Connect with us

رویداد های اخیر

تخصیص ۳۰۸ میلیون دالر کمک بشری اضافی امریکا برای افغانستان

منتشر شده

در

ایالات متحده روزگذشته (سه شنبه ۲۱ جدی) اعلام کرد که ۳۰۸ میلیون دالر کمک بشری اضافی را برای مردم نیازمند در افغانستان فراهم خواهد کرد.

امیلی هورن، سخنگوی شورای امنیت ملی قصر سفید، با نشر اعلامیه‌ای گفته است که این کمک های جدید ادارهٔ‌ ایالات متحده برای انکشاف بین‌المللی (USAID) از طریق سازمان‌های مستقل بشری در بخش‌های مختلف از جمله پناهگاه، خدمات صحی، کمک‌های زمستانی، فراهم‌آوری کمک‌های عاجل خوراکی و خدمات بهداشتی فراهم خواهد شد.

هورن گفته است که با بسته‌ی کمکی تازه، مقدار کمک‌های امریکا به افغانستان پس از ماه اکتبر سال گذشته میلادی به ۷۸۲ میلیون دالر می‌رسد. او گفته است که امریکا همچنین بزرگترین اهداکننده‌ی کمک‌های بشردوستانه به افغانستان است.

سخن‌گوی شورای امنیت ملی امریکا همچنین اعلام کرده است که ایالات متحده یک میلیون دوز اضافی واکسن کووید-۱۹ را از طریق COVAX به مردم افغانستان ارائه می‌کند که مجموع واکسن کمکی آن کشور به ۴.۳ میلیون دوز می‌رسد.

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که پس از مسلط شدن مجدد امارت اسلامی بر افغانستان،‌ اقتصاد این کشور که از مدت ها به این سو با مشکل مواجه بوده است، حال دچار بحران شده است.

رویترز گزارش داده است که نزدیک به ۸۰ در صد بودجهٔ حکومت قبلی افغانستان از سوی جامعهٔ بین المللی تمویل می شد. کمک‌های که حال قطع شده است، در گذشته برای شفاخانه‌ها، مکاتب، فابریکه‌ها و وزارت‌های حکومت قبلی افغانستان به مصرف می‌رسید.

علاوه بر قطع کمک‌های جامعهٔ بین‌المللی، گسترش بیماری کووید-۱۹ در افغانستان و خشکسالی نیز سبب شده اند تا مشکلات در افغانستان بیشتر شود.

بر اساس گزارش ماه دسامبر برنامه جهانی غذا (WFP) بیش از ۲۴ میلیون نفر در افغانستان مصوونیت غذایی ندارند و بیش از ۹۰ درصد افغان‌ها به کمک‌های غذایی نیازمند استند.

به تازگی سازمان‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار دادند که زمستان سخت در افغانستان شرایط وخیم را تشدید می‌کند که میلیون‌ها افغان را در سراسر کشور با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد.

رویداد های اخیر

خلیلزاد: از نظر استراتژیک، سوریه برای امریکا مهم تر از افغانستان است

Published

on

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا در امور صلح افغانستان، می‌گوید که از مقام‌های ارشد اداره جو بایدن خواسته است تا تعامل فعال تری با سوریه داشته باشد.

به گزارش روزنامه نیویارک تایمز که روز جمعه منتشر شد، خلیلزاد گفته است که اداره بایدن با خودداری از تماس مستقیم با امارت اسلامی پس از رویکار آمدن آن در سال ۲۰۲۱، مرتکب اشتباه شده است.

او گفت که دیدار اخیر هیات امریکایی با احمد الشرع، حاکم جدید سوریه در دمشق، یک گام مثبت بود.

خلیلزاد گفت که تعامل زودهنگام عاری از خطر نیست، اما می‌توان با آن مسایل را زمان‌بندی و تنظیم کرد.

این دیپلومات پیشین امریکایی اضافه کرد که از نظر استراتژیک، سوریه برای امریکا مهم تر از افغانستان است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عمران خان: اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان باعث ایجاد نفرت شده است

Published

on

عمران خان، صدر اعظم پیشین پاکستان گفته است که اخراج اجباری مهاجران افغان که به هدف کاهش تروریزم انجام شد، در واقع باعث ایجاد نفرت گردیده که برای صلح منطقه خطرناک است.

آقای خان در گفتگو با خبرنگاران از حمله هوایی اخیر پاکستان بر افغانستان انتقاد کرده و گفته است که این دومین بار است پاکستان افغانستان را بمباران می‌کند.

او همچنان انتقاد کرد که بلاول بوتو در زمانی که وزیر خارجه پاکستان بود حتی یک بار هم به افغانستان سفر نکرد، در حالی که این باید یک اولویت می‌بود.

عمران خان یاد آور شد که او به جنرال قمر جاوید بجوا، لوی درستیز وقت پاکستان گفته بود که رئیس استخبارات، جنرال فیض حمید، را تغییر ندهد، چون وضعیت در افغانستان پس از خروج نیروهای امریکایی بسیار متفاوت خواهد بود، اما او این را برای تمدید دوره کاری خودش نپذیرفت و به این دلیل حملات تروریستی در پاکستان افزایش یافت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیرخان متقی با وزیر خارجه سوریه تماس تلیفونی برقرار کرد

Published

on

امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه با اسعد حسن الشیبانی، وزیر خارجه حکومت موقت سوریه گفتگوی تلیفونی کرده است.

ضیا احمد تکل، معاون سخنگوی وزارت خارجه در خبرنامه‌ای نوشته که آقای متقی در این گفتگو، ابراز امیدواری کرده است که افغانستان و سوریه بتوانند روابط دیپلوماتیک منظم برقرار کنند.

آقای تکل به نقل از وزیر خارجه سوریه نگاشته که او نیز ابراز امیدواری نموده است که روابط میان دو کشور گسترش یابد و هیأت‌های دو طرف دیدار و گفتگوهایی داشته باشند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!