Connect with us

اخبار ساحوی

ایران از پایگاه هوایی زیرزمینی خود رونمایی کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

خبرگزاری رسمی ایران ایرنا گفته است این پایگاهی زیرزمینی جت‌های مجهز به راکت‌های دوربرد کروز است.

قوماندان اردوی جمهوری اسلامی ایران روزگذشته (سه شنبه ۱۸دلو) گفته است این از جمله پایگاه‌هایی است که برای پرتاب [تسلیحات هوایی] در پاسخ به حملهٔ هوایی بالقوهٔ اسرائیل و دیگران بکار خواهد رفت.

بنا به گزارش رویترز، محمد باقری، لوی درستیز نیروهای مسلح ایران در گفتگو با ایرنا گفت «هر حمله‌ای از سوی دشمنان ما، از جمله اسرائیل، با پاسخ ما از پایگاه‌های متعدد نیروی هوایی، از جمله «عقاب ۴۴» مواجه خواهد شد.»

ایرنا گفت پایگاه عقاب ۴۴ یکی از مهم‌ترین تأسیسات نظامی ایران است و آشیانهٔ جت‌‌های جنگنده مجهز به راکت‌های دوربرد کروز است.

محل پایگاه در راستای تلاش ایران به حفظ تأسیسات نظامی و هسته‌ای از حمله‌های احتمالی افشاء نشده است.

سال گذشته اردوی ایران از جزئیاتی دربارهٔ پایگاه زیرزمینی در رشته-کوه‌های زاگرس پرده برداشت و گفت در این محل حدود ۱۰۰ طیاره بدون سرنشین نگهداری می‌شود. در گذشته نیز ایران تونل‌های مشابه‌ی را به نمایش گذاشته که برای ذخیره مهمات و طیاره بدون سرنشین بکار می‌رود.

اخبار ساحوی

رویترز: عربستان سعودی قرض‌های سوریه از بانک جهانی را می‌پردازد

سوریه حدود ۱۵ میلیون دالر از بانک جهانی قرضدار است. ارائه هرنوع کمک جدید مستلزم آنست که این قرض‌ها نخست پرداخت شود.

Published

on

(Last Updated On: )

رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که عربستان سعودی قصد دارد قرض های سوریه از بانک جهانی را پرداخت نماید و راه را برای میلیون ها دالر کمک برای بازسازی و حمایت از بخش دولتی فلج شده این کشور هموار کند.

ماه گذشته، قطر طرحی را برای تامین گاز سوریه از طریق اردن برای بهبود عرضه برق سوریه اعلام کرد، اقدامی که با موافقت واشنگتن همراه بود.

سوریه حدود ۱۵ میلیون دالر از بانک جهانی قرضدار است. ارائه هرنوع کمک جدید مستلزم آنست که این قرض‌ها نخست پرداخت شود.

مقامات بانک جهانی در مورد کمک مالی به بازسازی شبکه برق سوریه که از سال‌ها جنگ به شدت آسیب دیده است و همچنین در مورد معاشات کارمندان دولتی این کشور، بحث کرده‌اند.

رویترز روز شنبه گزارش داد که سوریه یک هیات بلندپایه را برای اشتراک در نشست‌های بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در اواخر این ماه به واشنگتن می‌فرستد که اولین سفر مقامات سوری به ایالات متحده پس از برکناری بشار الاسد خواهد بود.

مشخص نیست که آیا هیات سوری با مقامات امریکایی دیدار خواهد کرد یا خیر.

تحریم های شدید ایالات متحده علیه سوریه که در دوره حکومت بشارالاسد اعمال شده بود همچنان پابرجاست.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: خیلی زود درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد

به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهورامریکا در مسیر بازگشت به قصر سفید از فلوریدا، ادعای جدیدی را درباره مذاکرات غیرمستقیم واشنگتن و تهران مطرح کرد.

Published

on

(Last Updated On: )

رئیس جمهور امریکا درباره مذاکرات غیرمستقیم با ایران، مدعی شد که «انتظار دارد که به زودی درباره این مسئله تصمیم‌گیری شود.»

به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهورامریکا در مسیر بازگشت به قصر سفید از فلوریدا، ادعای جدیدی را درباره مذاکرات غیرمستقیم واشنگتن و تهران مطرح کرد.

وی سوار بر هواپیمای «ایرفورس‌وان» در جمع خبرنگاران به مذاکرات روز شنبه در مسقط اشاره کرد و مدعی شد: «ما خیلی زود درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد!»

ادعای وی درباره تصمیم‌گیری سریع در حالی مطرح شده است که نخستین دور مذاکرات غیرمستقیم بین واشنگتن و تهران، روز شنبه با مشارکت استیو ویتکاف، فرستاده خاص وی و عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و هیئت همراهش در عمان برگزارش شد.

پس از خروج یکطرفه و غیرقانونی ترمپ از توافق «برجام» در دوره نخست ریاست جمهوری‌اش در سال ۲۰۱۸، این مذاکرات غیرمستقیم، برای نخستین بار در بالاترین سطح بین دو کشور برگزار می‌شود.

سی‌ان‌ان دیروز به نقل از یک منبع آگاه نوشت که مذاکرات امریکا و ایران قرار است هفته آینده ادامه پیدا کند و احتمالاً در کشوری اروپایی خواهد بود.

عراقچی بعد از پایان مذاکرات، با اشاره به برگزاری دور اول گفتگوهای غیرمستقیم با هیئت مذاکره کننده امریکایی گفت: «حدود دو ساعت و نیم گفتگوهای غیر مستقیم را به همت و زحمت وزیرخارجه عمان داشتیم. میان دو هیئت در حال رفت و آمد بودند و حدود ۴ بار این رفت و آمد انجام شد. جلسه اول جلسه سازنده‌ای بود و در محیط آرام و محترمانه انجام شد. شنبه آینده دور دوم برگزار می‌شود. هیچ زبان غیر مناسبی به کار گرفته نشد و طرفین تعهد خود را برای پیشبرد این گفتگوها تا رسیدن به توافقی که مطلوب دو طرف باشد و از موضع برابر صورت بگیرد، نشان دادند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

دیدار رییس جمهور تاجکستان با سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی درباره امنیت سرحد آن کشور با افغانستان

این سازمان در خبرنامه‌ای گفته که دیدار امام علی رحمان و ایمانقلی تاسماگبتوف در شهردوشنبه انجام شده و محور آن، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدی تاجکستان با افغانستان بوده است.

Published

on

Tajik president and CSTO chief
(Last Updated On: )

رییس جمهور تاجکستان و سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی طی دیداری درباره امنیت سرحد آن کشور با افغانستان گفتگو کردند.

این سازمان در خبرنامه‌ای گفته که دیدار امام علی رحمان و ایمانقلی تاسماگبتوف در شهردوشنبه انجام شده و محور آن، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدی تاجکستان با افغانستان بوده است.

طرح سازمان پیمان امنیت جمعی برای امنیت سرحدات  تاجکستان با افغانستان شامل سه مرحله می شود که مسوده آن سال گذشته از سوی این سازمان تصویب شد و قرار است تا پایان سال ۲۰۲۹ میلادی تمام مراحل آن عملی شود.

این درحالیست که امارت اسلامی می گوید: هیچ تهدیدی از خاک افغانستان متوجه کشورهای دیگر نیست.

بر بنیاد خبرنامه‌ای که سازمان پیمان امنیت جمعی منتشر کرده است، محور اصلی این دیدار، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان بوده است.

در بخشی از اعلامیه سازمان پیمان امنیت جمعی آمده است که: «در این دیدار توجه ویژه‌ای به اجرای مرحله نخست برنامه هدفمند بین‌دولتی سازمان برای تقویت سرحد تاجکستان و افغانستان معطوف شد رئیس‌جمهور تاجکستان، امام علی رحمان، و سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی، ایمانگلی تسمگامبتوف، رویکرد سازنده و مبتنی بر علاقه‌مندی کشورهای عضو در اجرای توافقات حاصل‌شده را مورد تأکید قرار دادند و بر اهمیت همکاری نزدیک طرف‌ها در تمامی مراحل این فعالیت مشترک تأکید کردند.»

سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی علاوه بر رییس جمهور تاجکستان با وزیر دفاع، منشی شورای امنیت، معاون اول ریاست امنیت ملی و قومندان نیروهای سرحدی تاجکستان نیز در دوشنبه دیدار داشته و طی این دیدار پیشرفت‌ها در خصوص اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان را مورد بحث و قرار داده اند.

سازمان پیمان امنیت جمعی در حالی برای تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان تلاش می‌کند که امارت اسلامی بارها تأکید کرده است که خاک افغانستان برای هیچ کشوری تهدید نیست و سرحدات افغانستان بیشتر از هرزمان دیگری امن و محفوظ است.

برنامه میان دولتی سازمان پیمان امنیت جمعی برای تقویت سرحدات تاجکستان و افغانستان، مطابق با تصمیم شورای امنیت سازمان پیمان امنیت جمعی، در ۲۳ سپتمبر ۲۰۱۳ میلادی تدوین شد و هدف آن «تقویت سرحدات تاجکستان با فغانستان» دانسته شده است. اما این مسوده با تصمیم شورای امنیت سازمان پیمان امنیت جمعی در ماه نومبر سال گذشته میلادی تصویب شد. گفتنیست که اجرای این برنامه شامل سه مرحله می باشد و تاپایان سال ۲۰۲۹ میلادی تمامی مراحل آن تکمیل خواهند شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!