Connect with us

تجارت

جاپان بیشتر از ۱۲۲ میلیون دالر به افغانستان کمک میکند

منتشر شده

در

سفارت جاپان در کابل میگوید که این کشور در سال ۲۰۲۱ میلادی برای حمایت پروژه‌های بشری و انکشافی در افغانستان بیشتر از ۱۲۲ میلیون دالر میکند.

این در حالی است که موتگی توشيميتسو، وزیر امور خارجه جاپان،  در نشست جینوا گفت که این کشور تا سال ۲۰۲۴ میلادی به افغانستان ۱۸۰ میلیون دالر کمک میکند.

سفارت جاپان در یک اعلامیه گفته است که " اين کمک يک گام جدی به جلو برای تحقق تعهد جاپان است که در کنفرانس جينوا در نوامبر سال ۲۰۲۰ ارائه شد."

سفارت جاپان گفته است این کمک در سال ۲۰۲۱ به افغانستان پرداخت خواهد شد.

این سفارت افزوده است که " اين مساعدت کمک می کند تا ۱۷ پروژه کمک بشردوستانه و توسعه ای را که توسط سازمانهای مختلف در سراسر کشور ترتيب داده شده اند ، به هدف بهبود معيشت از طريق روش چند گانه عملی گردد."

اوكادا تاكاشي، سفير جاپان در افغانستان، در این باره گفت: " تقويت بخش امنيتي در موقعيکه ما در آستانه صلح قرار داريم نقش اساسی را در ملت سازی به رهبری افغانها ايفا می نمايد . سهم مداوم ما در صندوق وجهی قانون و نظم برای افغانستان نمونه ای از تعهد جاپان برای داشتن يک افغانستان صلح آميز است ، زيرا صندوق وجهی قانون و نظم در (LOTFA) يک برنامه مهم که دارای چندين تميل کننده بوده و نقش حياتی در تقويت بخش امنيتی کشور دارد."

تاكاشي افزود که در امر مبارزه با ویروس کرونا نیز افغانستان را کمک میکند.

او گفت:" در پاسخ به همه گيری جهانی کرونا ، جاپان در برنامه تلاش برای کمک به جوامع و خانوار های افغانستان که توسط بانک جهانی اداره می شود ، کمک مينمايد. سهم جاپان (ARTF) از طريق صندوق وجهی بازسازی افغانستان تحويل بسته های کمکی متشکل از مواد غذايی ضروری و محصولات بهداشتی يا کمک مالی به خانواده های درگير در مناطق روستايی و شهری را امکان پذير ميسازد."

این در حالی است که جاپان افغانستان را در بخش‌های مختلف از قبیل امنیت، زراعت، تعلیم، صحت، زیرساخت‌ها وبخش های دیگر کمک کرده است.

به اساس معلومات این سفارت جاپان از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۶،۹ میلیارد دالر به افغانستان کمک کرده است.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!