Connect with us

تجارت

ممنوعیت صادرات شکر در پاکستان

منتشر شده

در

به نقل از شبکه خبری جیو نیوز، درحالیکه مردم پاکستان این روزها با مشکل افزایش قیمت کالاهای اساسی از جمله آرد و شکر مواجه هستند، شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان از ممنوعیت صادرات شکر برای جلوگری از کمبود این محصول خبر داد.

بر اساس این گزارش نخست وزیر پاکستان در بیانیه‌ای هرگونه صادرات شکر را تا اطلاع ثانوی ممنوع و اعلام کرد:"کنترل قیمت کالاهای اساسی از جمله شکر و آرد و تامین نیاز مردم در اولویت دولت پاکستان قرار دارد."

گزارش برخی از رسانه‌های پاکستانی حاکی است طی شش ماه گذشته به علت خشکسالی و کمبود بارندگی در برخی از ایالت‌های این کشور، اهداف دولت در تولید گندم محقق نشده که این امر سبب افزایش چشمگیر قیمت آرد شده است.

دولت پاکستان روز گذشته (دوشنبه ۱۸ثور) در واکنش به افزایش قیمت کالاهای اساسی از جمله آرد نشست ویژه تشکیل داده و اعلام کرد: درحال حاضر کمبود آرد و سایر کالاهای اساسی از طریق ارتباط میان ایالت‌ها جبران شده است با این حال واردات ۲ میلیون تُن گندم از خارج کشور درحال بررسی است.

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در این نشست اظهار داشت:"جلوگیری از قاچاق و احتکار محصولات کشاورزی از طریق تشدید نظارت‌ها از جمله تمهیدات دولت برای کنترل و کاهش قیمت کالا‌ها است."

طارق بشیر چیما، وزیر امنیت غذایی پاکستان نیز در این نشست گفت:"انتظار می‌رود تولید گندم در پاکستان ۲.۷ میلیون تُن در سال جاری میلادی کاهش یابد و دلیل آن کمبود آب و کودهای کشاورزی و تأخیر اطلاعیه یارانه‌های دولتی و حمایتی از دهقانان است."

رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند در چند روز گذشته قیمت هر کیسه ۲۰ کیلیویی آرد در ایالت خیبرپختونخوا این کشور به دلیل کمبود گندم به ۱۴۰۰ روپیه افزایش یافته است، دولت پاکستان در تلاش است با افزایش یارانه دولتی ، قیمت هر کیسه آرد را در ۱۱۰۰ روپیه ثابت نگاه دارد.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!