Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان صحی جهان برای رسیدگی به نیازهای عاجل صحی از غزه تا افغانستان، خواستار ۱.۵ میلیارد دالر شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

سازمان صحی جهان اعلام کرده که در سال ۲۰۲۴ به ۱.۵ میلیارد دالر برای ارائه کمک به ده‌ها میلیون تن که در شرایط اضطراری صحی قرار دارند، از جمله در غزه و افغانستان نیاز دارد.

رئیس سازمان صحی جهان با نگرانی از وضعیت کنونی جهان، می‌گوید که در سال ۲۰۲۴، در حدود ۳۰۰ میلیون تن به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت و ۱۶۶ میلیون تن به کمک‌های صحی عاجل نیاز دارند.

تدروس آدهانوم گبریسوس می‌افزاید که درگیری و تغییرات اقلیمی تاثیرات عمیقی بر این بحران در سراسر جهان، گذاشته است. به گفته‌ی وی، مناطق در حال درگیری به ویژه غزه و اوکراین بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

تدروس آدهانوم گبریسوس. رئیس سازمان صحی جهان بیان نموده است:«در سال جاری حدود ۱۶۶ میلیون تن در سراسر جهان به کمک‌های بشردوستانه صحی نیاز دارند. این دلخراش است، اما قابل جلوگیری است به این دلیل در سال ۲۰۲۴ ما باید همراه با مراکز صحی ما، با همدیگر قدم برداریم. قصد داریم در سال جاری به ۸۷ میلیون تن کمک‌های بشردوستانه نجات ‌دهنده ارائه کنیم. برای انجام این کار ما به ۱.۵ میلیارد دالر نیاز داریم.»

معاون سرمنشی ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده کمک‌های عاجل این سازمان نیز از نتایج درگیری‌ها در جهان ابراز نگرانی کرده و می‌گوید که کمک‌های سازمان صحی جهان برای برای افزاد آسیب‌پذیر مهم است و خواستار حمایت نهادهای کمک‌رسان از درخواست کمک این سازمان شده است.

مارتین گریفیتس، هماهنگ کننده کمک‌های عاجل سازمان ملل متحد می‌گوید: «موضوع صحت در قلب بسیاری از بحران‌ها قرار دارد، نقش و حضور و کمک سازمان صحی جهان نیز بسیار مهم است. کمک  سازمان صحی جهان حیاتی است و من این درخواست کمک برای سال ۲۰۲۴ را تایید می‌کنم.»

بخش از نظام صحی افغانستان هم وابسته به کمک‌های سازمان صحی جهان است و این سازمان عملاً در کنار وزارت صحت عامه خدمات صحی را به مردم افغانستان ارایه می‌کند. از این رو وزارت صحت عامه می‌گوید که افانستان هنوز به کمک‌های جهانی نیاز دارد.

همزمان با این دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) می‌گوید که افغانستان هم‌چنان با میزان بلند گرسنگی و سوء تغذیه مواجه است. اوچا در شبکه ایکس، می‌افزاید که در سال ۲۰۲۴ حدود ۱۵.۸ میلیون تن در افغانستان نا امنی غذایی حاد را تجربه خواهند کرد. این اداره هم‌چنان با نشر گزارشی گفته است که از جنوری تا نومبر ۲۰۲۳، نهادهای کمک‌رسان در افغانستان از ۲۳.۸ میلیون تن حمایت‌های غذایی و معیشتی کرده اند.

رویداد های اخیر

ستره محکمه روسیه امارت اسلامی را از فهرست گروه‌های ممنوعه تعلیق کرد

Published

on

(Last Updated On: )

ستره محکمه روسیه ممنوعیت فعالیت امارت اسلامی در این کشور که از سال ۲۰۰۳ به عنوان یک «سازمان تروریستی» معرفی شده بود را به حالت تعلیق در آورده است.

اولگ نفدوف، قاضی ستره محکمه روسیه در حکمی اعلام کرد: «ممنوعیتی که قبلاً بر فعالیت‌های طالبان (امارت اسلامی) اعمال شده بود و این گروه را در فهرست فدرال سازمان‌های تروریستی قرار می‌داد، اکنون تعلیق شده است.»

به گفته وی، این تصمیم بلافاصله قابل اجرا است.

درخواست حذف امارت اسلامی از فهرست گروه‌های تروریستی روسیه، ماه گذشته از سوی قاضی القضات این کشور ارائه شده بود.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی پیشتر به خبرگزاری دولتی تاس روسیه گفته بود که این اقدام به تحکیم روابط میان دو کشور کمک می‌کند و «از نظر ما بسیار ارزشمند است.»

تهیه لایحه‌ای که به امارت اسلامی اجازه می‌دهد از وضعیت یک «سازمان تروریستی» در روسیه خارج شود، از بهار سال گذشته آغاز شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر دولت قطر با امیرخان متقی تماس تلیفونی برقرار کرد

Published

on

(Last Updated On: )

محمد بن عبدالعزیز الخلیفی، وزیر دولت در امور خارجه قطر با امیرخان متقی، سرپرسست وزارت خارجه گفتگوی تلیفونی کرده است.

ضیا احمد تکل، رئیس روابط عامه وزارت خارجه در خبرنامه‌ای نوشته که در این گفتگوی تلیفونی، درباره ارتقای سطح روابط دیپلوماتیک، گسترش همکاری‌ها میان دو کشور و سفر قریب‌الوقوع آقای متقی به دوحه نیز بحث شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیات‌های افغانستان و پاکستان در اسلام‌آباد دیدار و درباره تجارت گفتگو کردند

Published

on

(Last Updated On: )

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با همتای پاکستانی خود دیدار و دو طرف در مورد تجارت، همکاری‌های ترانزیتی، چالش‌های موجود، راه حل های احتمالی و سایر موضوعات مهم و مورد علاقه دو کشور گفتگو کردند.

سفارت افغانستان در اسلام آباد گفته است که قرار است جلسات جداگانه‌ تخنیکی میان تیم‌های تخنیکی هر دو جانب برگزار شود تا درباره‌ چالش‌های موجود به‌گونه دقیق‌تر بحث صورت گرفته و راه‌حل‌های مناسب جهت ارتقاء تجارت دوجانبه جستجو گردد.

وزارت صنعت و تجارت نیز گفته است که در این نشست با تأکید به برادری و دوستی میان افغانستان و پاکستان و منافع متقابل و روابط تاریخی و طولانی‌مدت تجارتی میان دوکشور؛ روی تمدید توافق‌نامه اپتا، تسهیلات ترانزیتی و جلوگیری از قاچاق کالاها، صادرات زغال‌سنگ افغانستان به پاکستان، فعالیت ۲۴ ساعته بندر تورخم، دوطرفه شدن تجارت از بندر غلام‌خان، عبور و مرور موترهای باربری از خاک دو کشور، بانک گرنتی و ترتیب یک میکانیزم جامع جهت تنظیم بنادر بحث و گفتگو گردید.
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!