Connect with us

رویداد های اخیر

عمران‌خان، نخست وزیر پیشین پاکستان از یک سوء قصد جان به سلامت برد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

بربنیاد گزارش رسانه‌های پاکستانی، رهبران حزب تحریک انصاف اعلام کردند که عمران‌خان از یک عملیات ترور جان سالم بدر برده است. نیروهای امنیتی پاکستان یک مهاجم را بازداشت کرده‌اند.

درپی تیراندازی در شهر وزیر آباد، ایالت پنجاب چند نفر از فعالان حزب تحریک انصاف و از چهره‌های سیاسی این حزب نیز زخمی شدند و این حادثه تاکنون یک تلفات جانی داشته است.

گفته می‌شود عمران‌خان نخست وزیر سابق پاکستان نیز درپی تیراندازی زخمی شده اما وضعیت وی پایدار است و برای درمان به مکان امن منتقل شده است.

این حادثه همزمان با هفتمین روز از تظاهرات ضد دولتی در پاکستان رخ می‌دهد که به رهبری عمران‌خان به سمت اسلام‌آباد در حال حرکت است.

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان حادثه تیراندازی در تظاهرات عمران‌خان را به شدت محکوم و از مقامات امنیتی و انتظامی خواسته تا تحقیقات فوری درباره عوامل این حمله انجام دهند.

عمران‌خان رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان برگزاری انتخابات زودهنگام را از دولت در این کشور مطالبه می‌کند و تهدید کرده که اگر مطالبه مخالفان پذیرفته نشود تظاهرات ضد دولتی با ورود به اسلام‌آباد تبدیل به یک تحصن طولانی مدت خواهد شد.

رهبران دولت ائتلافی پاکستان پیشنهاد مذاکره را به جناح مخالف به رهبری عمران‌خان ارایه کرده و همزمان هشدار دادند که دولت هرگز اجازه هرج و مرج در کشور و محاصره پایتخت به بهانه تظاهرات و فعالیت‌های سیاسی را نخواهد داد.

رویداد های اخیر

وزارت انکشاف دهات قرارداد ساخت بخش دوم سرک واخان بدخشان را امضا کرد

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت احیا و انکشاف دهات می‌گوید که کار بخش دوم سرک واخان بدخشان را با یک شرکت خصوصی به امضا رسانده است.

محمد یونس آخندزاده، سرپرست این وزارت در مراسمی به این مناسبت در کابل گفت که این سرک از نگاه اقتصادی برای افغانستان از اهمیت ویژه برخوردار است و با تکمیل شدن آن افغانستان به کشور چین وصل خواهد شد.

به گفته آخندزاده، این قرارداد شامل ساخت ۷۱ کیلومتر سرک است.

او هنگام امضای این قرارداد گفت که قرار است تا پایان سال آینده خورشیدی جغل‌اندازی ۷۱ کیلومتر کار باقی مانده آن به ارزش ۱۴۳ میلیون افغانی تکمیل شود.

وی تأکید کرد که با گرم‌شدن هوا کار عملی آن آغاز خواهد شد.

در همین حال، مسوولان شرکت قراردادی نیز در این مراسم از تکمیل کار ساخت این سرک در وقت تعیین‌ شده اطمینان دادند.

غوث الدین، مسوول شرکت قراردادی، گفت: «ما در هر موسوم آنجا کار کرده نمی‌توانیم، فقط چهار یا پنج ماه کار کرده‌ می‌توانیم.»

سرک واخان ۱۲۱ کیلومتر طول دارد که کار فاز اول آن سال گذشته در پامیر کوچک آغاز شد و حالا تنها کار ساختمانی آن باقی مانده که در سال پیش رو تکمیل خواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی ادعای پاکستان درباره طرح‌ریزی حمله به ریل مسافربری در خاک افغانستان را رد کرد

Published

on

(Last Updated On: )

امارت اسلامی ادعاهای احمد شریف چودری، سخنگوی ارتش پاکستان مبنی بر طرح‌ریزی حمله بر یک ریل مسافربری در ایالت بلوچستان توسط شبه نظامیان در خاک افغانستان را رد کرده است.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه در بیانیه‌ای گفته که امارت اسلامی از پاکستان خواسته است که به جای بیان چنین «اظهارات غیرمسئولانه»، بر حل مشکلات امنیتی و داخلی خود تمرکز کند.

در بیانیه آمده است: «هیچ یک از اعضای اپوزیسیون بلوچ در افغانستان حضور ندارند، نه زمانی در اینجا حضور داشته‌اند و نه هیچ ارتباطی با امارت اسلامی دارند.»

بیانیه افزوده است: «ما از جان باختن افراد بیگناه در این حادثه غمگین هستیم. قربانی کردن غیرنظامیان برای اهداف سیاسی غیرقابل توجیه است.»

گفتنی است که حمله بر این ریل که حامل ۴۰۰ مسافر بود، بعد از ظهر روز سه شنبه آغاز شد و روز چهارشنبه پایان یافت. ۲۱ مسافر ۳۳ حمله کننده و چهار سرباز در این حادثه کشته شدند که مسوولیت آن را اردوی آزادی‌بخش بلوچستان بر عهده گرفت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قانع: میزان تولید و قاچاق مواد مخدر در افغانستان «به‌شکل قابل ملاحظه‌ای» کاهش یافته است

Published

on

(Last Updated On: )

سخنگوی وزارت امور داخله می‌گوید که میزان پروسس و قاچاق مواد مخدر در افغانستان «به‌شکل قابل ملاحظه‌ای» کاهش یافته و نیروهای پولیس مبارزه با مواد مخدر در جلوگیری از کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر «دستاوردهای مهمی» داشته‌اند.

عبدالمتین قانع این اظهارات را در واکنش به گزارش تازه دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد بیان کرده وافزوده است: «ما اطمینان می‌دهیم که پولیس مبارزه با مواد مخدر فعالیت‌های شان را در امر مبارزه با مواد مخدر بیشتر از پیش شدت بخشیده است و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.»

در گزارش تازه دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد آمده که قیمت تریاک در افغانستان افزایش یافته است.

قانع در واکنش به این گزارش تصریح کرده است: «این معمول است که وقتی تولید و عرضه وجود نداشته باشد، هویداست که قیمت چندین برابر بالا میرود و گفته‌های دفتر متذکره مصداق جدیت امارت اسلامی افغانستان در امر ریشه‌کن‌ سازی مواد مخدر از کشور می‌باشد.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!