Connect with us

رویداد های اخیر

مقام ایرانی: کار روی اجرای طرح انسداد مرز شرق ایران با افغانستان ادامه دارد

منتشر شده

در

مقام‌های ایرانی می‌گویند که کار روی اجرای طرح انسداد مرز شرق ایران با افغانستان به شدت ادامه دارد. رسانه‌های ایرانی به نقل از قوماندان نیروهای زمینی آن کشور گزارش داده‌اند که کار انسداد مرزها تحت نظر نیروی زمینی در حال انجام است و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان خواهد رسید.

کیومرث حیدری، قوماندان نیروهای زمینی ایران در این مورد گفته است: «بنابر تدابیری که اندیشیده شده، ما مشغول انسداد مرزی هستیم. کار انسداد مرزها تحت نظر نیروی زمینی در حال انجام است. انسداد مرز شرق کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان خواهد رسید.»

با این حال، معاون سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که حصارکشی در سرحدات ایران و افغانستان در هماهنگی با دولت افغانستان به پیش خواهد رفت.

حمدالله فطرت گفته است: «جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد که در برخی نقاط آسیب‌پذیر تدابیر امنیتی را تقویت کند، این یک اقدام خوب است و در هماهنگی با امارت اسلامی انجام می‌شود.»

گفتنی است که افغانستان و ایران در مجموع بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند.

به باور آگاهان، ایران به دنبال رفع نگرانی‌های امنیتی خود است و هزینه بزرگی را در روند انسداد مرزی مصرف خواهد کرد اما این دیوار مرزی به نفع هر دو کشور تمام خواهد شد و همچنان قاچاق مواد مخدر و تردد گروه‌های تروریستی حداقل تحت کنترول قرار خواهد گرفت.

رویداد های اخیر

قرارداد پروژه برق‌رسانی قوش‌تپه و درزاب جوزجان امضاء شد

این پروژه به هزینه حدود یک میلیارد و ۸۸۶ میلیون افغانی اجرا خواهد شد و تکمیل آن در مدت سه سال برنامه‌ریزی شده است.

Published

on

قرارداد پروژه برق‌رسانی ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب ولایت جوزجان میان وزارت آب و انرژی و یک شرکت خصوصی امروز در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت،،  به امضاء رسید. این مراسم با حضور ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، برگزار شد.

این پروژه به هزینه حدود یک میلیارد و ۸۸۶ میلیون افغانی اجرا خواهد شد و تکمیل آن در مدت سه سال برنامه‌ریزی شده است.

در چارچوب پروژه، تمدید لین برق ۲۲۰ کیلوولت به طول ۸۵.۲۴ کیلومتر، ساخت دو سب‌استیشن و دو شبکه توزیع در ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب شامل است. با تکمیل این پروژه، هزاران خانواده از خدمات برق برخوردار خواهند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عالم پاکستانی: معافیت مادام‌العمر برای عاصم منیر خلاف آموزه‌های اسلامی است

مفتی تقی عثمانی افزوده است که ایجاد تبعیض میان مردم و مقام‌ها در برابر قانون، سبب تضعیف اعتماد عمومی و گسترش بی‌عدالتی در جامعه می‌شود.

Published

on

مفتی تقی عثمانی، از علمای برجسته و شناخته‌شده دینی پاکستان، با انتقاد از تصمیم‌های اخیر در قبال رهبری اردو این کشور، گفته است که اعطای معافیت مادام‌العمر به جنرال عاصم منیر، رئیس اردوی پاکستان، و پاسخ‌گو نساختن او در برابر محکمه، با اصول و تعالیم دین اسلام در تضاد قرار دارد.

این عالم دینی روز دوشنبه در جریان یک نشست، تأکید کرده است که در اسلام هیچ فردی فراتر از قانون نیست و حاکمان و مقام‌های بلندپایه نیز مکلف‌اند در برابر اعمال خود پاسخ‌گو باشند. به گفته او، عدالت و حساب‌دهی از ارکان اساسی نظام اسلامی به‌شمار می‌رود و هرگونه مصونیت دائمی برای افراد قدرتمند، خلاف روح شریعت است.

مفتی تقی عثمانی افزوده است که ایجاد تبعیض میان مردم و مقام‌ها در برابر قانون، سبب تضعیف اعتماد عمومی و گسترش بی‌عدالتی در جامعه می‌شود. او از نهادهای مسئول خواست تا در تصمیم‌گیری‌های سیاسی و نظامی، ارزش‌های اسلامی و اصول عدالت را در نظر بگیرند.

اظهارات این عالم دینی در حالی مطرح می‌شود که بحث‌ها در مورد نقش اردو و حدود صلاحیت‌های رهبران نظامی در پاکستان، در هفته‌های اخیر با واکنش‌ها و دیدگاه‌های متفاوتی روبه‌رو شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مولانا فضل‌الرحمن: حمله بر کابل به بهانه هدف قرار دادن دشمنان، توجیه‌پذیر نیست

او تأکید کرد که ادامه تنش‌ها به سود هیچ‌یک از طرف‌ها نیست و تنها راه برون‌رفت از بحران‌های موجود، گفت‌وگو، تفاهم و احترام متقابل میان کشورهای همسایه است.

Published

on

شرکت‌کنندگان نشست علمای پاکستان تحت عنوان «وحدت امت پاکستانی» به رهبری مولانا فضل‌الرحمن، رهبر حزب جمعیت علمای اسلام، از حکومت‌های کابل و اسلام‌آباد خواسته‌اند تا تنش‌ها و اختلافات میان دو کشور را از طریق گفت‌وگو و راه‌حل‌های سیاسی برطرف سازند.

مولانا فضل‌الرحمن در این نشست با انتقاد از سیاست‌های نظامی پاکستان گفت که توجیه حمله بر افغانستان به بهانه هدف قرار دادن دشمنان، قابل قبول نیست.

وی خطاب به نظامیان پاکستانی افزود: «اگر شما به این بهانه بر کابل حمله می‌کنید که گویا دشمن‌تان در آن‌جا حضور دارد، پس چرا زمانی که هند در داخل پاکستان دشمنان خود را هدف قرار می‌دهد، واکنش شما متفاوت است؟»

او تأکید کرد که ادامه تنش‌ها به سود هیچ‌یک از طرف‌ها نیست و تنها راه برون‌رفت از بحران‌های موجود، گفت‌وگو، تفاهم و احترام متقابل میان کشورهای همسایه است.

این نشست در حالی برگزار شده است که در ماه‌های اخیر، روابط میان افغانستان و پاکستان با چالش‌ها و تنش‌های فزاینده روبه‌رو بوده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!