزیابی اسناد آن‌ها است. امیدواریم که در روزهای نزدیک شاهد قرارداد عملی این حوزه بزرگ باشیم و کار استخراج آن آغاز شود.»

در همین حال، اعضای سکتور خصوصی تأکید نموده‌اند که اگر برای شان فُرصت فراهم شود، آماده هستند نه تنها در استخراج نفت هرات بلکه در حوزه‌های گوناگون نفتی کشور سرمایه‌گذاری کنند.

ذبیح‌الله نظری، معاون اتحادیه فابریکه‌های تصفیه نفت گفته است: «ما به تعداد ۹ دستگاه پالایشگاه داریم که بالای آن‌ها اضافه‌تر از ۳۰۰ میلیون دالر سرمایه‌گذاری صورت گرفته و اضافه‌تر از ده هزار نفر در این پالایشگاه‌ها مشغول کار هستند.»

براساس آمار اتحادیه کارخانه‌های تصفیه نفت کشور، سرمایه‌گذاران داخلی ۳۰۰ میلیون دالر در این بخش سرمایه‌گذاری کرده‌اند که دست‌کم برای ده هزار تن زمینه کار فراهم شده است.

مطالب مرتبط: 

عزیزی خواستار سرمایه‌گذاری ازبکستان در معادن نفت، گاز و مس افغانستان شد

مسوولان: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به یک میلیارد افغانی در معادن سرمایه‌گذاری شده است

رویداد های اخیر

ونس: اداره بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی در افغانستان جا گذاشت

Published

on

(Last Updated On: )

جی‌دی ونس، معاون رئیس جمهور امریکا گفته است که اداره جو بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی را در افغانستان جا گذاشت که یک «اشتباه فاجعه بار» بود.

ونس این اظهارات را روز جمعه در جریان بازدید از یک پایگاه نظامی در گرینلند بیان کرد.

او همچنان گفت که اشتباه اداره بایدن سبب کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی در جریان خروج در میدان هوایی کابل شد.

پیش از این، دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا نیز از جا گذاشتن تجهیزات نظامی در افغانستان انتقاد کرده و خواستار بازگرداندن آن شده بود.

امارت اسلامی اما گفته است که تسلیحات به جامانده امریکا در افغانستان متعلق به افغان‌ها است و بازگردانده نخواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیش از ۲۴۰۰ زندانی در کشور به مناسبت عید آزاد شدند

Published

on

(Last Updated On: )

ستره محکمه اعلام کرده است که بر اساس حکم رهبر امارت اسلامی، ۲ هزار و ۴۶۳ زندانی مستحق عفو به مناسبت عید فطر آزاد شدند.

این نهاد در اعلامیه‌ای امروز (شنبه) نوشت که مدت حبس ۳ هزار و ۱۵۲ زندانی دیگر کاهش یافته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مطالعات امکان‌سنجی چهار بند آب در ولایت‌های مختلف امسال آغاز می‌شود

Published

on

(Last Updated On: )

دفتر معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا اعلام کرده است که پروژه های مطالعات امکان سنجی بندهای آب در چهار ولایت کشور امسال آغاز خواهد شد.

کمیسیون اقتصادی به ریاست ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزرا در نشست اخیر خود تصمیم گرفته که پروژه های سروی و امکان سنجی بند گرومبی در میدان وردک، بند قره‌تیری در بلخ، بند شنه‌نری در کندهار و بند وچ‌نری در پکتیا در بودجه سال مالی ۱۴۰۴ شامل شوند.

در این نشست، روی موضوعات ساخت شاهراه بای‌پاس کندهار، اعمار بند ارغستان، ۹۰ کیلومتر لین برق از کابل الی جلال‌آباد و تکمیل کارهای سب‌استیشن شیخ مصری در جلال‌آباد نیز بحث شد و تصمیم بر آن گردید تا از سوی وزارت مالیه با ایجاد کود مخصوص، عواید به‌دست‌آمده از معدن سرب و جست گنده‌کوتل ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان به این پروژه‌های عام‌المنفعه اختصاص داده شود.

در نشست کمیسیون اقتصادی، طرح سرمایه‌گذاری ۴۰ میگاوات برق آفتابی در پارک صنعتی حصارشاهی ولایت ننگرهار از سوی سکتور خصوصی، نیز تایید شد. بر اساس این طرح، سکتور خصوصی مبلغ ۵۰.۶۹ میلیون دالر سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!