Connect with us

تجارت

اتحادیه صنعت کاران می‌گوید توان پرداخت مالیات وضع شده را ندارند

منتشر شده

در

اتاق پیشه وران ودکاندارن روزگذشته (سه شنبه ۱۹دلو) دریک نشست مشترک به منظور حل مشکلات صنعت کاران با اعضای امارت اسلامی می‌گوید پیشه‌وران ودکاندارن در کشور با مشکلات مختلفی از جمله پرداخت گزاف مالیات روبه رو اند. رییس این اتاق پیشه‌وران از امارت اسلامی می‌خواهد که مشکلات را از سر راه سرمایه‌گذارن و پیشه‌وران بردارد.

آنان می‌گویند که مالیات وضع شده را پرداخت نمی‌توانند وامارت اسلامی باید در این راستا همکاری شان کند.

رییس اتاق پیشه وران ودکان داران تاکید می‌کند اگر مشکلات موجود حل نشود این کار سبب فرار مالیات وتوقف فعالیت‌های آنان در کشور خواهد شد.

امارت اسلامی اما می‌گوید که برنامه‌های برای حل مشکلات تاجران و سرمایه‌گذاران بزرگ و کوچک روی دست دارند که به زودی مشکلات شان حل می‌شود.

نورالحق عمری، رییس اتاق پیشه وران ودکانداران می‌گوید که:"مالیات وضع شده فعلی که از مدت پنج سال به اینسو تعین گردیده به هیچ وجه در شرایط کنونی اقتصادی قابل پرداخت نبوده وباعث فرار مالیاتی وسقوط فعالیت‌ها میگردد".

ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که ، پیشرفت‌های زیادی در نزدیک به ۶ ماه پسین در عرصه‌های مختلف صورت گرفته است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که:" تمام توجه فعلی بعد از ختم جنگ این است که تمام انرژی را که بخاطر ختم اشغال به مصرف گرفته بودیم همان انرژی است از این به بعد در راستای آبادی کشور وپیشبرد اقتصاد وبه پا ایستادن منابع کشور مصرف خواهد شد".

مسوولان وزارت مالیه هم از تخفیف بیش‌از ۵۰ درصدی در پرداخت مالیه، پیشه‌وران و تولید‌کنندگاه کوچک سخن می‌زند.

معراج‌محمد معراج، رییس عمومی عواید وزارت مالیه می‌گوید که:" از پنجاه فیصد بیشتر برشما تخفیف در نظر گرفتیم خواست من از شما این است که مالیات را مصرف شمار نکنید مالیات مصرف نیست این یک سرمایه گذاری است".

همین گونه رهبری وزارت اقتصاد هم تأکید بر همکاری و پشتیبانی از پیشه‌وران و تولیدکنندگان کوچک در کشور دارد.

دین‌محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد می‌گوید که:" در بست سال گذشته اشغال بود ده‌ها میلیون دالر زیرنام بازسازی به مصرف رسید ."

محمد‌خالد حنفی، سرپرست وزارت امربالمعروف و نهی از منکر می‌گوید که:"وقتی فضای امن وجود نداشته باشد مردم نگران استند مثلی که در بیست سال گذشته وعمری که گذشت و به تاریخ گذشته نظری کنید. "

بربنیاد گزراش اتاق پیشه وران درپی گسترش ویروس کرونا وعدم حمایت حکومت پیشین چهل درصد پیشه وران از فعالیت بازماندند.

تجارت

ملا برادر یک فابریکه کمپل سازی را در کابل افتتاح کرد

در این فابریکه حدود ۹۳۰ میلیون افغانی سرمایه گذاری شده است و در حال حاضر روزانه ظرفیت تولید ۱۰۰۰ کمپل را دارد.

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزرا، یک فابریکه کمپل سازی را در شهرک صنعتی پلچرخی در شهر کابل افتتاح کرده است.

در مراسم افتتاح این فابریکه که امروز (یکشنبه) برگزار شد، ملابرادر گفت که با برقراری امنیت سرتاسری در کشور و کاهش سطح فساد، زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری های متوسط و کوچک مساعد گردیده است.

وی افزود که امارت اسلامی با اجرای سیاست های مؤثر تعویضی واردات، به حمایت از صنایع داخلی ادامه می دهد که نقش مهمی در تقویت اقتصاد ملی کشور دارد.

معاون اقتصادی ریاست الوزرا تصریح کرد که به منظور حمایت از صنایع داخلی، برای فابریکه مذکور بر اساس قرارداد تمویل مرابحه اسلامی، ماشین های مهم به ارزش ۱۰۰ میلیون افغانی خریداری شده تا فشار هزینه های سرمایه گذاری بر آن کم شود.

ملابرادر همچنان گفت که امارت اسلامی تلاش می‌کند تا با افزایش سطح سرمایه گذاری، وابستگی به واردات خارجی را کاهش داده و زمینه اشتغال را برای شهروندان در داخل فراهم نماید.

او از تاجران و سرمایه گذاران خواست تا برای آبادی و رشد اقتصادی افغانستان در این کشور سرمایه گذاری کنند.

دفتر معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا گفته است که در فابریکه کمپل سازی از مواد خام کشور مانند پشم و پنبه استفاده می‌شود که در کنار تقویت بخش مالداری و زراعت به افزایش فرصت های شغلی نیز کمک خواهد نمود.

در این فابریکه حدود ۹۳۰ میلیون افغانی سرمایه گذاری شده است و در حال حاضر روزانه ظرفیت تولید ۱۰۰۰ کمپل را دارد.

این فابریکه برای حدود ۹۰۰ نفر زمینه‌ کار را فراهم کرده است.

Continue Reading

تجارت

وزارت صنعت: میزان تجارت میان افغانستان و ایران به بیش از ۱.۸ میلیارد دالر رسیده است

Published

on

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که در جریان هفت ماه سال ۱۴۰۳ میزان مبادلات تجارتی میان افغانستان و ایران به بیش از ۱.۸ میلیارد دالر امریکایی رسیده است.

عبدالسلام جواد آخندازاده، سخنگوی وزارت صنعت وتجارت گفته است که این مبادلات شامل موادهای نفتی و غیرنفتی می‌شود.

به گفته جواد آخندزاده، تجارت و ترانزیت با ایران در حال گسترش است.

آقای آخندزاده بیان نموده است: «تجارت افغانستان با ایران در جریان هفت ماه سال ۱۴۰۳ به ارزش یک میلیارد و ۸۲۷ میلیون دالر بوده که از این میان، ۳۰ میلیون دالر صادرات و یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون دالر واردات می‌باشد.»

او افزود: «اکثر اقلام عمده صادراتی سنگ‌های معدنی، کشمش، انواع نوشابه‌ها و دانه‌های کنجد بوده و اقلام عمده وارداتی هم تیل تیزل، پترول، مواد خام فابریکات، گاز مایع و سمنت می‌باشد.»

ازسویی دیگر، مقام‌های ایرانی نیز گفته‌اند که از ابتدای سال جاری تاکنون میزان صادرات کالاهای غیرنفتی به افغانستان به ۱.۳ میلیارد دالر افزایش یافته است.

گفتنی است که روزنامه تهران تایمز به نقل از مقامات گمرک ایران گزارش داده که افغانستان پنجمین واردکننده بزرگ محصولات غیرنفتی ایران در هفت ماه گذشته بوده است.

Continue Reading

تجارت

صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان ۳۱‌درصد افزایش یافته است

ارزش واردات ایران از افغانستان نیز به بیش از ۳۳ میلیون دالر رسیده است که رشد ۱۹۲ درصدی داشته و اقلام عمده وارداتی شامل جو، جواری، ممپلی و مرچ بوده‌اند.

Published

on

اتشه تجارتی ایران در افغانستان گفته است که صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان در شش ماه نخست سال روان هجری خورشیدی با ۲۵۴ میلیون دالر افزایش به بیش از یک میلیارد و ۷۰ میلیون دالر رسیده است.

بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی اتشه تجارتی ایران، این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۱ درصد رشد داشته است.

خبرگزاری ایلنا گزارش داده است که در این مدت، نزدیک به ۵۶۰ هزار تن کالای ایرانی به شمول آهن، فولاد، سمنت، تخم مرغ و کچالو وارد افغانستان شده است.

در همین حال حسین روستائی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، در مصاحبه‌ای گفته است که ارزش و وزن صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان به ترتیب ۲۵۴ میلیون دالر و ۵۵۹ هزار تن افزایش یافته است و مجموع وزن صادرات به ۲ میلیون و ۵۲۳ هزار تن رسیده که در مقایسه با سال گذشته، رشد ۲۸ درصدی داشته است.

به گفته او همچنین، ارزش واردات ایران از افغانستان نیز به بیش از ۳۳ میلیون دالر رسیده است که رشد ۱۹۲ درصدی داشته و اقلام عمده وارداتی شامل جو، جواری، ممپلی و مرچ بوده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!