Connect with us

رویداد های اخیر

هشت پروژه شاروالی کابل به ارزش ۷۵۰ میلیون افغانی تصویب شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزراء، می‌گوید که هشت پروژه پیشنهادی شاروالی کابل به ارزش ۷۵۰ میلیون افغانی طی دو هفته گذشته از سوی کمیسیون اقتصادی تصویب شده اند.

مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به نقل از آقای برادر نگاشته است که چهره کابل در یک‌ونیم سال گذشته پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، تغییر کرده است.

به گفته ملابرادر، کارهای عملی در بخش‌های صفایی شهر و بازسازی سرک‌ها در حال حاضر در کابل جریان دارد.

معاون اقتصادی ریاست الوزرا همچنان گفته که با عملی شدن پروژه‌های بزرگ ملی در کشور، اقتصاد مردم نیز بهبود خواهد یافت.

با این حال، شماری از باشندگان پایتخت می‌گویند که بازسازی سرک‌ها و وصل کردن مناطق به یکدیگر به منظور جلوگیری از ازدحام، اقدام مثبت است.

بربنیاد آمارهای شهرداری کابل، این نهاد در حال تطبیق ۴۰ پروژه در بخش‌های ترمیم و ساخت‌وساز سرک‌ها، چهار راه‌ها، ایجاد غرفه‌ها و سایر خدمات عامه در نقاط مختلف پایتخت است.

رویداد های اخیر

ستره محکمه روسیه امارت اسلامی را از فهرست گروه‌های ممنوعه تعلیق کرد

Published

on

(Last Updated On: )

ستره محکمه روسیه ممنوعیت فعالیت امارت اسلامی در این کشور که از سال ۲۰۰۳ به عنوان یک «سازمان تروریستی» معرفی شده بود را به حالت تعلیق در آورده است.

اولگ نفدوف، قاضی ستره محکمه روسیه در حکمی اعلام کرد: «ممنوعیتی که قبلاً بر فعالیت‌های طالبان (امارت اسلامی) اعمال شده بود و این گروه را در فهرست فدرال سازمان‌های تروریستی قرار می‌داد، اکنون تعلیق شده است.»

به گفته وی، این تصمیم بلافاصله قابل اجرا است.

درخواست حذف امارت اسلامی از فهرست گروه‌های تروریستی روسیه، ماه گذشته از سوی قاضی القضات این کشور ارائه شده بود.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی پیشتر به خبرگزاری دولتی تاس روسیه گفته بود که این اقدام به تحکیم روابط میان دو کشور کمک می‌کند و «از نظر ما بسیار ارزشمند است.»

تهیه لایحه‌ای که به امارت اسلامی اجازه می‌دهد از وضعیت یک «سازمان تروریستی» در روسیه خارج شود، از بهار سال گذشته آغاز شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر دولت قطر با امیرخان متقی تماس تلیفونی برقرار کرد

Published

on

(Last Updated On: )

محمد بن عبدالعزیز الخلیفی، وزیر دولت در امور خارجه قطر با امیرخان متقی، سرپرسست وزارت خارجه گفتگوی تلیفونی کرده است.

ضیا احمد تکل، رئیس روابط عامه وزارت خارجه در خبرنامه‌ای نوشته که در این گفتگوی تلیفونی، درباره ارتقای سطح روابط دیپلوماتیک، گسترش همکاری‌ها میان دو کشور و سفر قریب‌الوقوع آقای متقی به دوحه نیز بحث شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیات‌های افغانستان و پاکستان در اسلام‌آباد دیدار و درباره تجارت گفتگو کردند

Published

on

(Last Updated On: )

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با همتای پاکستانی خود دیدار و دو طرف در مورد تجارت، همکاری‌های ترانزیتی، چالش‌های موجود، راه حل های احتمالی و سایر موضوعات مهم و مورد علاقه دو کشور گفتگو کردند.

سفارت افغانستان در اسلام آباد گفته است که قرار است جلسات جداگانه‌ تخنیکی میان تیم‌های تخنیکی هر دو جانب برگزار شود تا درباره‌ چالش‌های موجود به‌گونه دقیق‌تر بحث صورت گرفته و راه‌حل‌های مناسب جهت ارتقاء تجارت دوجانبه جستجو گردد.

وزارت صنعت و تجارت نیز گفته است که در این نشست با تأکید به برادری و دوستی میان افغانستان و پاکستان و منافع متقابل و روابط تاریخی و طولانی‌مدت تجارتی میان دوکشور؛ روی تمدید توافق‌نامه اپتا، تسهیلات ترانزیتی و جلوگیری از قاچاق کالاها، صادرات زغال‌سنگ افغانستان به پاکستان، فعالیت ۲۴ ساعته بندر تورخم، دوطرفه شدن تجارت از بندر غلام‌خان، عبور و مرور موترهای باربری از خاک دو کشور، بانک گرنتی و ترتیب یک میکانیزم جامع جهت تنظیم بنادر بحث و گفتگو گردید.
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!