رویداد های اخیر
زنگ خطر برای شرکت تویتر در پی هک شدن حساب شماری از شخصیتهای سرشناس
در پی هک شدن شماری از حساب های تویتری افراد مشهور در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری امریکا، امنیت این شبکه اجتماعی زیر سوال رفته است.
تویتر گفته است که روز چهارشنبه حساب های تویتری جوبایدن نامز دیموکرات انتخابات ریاست جمهوری امریکا، بارک اوباما رییس جمهوری پیشین امریکا، کیم کارداشیان ستاره تلویزیونی امریکا و ایلان ماسک میلیاردر فناوری و بنیانگذار شرکت تسلا هک شده بود.
در یک سری توییت هایی، این شرکت گفته است: "آنچه را که ما دریافتیم این است كه این حمله هماهنگ مهندسی اجتماعی توسط افرادی است كه با دسترسی به سیستم ها و ابزارهای داخلی، بعضی از كارمندان مان را با موفقیت هدف قرار داده اند."
هکرها سپس "از این دسترسی استفاده کردند تا بتوانند بسیاری از حساب های بسیار مشهور (از جمله تایید شده) را کنترول و از جانب خوب تویت کنند."
با در نظرداشت نقش توییتر به عنوان یک بستر مهم ارتباطات برای نامزدهای سیاسی و مقامات دولتی، از جمله رییس جمهور دونالد ترمپ در جریان انتخابات پیشروی امریکا، هراس از خرابکاری هکرها در جریان انتخابات این کشور، را افزایش داده است.
آدام کانر، معاون رییس مرکز پیشرفت امریکا ، یک اتاق فکر، در امور سیاست فناوری در تویتی گفته است: "این در ۱۵ جون بد است، اما در ۳ نوامبر خیلی بدتر خواهد شد."
این هکرها خود را به جای افراد مشهور و پولدار جا زده و از مردم پول الکترونیکی درخواست کرده اند.
تا شام دیروز ۴۰۰ انتقال بیت کوین به ارزش۱۲۰هزار دالر امریكایی صورت گرفت. همچنان نیمی از قربانیان در صرافی های بیت کوین امریکا ، یک چهارم در اروپا و یک چهارم در آسیا سرمایه گذاری داشته اند.
در این انتقالات رد پا پشت سر گذاشته شده که به تشخیص هویت هکرها میتواند کمک کند.
خسارات مالی احتالا اندک است. اما آسیب به اعتبار تویتر ممکن است جدی تر باشد.
دان گیدو رییس امنیت شرکت ترایل آف بیت گفته است: "پاسخ تویتر به این هک شگفت آور بود. اواسط روز در سانفرانسیسکو است، و پنج ساعت طول کشید تا اوضاع را کنترول کنند."
از سوی هم تویتر اعلام کرده است مه هنوز مشخص نیست که هکرها فراتر از ارسال پیام ها در مورد بیت کوین چه کرده اند.
این حمله سایبری بدترین هک تا به امروز بوده است. زیرا گفته میشود که لایه های امنیتی تویتر نتوانسته است مانع نفوذ این هکرها به سیستم شود.
رویداد های اخیر
ستانکزی: فاصله میان حکومت و رسانهها نباید وجود داشته باشد
معین سیاسی وزارت امور خارجه میگوید که رسانهها طوری حمایت شوند که فاصله میان حکومت و آنها وجود نداشته باشد.
شیرمحمد عباس ستانکزی در یک سمیناری زیر عنوان نقش رسانهها در استحکام نظام اسلامی در کابل افزوده است که رسانهها در جنگ تبلیغاتی در جهان نقش اساسی دارند و نیاز است تا امارت اسلامی از اعمال فشار علیه رسانههای کشور دست برداشته و بگذارد که آنان نقش خود را در ترقی و تعالی کشور آزادانه ایفا کنند.
آقای ستانکزی در این مورد گفت: «مشکلات آنان (رسانهها) شنیده شود، صداهای آنان شنیده شود، برای آنان زمینه باید مساعد شود تا کار خود آزادانه انجام دهند.»
ستانکزی افزوده است، دیدگاهها نسبت به رسانههای کشور طوری باشد که دو طرف به همدیگر به عنوان بیگانه نگاه نکنند و امارت اسلامی از اعمال فشار بر رسانهها خودداری کند و بگذارد رسانهها با دست باز فعالیت کنند.
از سویی دیگر، مسوولان وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز در این سمینار گفتند که آنان راه تقابل را با رسانهها در پیش نگرفتهاند و این وزارت متعهد به همکاری با آنان است.
اشتراک کنندگان در این سمینار نیز از رسانهها خواستند که در بازتاب تصویر مثبت افغانستان به جهان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
این سمینار در حالی برگزار میشود که رسانهها خود را متعهد به آزادی بیان و بازتاب فعالیتها در چارچوب منافع ملی و ارزشهای اسلامی میدانند.
رویداد های اخیر
قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ امضا شد
د افغانستان برشنا شرکت اعلام کرده که قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ میلادی امضا شده است.
این قرارداد پس از سفر هیأت امارت اسلامی به رهبری عبدالباری عمر، رئیس عمومی این شرکت به تاشکند و گفتگو با مقامات این کشور امضا شده است.
حکمت الله میوندی، سخنگوی این شرکت گفته است: «رئیس عمومی د افغانستان برشنا شرکت در رأس یک هیأت به ازبکستان سفر کرد و در دیدار با مسوولان برشنا در ازبکستان قرارداد خرید برق برای سال ۲۰۲۵ را امضا نمود.»
در همین حال، شماری از سرمایگذاران از امارت اسلامی میخواهند که با جانب ازبکستان در مورد برق ۵۰۰ کیلوولت گفتگو کند و کار این پروژه هرچه زودتر تکمیل شود که با تکمیل کار این پروژه بخش از مشکلات کمبود برق در کشور حل خواهد شد.
برشنا شرکت تصریح کرده که هیأت افغانستان در باره پروژه انتقال برق ۵۰۰ کیلوولت از سرخان - پلخمری - دشت الوان الی ارغندی کابل و شیخ مصری ننگرهار که ظرفیت انتقال ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میگاوات برق را دارد، با مقامات ازبکستانی نیز بحث کرده است.
رویداد های اخیر
څار: روز جهانی مهاجران
-
رویداد های اخیر2 روز ago
ترمپ: حتی یک پیچ هم نباید در افغانستان به جا میماند
-
اخبار ساحوی4 روز ago
رهبر حزب الله: مسیر تدارکاتی خود را از طریق سوریه از دست دادیم
-
ورزش3 روز ago
تلویزیون آریانا مسابقات جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵ را نشر میکند
-
رویداد های اخیر5 روز ago
شورای امنیت ملل متحد ماموریت کمیته نظارت بر تحریمها علیه امارت اسلامی را تمدید کرد
-
رویداد های اخیر3 روز ago
وزیر ارشد ایالت خیبرپختونخوا میگوید اسلامآباد اکنون آماده گفتگو با کابل است
-
رویداد های اخیر4 روز ago
امریکا: بی عدالتیها علیه زنان افغان، مساوات در سطح جهان را تهدید میکند
-
رویداد های اخیر5 روز ago
مقامهای چین و تاجیکستان درباره افغانستان گفتگو کردند
-
جهان2 روز ago
گزارش: حداقل ۱۰۰ هزار جسد در یک قبر دسته جمعی در سوریه وجود دارد