Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی از کشورهای جهان خواست با مهاجرین افغان بربنیاد حقوق بین‌المللی رفتار کنند

منتشر شده

در

خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت مهاجرین روز دوشنبه (۳۰جوزا) در نشستی به مناسبت “روز جهانی پناهنده”،گفته است که علت‌های مهاجرت باید شناسایی شود تا از مهاجرت شهروندان جلوگیری گردد.

آقای حقانی در ادامه افزود: «ما از تمامی کشورهای جهان میخواهیم که با مهاجرین بربنیاد حقوق بینالمللی مهاجرت، رفتار کنند.»

هم‌چنان ارسلاح خروتی، معین وزارت مهاجرین و عودت کنندگان در نشست که به مناسبت “روز جهانی پناهنده” برگزار شده بود، گفت که با آمدن امارت اسلامی، در حدود ۷۰۰ هزار پناهجوی افغان به کشور برگشته اند.

درهمین حال، لیونارد زورلو، نماینده کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندهگان در افغانستان دراین نشست گفته است که این سازمان به ۵.۳ میلیون افغان که از سال ۲۰۰۲ تاکنون از کشورهای ایران و پاکستان به کشورشان برگشته اند، کمک‌های بشردوستانه فراهم کرده است.

به گفته او، بیش از ۶ میلیون افغان در بیرون از افغانستان زنده‌گی میکنند و ۳.۵ میلیون افغان از ۲۰۱۲ تاکنون به علت جنگ در داخل کشور بیجا شده اند.

رویداد های اخیر

قرارداد پروژه برق‌رسانی قوش‌تپه و درزاب جوزجان امضاء شد

این پروژه به هزینه حدود یک میلیارد و ۸۸۶ میلیون افغانی اجرا خواهد شد و تکمیل آن در مدت سه سال برنامه‌ریزی شده است.

Published

on

قرارداد پروژه برق‌رسانی ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب ولایت جوزجان میان وزارت آب و انرژی و یک شرکت خصوصی امروز در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت،،  به امضاء رسید. این مراسم با حضور ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، برگزار شد.

این پروژه به هزینه حدود یک میلیارد و ۸۸۶ میلیون افغانی اجرا خواهد شد و تکمیل آن در مدت سه سال برنامه‌ریزی شده است.

در چارچوب پروژه، تمدید لین برق ۲۲۰ کیلوولت به طول ۸۵.۲۴ کیلومتر، ساخت دو سب‌استیشن و دو شبکه توزیع در ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب شامل است. با تکمیل این پروژه، هزاران خانواده از خدمات برق برخوردار خواهند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عالم پاکستانی: معافیت مادام‌العمر برای عاصم منیر خلاف آموزه‌های اسلامی است

مفتی تقی عثمانی افزوده است که ایجاد تبعیض میان مردم و مقام‌ها در برابر قانون، سبب تضعیف اعتماد عمومی و گسترش بی‌عدالتی در جامعه می‌شود.

Published

on

مفتی تقی عثمانی، از علمای برجسته و شناخته‌شده دینی پاکستان، با انتقاد از تصمیم‌های اخیر در قبال رهبری اردو این کشور، گفته است که اعطای معافیت مادام‌العمر به جنرال عاصم منیر، رئیس اردوی پاکستان، و پاسخ‌گو نساختن او در برابر محکمه، با اصول و تعالیم دین اسلام در تضاد قرار دارد.

این عالم دینی روز دوشنبه در جریان یک نشست، تأکید کرده است که در اسلام هیچ فردی فراتر از قانون نیست و حاکمان و مقام‌های بلندپایه نیز مکلف‌اند در برابر اعمال خود پاسخ‌گو باشند. به گفته او، عدالت و حساب‌دهی از ارکان اساسی نظام اسلامی به‌شمار می‌رود و هرگونه مصونیت دائمی برای افراد قدرتمند، خلاف روح شریعت است.

مفتی تقی عثمانی افزوده است که ایجاد تبعیض میان مردم و مقام‌ها در برابر قانون، سبب تضعیف اعتماد عمومی و گسترش بی‌عدالتی در جامعه می‌شود. او از نهادهای مسئول خواست تا در تصمیم‌گیری‌های سیاسی و نظامی، ارزش‌های اسلامی و اصول عدالت را در نظر بگیرند.

اظهارات این عالم دینی در حالی مطرح می‌شود که بحث‌ها در مورد نقش اردو و حدود صلاحیت‌های رهبران نظامی در پاکستان، در هفته‌های اخیر با واکنش‌ها و دیدگاه‌های متفاوتی روبه‌رو شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مولانا فضل‌الرحمن: حمله بر کابل به بهانه هدف قرار دادن دشمنان، توجیه‌پذیر نیست

او تأکید کرد که ادامه تنش‌ها به سود هیچ‌یک از طرف‌ها نیست و تنها راه برون‌رفت از بحران‌های موجود، گفت‌وگو، تفاهم و احترام متقابل میان کشورهای همسایه است.

Published

on

شرکت‌کنندگان نشست علمای پاکستان تحت عنوان «وحدت امت پاکستانی» به رهبری مولانا فضل‌الرحمن، رهبر حزب جمعیت علمای اسلام، از حکومت‌های کابل و اسلام‌آباد خواسته‌اند تا تنش‌ها و اختلافات میان دو کشور را از طریق گفت‌وگو و راه‌حل‌های سیاسی برطرف سازند.

مولانا فضل‌الرحمن در این نشست با انتقاد از سیاست‌های نظامی پاکستان گفت که توجیه حمله بر افغانستان به بهانه هدف قرار دادن دشمنان، قابل قبول نیست.

وی خطاب به نظامیان پاکستانی افزود: «اگر شما به این بهانه بر کابل حمله می‌کنید که گویا دشمن‌تان در آن‌جا حضور دارد، پس چرا زمانی که هند در داخل پاکستان دشمنان خود را هدف قرار می‌دهد، واکنش شما متفاوت است؟»

او تأکید کرد که ادامه تنش‌ها به سود هیچ‌یک از طرف‌ها نیست و تنها راه برون‌رفت از بحران‌های موجود، گفت‌وگو، تفاهم و احترام متقابل میان کشورهای همسایه است.

این نشست در حالی برگزار شده است که در ماه‌های اخیر، روابط میان افغانستان و پاکستان با چالش‌ها و تنش‌های فزاینده روبه‌رو بوده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!