Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان ملل: ۲۵۸ میلیون نفر در سال ۲۰۲۲ با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند

منتشر شده

در

بر اساس گزارشی که روز چهارشنبه (۱۳ثور) منتشر شد، بیش از ۲۵۰ میلیون نفر در ۵۸ کشور در سال گذشته میلادی به دلیل درگیری‌ها، تغییرات اقلیمی، تأثیرات همه‌گیری کرونا و منازعه اوکراین با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند.

گزارش جهانی درباره بحران‌های غذایی، یک اتحاد متشکل از سازمان‌های بشردوستانه که توسط سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا تأسیس شده است، می‌گوید مردم در هفت کشور سومالی، افغانستان، بورکینافاسو، هائیتی، نیجریه، سودان جنوبی و یمن با گرسنگی و مرگ مواجه بودند.

این گزارش نشان می‌دهد تعداد افرادی که با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند و به کمک‌های غذایی فوری نیاز دارند - ۲۵۸ میلیون نفر - برای چهارمین سال متوالی افزایش یافته است؛ موضوعی که به گفته آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل، یک «کیفرخواست گزنده از شکست بشریت» در اجرای اهداف سازمان ملل برای پایان دادن به گرسنگی در جهان محسوب می‌شود.

در حالی که افزایش سال گذشته تا حدی به دلیل تجزیه و تحلیل جمعیت بیشتری بود، این گزارش نشان می‌دهد شدت این مشکل نیز افزایش یافته است و «روند نگران‌کننده‌ی وخامت را تشدید می‌کند.»

سازمان غذا و زراعت ملل متحد، گفته است که تداخل عوامل مختلف باعث تشدید معضل گرسنگی می‌شود. این عوامل شامل درگیری‌ها، تغیرات اقلیمی، تأثیر همه‌گیری کرونا و پیامدهای منازعه روسیه و اوکراین است که بر تجارت جهانی کود، عرضه گندم، غله و روغن تأثیر گذاشته است.

این تأثیر بر فقیرترین کشورهایی که به واردات مواد غذایی وابسته هستند، شدیدتر بوده است. این سازمان گفته است: «قیمت‌ها افزایش یافته است و آن کشورها به شکلی نامطلوب، تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.»

ناامنی غذایی حاد زمانی رخ می‌دهد که ناتوانی فرد در مصرف غذای کافی، زندگی یا معیشت او را با خطر فوری مواجه کند.

رویداد های اخیر

رهبر امارت اسلامی: قاچاقچیان انسان به ۱ الی ۳ سال حبس محکوم شوند

Published

on

رهبر امارت اسلامی با صدور فرمانی وزارت امور داخله را مؤظف کرده تا مانع فعالیت قاچاقچیان انسان شده و آنان را پس از بازداشت به محاکم نظامی معرفی کند.

در این فرمان شش ماده‌ای آمده است که محاکم نظامی مسوولیت دارند تا قاچاقچیان انسان را در مرتبه اول به یک سال حبس، در صورت تکرار به دو سال زندان، و در سومین بار به سه سال حبس محکوم کنند.

در بخش دیگری از این فرمان از وزارت‌های حج و اوقاف، اطلاعات و فرهنگ، مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، اقوام و قبایل، امر به معروف و نهی از منکر و علمای دینی خواسته شده تا درباره خطرات و پیامدهای ناگوار سفرهای قاچاقی به مردم آگاهی دهی کنند.

همچنان در ماده های چهارم و پنجم این فرمان به وزارت دفاع ملی و ریاست عمومی استخبارات دستور داده شده تا مانع فعالیت قاچاقبران در سرحدات و خطوط فرضی شوند و نیز اطلاعات کشفی را در این زمینه با وزارت امور داخله شریک سازند.

این فرمان در حالی صادر شده که پس از تحولات سیاسی در کشور، میزان مهاجرت افغان‌ها به خارج افزایش یافته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هشت مهاجر افغان در پی غرق شدن قایق در آبهای یونان جان باختند

Published

on

مقام‌های یونان اعلام کرده اند که هشت مهاجر افغان در پی غرق شدن یک قایق در آبهای این کشور جان خود را از دست داده اند.

به گزارش اسوشیتدپرس، این حادثه روز جمعه در نزدیکی جزیره رودس در شرق یونان رخ داده است.

قایق هنگام فرار از کشتی گشت‌زنی گارد ساحلی یونان غرق شد.

گارد ساحلی یونان گفته است که هجده نفر از جمله ۱۲ مرد، سه زن و سه کودک که همگی اتباع افغانستان هستند، نجات یافتند.

تعدادی از بازماندگان حادثه در شفاخانه بستری شدند که وضعیت یکی از آنها وخیم گزارش شده است.

به گفته مقامات یونان، دو شهروند ترکیه به ظن قاچاق این افراد بازداشت شده اند.

این دومین حادثه مرگبار غرق شدن قایق مهاجران در آبهای یونان در یک هفته اخیر است.

در حادثه قبلی، هفت نفر جان باختند و بیش از ۲۰۰ تن دیگر نجات یافتند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سرپرست سفارت ناروی برای افغانستان با معین سیاسی وزارت خارجه افغانستان

شیر محمد عباس ستانکزی معین سیاسی وزارت خارجه در دیدار با آلبرت ایلساس،  تقویت روابط سیاسی میان افغانستان و ناوری را با اهمیت دانسته و برگسترش روابط میان کابل و اسلو تأکید کرده است.

Published

on

پس از آن‌که ناروی اعلام کرد روابط دیپلوماتیک‌اش با امارت اسلامی کاهش می‌دهد، سرپرست سفارت ناروی برای افغانستان به کابل آمده و با معین سیاسی وزارت خارجه در باره روابط دو کشور گفتگو کرده است.

وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای گفته که شیر محمد عباس ستانکزی، در دیدار با آلبرت ایلساس، درباره موضوعات دوجانبه سیاسی و بشردوستانه گفتگو کرده و در این دیدار دو طرف ابراز امیدواری کرده اند که ادامه تعامل‌ بتواند مشکلات را حل کند.

وزارت خارجه ناروی چندی پیش به دلیل تصمیم امارت اسلامی مبنی بر بستن انستیتوت‌های طبی به روی دختران اعلام کرد که در واکنش به این کار می‌خواهد روابط‌‌‌اش را با افغانستان کاهش دهد. حالا سرپرست سفارت ناروی برای افغانستان به کابل آمده تا با مقام‌های امارت اسلامی از نزدیک گفتگو کند.

وزارت خارجه در بیانیه‌ ای گفته که شیر محمد عباس ستانکزی معین سیاسی وزارت خارجه در دیدار با آلبرت ایلساس،  تقویت روابط سیاسی میان افغانستان و ناوری را با اهمیت دانسته و برگسترش روابط میان کابل و اسلو تأکید کرده است.

در اعلامیه وزارت خارجه همچنان آمده است که در این دیدار دو طرف ابراز امیدواری کردند که ادامه تعاملات بتواند منجر به «راه‌ های حل سازنده» برای مشکلات موجود شود.

این دیدار در حالی انجام می شود که ناروی در کابل سفارت ندارد و مأموریت دیپلماتیک آن کشور برای افغانستان از دوحه پایتخت قطر، مدیریت می‌شود. از سویی هم پس از توقف فعالیت سفارت افغانستان در ناروی در ۱۲ سپتامبر وزیر خارجه ناروی تأکید کرد که کشورش سفیر امارت اسلامی را نخواهند پذیرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!