Connect with us

تجارت

کابینه‌ پیشنهاد معافیت تعرفه گمرکی کمک‌های بشری را تأیید کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

کابینۀ حکومت امارت اسلامی افغانستان پیشنهاد وزارت مالیه‌ی در مورد معافیت تعرفه گمرکی کمک‌های بشری به افغانستان را تصویب کرده است.

کابینه از وزارت‌های دریافت‌کننده کمک‌ها، خواسته است که دو روز قبل از رسیدن کاروان‌ کمک‌های بشری، وزارت مالیه را در جریان قرار دهند تا کمک‌هایی که شامل معافیت گمرکی می‌شود، بدون معطلی اجرا شود.

در پی روی‌کارآمدن امارت اسلامی افغانستان که منجر به قطع سایر کمک‌های خارجی و وضع محدودیت مالی شد، فقر و گرسنگی در افغانستان فراگیر شده است.

در حال حاضر گفته می‌شود که ۲۴.۴ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو هستند و به کمک و حمایت بشردوستانه نیاز دارند.

کابینه‌ی همچنین به یک هیأت بلندرتبه وظیفه سپرده تا طرزالعمل استفاده از صالون‌های (VIP) میدان‌های هوایی بین‌المللی کشور را به صورت دقیق ملاحظه و نهایی کند. هیأت امارت اسلامی خواستار رسیدگی به مشکلات صالون‌های (VIP) میدان‌های هوایی نیز شده است.

تجارت

تجارت افغانستان با هند در سال ۱۴۰۳ به ۸۹۰ میلیون دالر رسیده است

عبدالسلام جواد، سخنگوی این وزارت، گفت که صادرات افغانستان به هند در این مدت به ۶۲۷ میلیون دالر رسیده، در حالی‌که میزان واردات از هند ۲۶۳ میلیون دالر بوده است.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت صنعت و تجارت اعلام کرد که میزان تجارت افغانستان با هند در سال ۱۴۰۳ به ۸۹۰ میلیون دالر رسیده است، که بخش اعظم آن را صادرات افغانستان تشکیل می‌دهد.

عبدالسلام جواد، سخنگوی این وزارت، گفت که صادرات افغانستان به هند در این مدت به ۶۲۷ میلیون دالر رسیده، در حالی‌که میزان واردات از هند ۲۶۳ میلیون دالر بوده است.

به گفتهٔ آقای جواد، اقلام عمدهٔ صادراتی افغانستان به هند شامل انجیر خشک، هینگ (انغوزه)، تخم هینگ، زعفران، کشمش، زیره و بادام می‌باشند؛ محصولاتی که در بازارهای هند به دلیل کیفیت بالا و ویژگی‌های خاص، از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.

هند همچنان یکی از شرکای مهم تجاری منطقه‌ای برای افغانستان باقی مانده و آمار تجارت میان دو کشور نشان‌دهندهٔ تقاضای مداوم برای کالاهای افغانستان، علی‌رغم چالش‌های ژئوپولیتیکی و لوجستیکی است.

Continue Reading

تجارت

یک تاجر افغان ۱۲میلیون دالر روی استخراج معادن آهن پنجشیر سرمایه‌گذاری می‌کند

Published

on

(Last Updated On: )

سیف الدين لټون، سخنگوی مقام ولایت پنجشیر می‌گوید که یک تاجر افغان آمادگی دارد تا با سرمایه‌گذاری میان ۳ تا ۱۲ میلیون دالر، به گونه معیاری و فنی، معادن آهن این ولایت را استخراج کند.

به گفته آقای لټون این تاجر در معدن آهنی که در مساحت ۲۲ کیلومتر مربع در ولسوالی پریان تثبیت شده، سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

به گفته وی، قرارداد این پروژه از سوی ریاست اقتصادی ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان تایید شده‌است.

این تاجر علاوه بر استخراج، پروسس و بسته‌بندی آهن را نیز در داخل ولایت انجام می‌دهد تا ارزش افزوده بیشتری ایجاد شود.

آقای لټون تصریح کرد که در مرحله نخست، این شرکت طی شش ماه برنامه اکتشافی ذخایر را آغاز می‌کند و در این مدت برای حدود ۵۰۰ نفر زمینه اشتغال فراهم خواهد شد. پس از تکمیل این مرحله، کار رسمی استخراج آغاز می‌شود.

Continue Reading

تجارت

معین وزارت زراعت برای اشتراک در یک نمایشگاه عازم ایران شد

Published

on

(Last Updated On: )

صدراعظم عثمانی، معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور اشتراک در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان «ایران اکسپو» به آن کشور سفر کرد.

این نمایشگاه روز دوشنبه آغاز و به مدت پنج روز ادامه می‌یابد. قرار است مقامات بلندپایه و تاجران بیش از صد کشور جهان در این نمایشگاه اشتراک کنند.

معین وزارت زراعت ابراز امیدواری کرده است که این سفر زمینه‌ساز رشد تعاملات تجارتی و جذب سرمایه‌گذاری‌های بیشتر در کشور گردد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!