Connect with us

جهان

۱۹ کودک و دو بزرگسال بر اثر گلوله‌باری در یک مکتب امریکا کشته شدند

منتشر شده

در

شمار قربانیان گلوله‌باری در یکی از مکاتب ابتدایی ایالت تگزاس امریکا به ۲۱ نفر رسید که ۱۹ نفر آنها شاگردان مکتب هستند.

گرگ ابوت، والی ایالت تگزاس امریکا اعلام کرد که روزگذشته (سه‌شنبه ۳جوزا) جوان ۱۸ ساله‌ای با گلوله‌باری در یک مکتب ابتدایی این ایالت چندین کودک و معلم را کشت و شماری را نیز زخمی کرد.

آمار اولیه‌ای که آقای ابوت اعلام کرده بود ۱۴ کودک و یک معلم بود اما شمار قربانیان حادثه افزایش یافت. وی همچنین گفت که فرد مهاجم نیز کشته شده است.

این مرگ‌بارترین حادثه گلوله‌باری در یک مکتب ابتدایی ایالات متحده از زمان حمله به مکتب سندی هوک در ایالت کانکتیکت حدود یک دهه قبل است.

به گفته والی تگزاس، فرد مهاجم با یک تفنگچه و احتمالا یک تفنگ وارد مکتب ابتدایی راب در شهر یووالدی شد و گلوله‌باری کرد.

مقام‌های تگزاس هنوز انگیزه‌های حمله را اعلام نکرده‌اند و صرفا گفته‌اند که او ساکن شهرکی در ۱۳۵ کیلومتری سن آنتونیو بوده است.

آقای ابوت اضافه کرد که مهاجم احتمالا در گلوله‌باری پولیس کشته شده است و همچنان تحقیقات دراین مورد ادامه دارد.

 پولیس یووالدی نیز اعلام کرده‌اند که مهاجم به تنهایی اقدام کرده است.

این رویداد مرگ‌بارترین حادثه گلوله‌باری در تاریخ مکاتب ایالت تگزاس محسوب می‌شود و چهار سال پس از آن رخ داد که مرد مسلحی ۱۰ نفر را در مکتب متوسطه سانتا فه شهر هیوستون به قتل رساند.

هنوز تعداد زخمیان این حادثه مشخص نیست، اما پولیس یووالدی می‌گویند که چندین نفر مجروح شده‌اند.

کارین ژان‌-پییر، سخنگوی کاخ سفید، گفت که جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده در حین بازگشت از سفر پنج روزه آسیایی خود در جریان این گلوله‌باری قرار گرفته است.

آقای بایدن شامگاه سه‌شنبه در کاخ سفید دراین باره سخنرانی کرد که این سخنرانی با انتقاداتی از لابی اسلحه در امریکا همراه بود.

وی از مردم امریکا خواست که علیه لابی اسلحه در این کشور بایستند و گفت که لابی قدرتمند اسلحه مانع تصویب قوانین سفت و سخت‌تری در رابطه با مالکیت سلاح شده است.

به گفته مقام‌های تگزاس، شاگردانی قربانی این حادثه گلوله‌باری از صنف دوم، سوم و چهار بوده‌اند. شفاخانه مموریال یووالدی نیز اعلام کرد که پانزده شاگرد در آن درمان شده‌اند.

یووالدی حدود ۱۶ هزار نفر جمعیت دارد. این شهرک در ۱۲۰ کیلومتری مرز مکزیکو قرار داد. شاگردان مکتب ابتدایی راب نیز عموما لاتین‌تبار هستند.

جهان

تیراندازی در نزدیک سفارت اسرائیل در اردن

در جریان این حادثه، فردی که اقدام به تیراندازی به نیروهای امنیتی کرده بود، کشته شده و سه نیروی پولیس نیز زخمی شدند.

Published

on

به نقل از رویترز، یک منبع امنیتی صبح امروز – یکشنبه (۴قوس) از تیراندازی در نزدیک سفارت اسرائیل در اردن خبر داد.

در جریان این حادثه، فردی که اقدام به تیراندازی به نیروهای امنیتی کرده بود، کشته شده و سه نیروی پولیس نیز زخمی شدند.

این منبع امنیتی افزوده است که حادثه تیراندازی به پایان رسیده است.

Continue Reading

جهان

محکمه بین‌المللی جرایم حکم بازداشت صدراعظم اسرائیل را صادر کرد

Published

on

محکمه بین‌المللی جرایم حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، صدراعظم و یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین اسرائیل را به اتهام «جنایت جنگی» در غزه صادر کرده است. همزمان با این، برای محمد ضیف، فرمانده شاخه نظامی حماس هم حکم بازداشت صادر شده است.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که کریم خان، وکیل محکمه بین‌المللی جرایم در ۲۰ ماه می امسال اعلام کرد که به دنبال صدور حکم بازداشت برای جنایات ادعایی مرتبط با حملات حماس به اسرائیل در ۷ اکتوبر۲۰۲۳ و پاسخ نظامی اسرائیل در غزه است.

محکمه بین‌المللی جرایم گفته است که قبولیت تصمیم این محکمه توسط اسرائیل الزامی نیست.

با این حال، اسرائیل تصمیم این محکمه و جنایات جنگی در غزه را رد کرده است.

اسرائیل گفته که المصری معروف به محمد ضیف را در یک حمله هوایی کشته اما حماس این موضوع را نه تایید و نه رد کرده است.

Continue Reading

جهان

امریکا قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس غزه را وتو کرد

Published

on

ایالات متحده روز چهارشنبه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای آتش بس در غزه را وتو کرد، کاری که انتقادها علیه دولت بایدن را به دلیل ممانعت از اقدام بین المللی با هدف توقف جنگ اسرائیل با حماس، برانگیخت.

به گزارش رویترز، این شورای ۱۵ عضوی به قطعنامه ارائه شده توسط ۱۰ عضو غیردائمی رای داد که خواستار «آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی» در جنگ ۱۳ ماهه و به طور جداگانه خواستار آزادی گروگان ها شد.

تنها ایالات متحده با استفاده از حق وتوی خود به عنوان عضو دائمی شورا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه، رأی مخالف داد.

رابرت وود، معاون نماینده ایالات متحده در سازمان ملل متحد، گفت که واشنگتن به صراحت اظهار کرده که تنها از قطعنامه‌ای حمایت می‌کند که صراحتاً خواستار آزادی فوری گروگان‌ها به عنوان بخشی از آتش بس باشد.

او گفت: «با آزادی گروگان‌ها باید یک پایان پایدار برای جنگ حاصل شود. این دو هدف فوری به طور جدایی ناپذیری به هم مرتبط هستند. این قطعنامه این ضرورت را کنار گذاشت و به همین دلیل، ایالات متحده نمی‌تواند از آن حمایت کند.»

وود گفت که ایالات متحده به دنبال مصالحه بوده است، اما متن قطعنامه پیشنهادی «پیام خطرناکی» را برای حماس ارسال می‌کند که «نیازی به بازگشت به میز مذاکره نیست.»

حملات اسرائیل بر غزه نزدیک به ۴۴ هزار نفر را کشته و تقریباً تمام جمعیت غزه را حداقل یک بار آواره کرده است. این حملات در واکنش به حمله حماس به اسرائیل در هفتم اکتوبر سال گذشته انجام شده که در آن ۱۲۰۰ نفر کشته شدند و بیش از ۲۵۰ تن به اسارت درامدند.

اعضای شورای امنیت به شدت از ایالات متحده برای جلوگیری از قطعنامه ارائه شده توسط ۱۰ عضو منتخب این شورا انتقاد کردند. این کشورها عبارتند از الجزایر، اکوادور، گویانا، جاپان، مالتا، موزمبیق، کوریای جنوبی، سیرالئون، سلوانیا و سویس.

ونسا فریزر، نماینده مالتا در سازمان ملل متحد گفت: «جای تاسف است که به دلیل استفاده از حق وتو، این شورا بار دیگر نتوانست مسوولیت خود را برای حفظ صلح و امنیت بین المللی انجام دهد.»

کارشناسان امنیت غذایی هشدار داده اند که امکان وقوع قحطی در آینده نزدیک در میان ۲.۳ میلیون نفر در غزه وجود دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!