Connect with us

اخبار ساحوی

گلچرن؛ یگانه شهروند اهل هنود کشور که نمی‌خواهد افغانستان را ترک کند

منتشر شده

در

گلچرن سینگ، یگانه شهروند اهل هنود کشور در ولایت ننگرهار می‌گوید؛ خانواده‌های سیک و اهل هنود به دلیل نا امنی‌ها و ترس از حملات هدفمند به کشورهای خارجی مهاجرت کرده اند، اما او نمی‌خواهد وطن اش را ترک کند و قصد دارد در افغانستان بماند.

آقای سینگ از امارت اسلامی می‌خواهد برای تامین امنیت اش کوشا باشد.

در گوشه‌ی از شهر جلال آباد، در کنار درمسال اهل هنود بسیاری از دکان‌های یونانی سیک‌ها نیز وجود داشت.

اکنون اما تنها دکان گلچرن سینگ در آنجا مانده و بقیه به دلیل ترس از حملات اخیر بر هندوها رخت سفر بستند و از افغانستان مهاجرت کردند.

گلچرن می‌گوید؛ هزاران خانواده سیک در کابل و ننگرهار زیست داشتند که اکنون بیشتر آنها به کشورهای دیگر همچون هند، انگلستان و کانادا پناهنده شده اند.

گلچرن سینگ می‌گوید که:« در گذشته در ولایت ننگرهار شمار فامیل‌های ما به ده هزار میرسید، اما اکنون تنها من مانده ام. زمانی که وضعیت خراب شد و ناامنی شد ما قربانی وضعیت شدیم.»

هرچند این تنهایی برای او سخت میگذرد و از رفتن عزیزان‌اش ابراز نا راحتی می‌کند، اما می‌گوید که نمی‌خواهد از خانه اصلی‌اش برود و کشورش را ترک کند.

بسیاری‌ها در ننگرهار به امید روزی هستند که دوباره شهروندان اهل هنود کشور به افغانستان برگردند تا به زیبایی افغانستان افزوده شود.

درهمین حال، باشده‌گان ننگرهار می‌گویند سیک‌ها مردم بی‌آزار و روشنفکر هستند از این رو باید دولت با آنان همکاری لازم داشته باشد.

شماری زیادی از خانواده‌های اهل هنود از افغانستان در حالی رخت سفر بستند و راه مهاجرت در پیش گرفتند که، امارت اسلامی کمیسیونی را برای بازگشت شخصیت‌ها و افغان‌های بیرون از کشور ایجاد کرده است معلوم نیست که برای برگشت اهل هنود هم تلاش شده و یا خیر ؟

اخبار ساحوی

کشته شدن دو سرباز امریکایی و یک مترجم در سوریه

Published

on

دو سرباز اردوی ایالات متحده و یک مترجم غیرنظامی روز شنبه در حمله‌ای که گفته می‌شود از سوی گروه داعش انجام شده است، جان باختند. این حمله زمانی رخ داد که یک فرد مسلح کاروان نیروهای امریکایی و سوری را در شهر تدمر (پالمیرا) هدف قرار داد.

قوماندانی مرکزی اردوی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که در این رویداد سه سرباز دیگر نیز زخمی شده‌اند و مهاجم توسط نیروهای همکار کشته شده است. به گفته مقام‌های امریکایی، ارزیابی‌های ابتدایی نشان می‌دهد که احتمالاً گروه داعش در عقب این حمله قرار دارد، هرچند این گروه تاکنون مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است.

مقام‌های سوری گفته‌اند که مهاجم عضو نیروهای امنیتی سوریه بوده اما نقش رهبری نداشته است. دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، این حمله را «وحشتناک» توصیف کرده و وعده «انتقام بسیار جدی» داده است.

ائتلاف به رهبری ایالات متحده در ماه‌های اخیر حملات هوایی و عملیات زمینی را در سوریه علیه مظنونان داعش انجام داده است که اغلب با مشارکت نیروهای امنیتی سوریه انجام شده است. سوریه ماه گذشته نیز یک عملیات سراسری را اجرا کرد که در آن بیش از ۷۰ نفر به اتهام ارتباط با این گروه دستگیر شدند.

ایالات متحده به عنوان بخشی از یک تلاش ده ساله برای کمک به نیروهای تحت رهبری کردها در شمال شرقی سوریه، در این کشور حضور نظامی دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رئیس پیشین استخبارات پاکستان به ۱۴ سال حبس محکوم شد

Published

on

اردوی پاکستان اعلام کرده که یک محکمه نظامی روز پنجشنبه، فیض حمید، رئیس سابق سازمان استخبارات پاکستان (آی‌اس‌آی) را به اتهامات مختلفی از جمله دخالت در امور سیاسی این کشور به ۱۴ سال زندان محکوم کرد. این اقدامی نادر علیه یک جنرال سابق در این کشور محسوب می‌شود.

حمید، که از آگست سال گذشته در بازداشت و تحت محاکمه است، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ در زمان صدراعظم سابق، عمران خان، رئیس آی‌اس‌آی پاکستان بود و این دو از متحدان نزدیک همدیگر محسوب می‌شدند.

اتهامات علیه فیض حمید شامل مشارکت در فعالیت‌های سیاسی و نقض قانون اسرار دولتی تا سوءاستفاده از اختیارات و منابع و همچنین ایجاد ضرر و زیان غیرقانونی به افراد می‌باشد.

ارتباط با عمران خان، صدراعظم سابق زندانی

اردوی پاکستان بدون ذکر جزئیات حوادث، اعلام کرد که فیض حمید در تمام اتهامات مجرم شناخته شد و افزود که محکومیت او پس از «روند قانونی طولانی و پر زحمت» صورت گرفته است و حمید حق استیناف طلبی را دارد.

او همچنین با تحقیقات جداگانه‌ای در مورد نقشش در حملات می ۲۰۲۳ توسط هزاران تن از حامیان عمران خان به ده‌ها تأسیسات و دفاتر نظامی در اعتراض به دستگیری وی، روبه‌رو است.

عمران خان از آگست ۲۰۲۳ در زندان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله طالبان پاکستانی در کرم: ۶ سرباز پاکستانی کشته و ۴ زخمی شدند

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

Published

on

در یک حمله در منطقه کرم پاکستان، شش سرباز پاکستانی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند. منابع امنیتی و پولیس اعلام کردند که این حمله توسط گروه تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) انجام شده است.

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

نیروهای امنیتی همچنین فرمانده محلی تی‌تی‌پی به نام عثمان خیبری را از پای درآوردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!