Connect with us

رویداد های اخیر

گزارش جدید بانک جهانی: افغانستان در بین ۲۶ کشور فقیر جهان قرار دارد

گفتنی است که بودجه مورد نیاز انجمن توسعه بین‌المللی هر سه سال یک‌بار از سوی کشورهای عضو بانک جهانی فراهم می‌شود.

منتشر شده

در

خبرگزاری رویترز روز دوشنبه (۲۳ میزان)، به نقل از گزارش تازه بانک جهانی نگاشته است که بیش‌ترین کشورهای کم درآمد در جنوب صحرای افریقا، از اتیوپی گرفته تا چاد و کانگو هستند.

براساس این گزارش، افغانستان و یمن نیز شامل این فهرست هستند.

در گزارش بانک جهانی آمده است که حدود ۴۰ درصد از مردم فقیرترین جهان در این کشورها زندگی می‌کنند.

این نهاد افزوده که درآمد سالانه خانواده‌ها در کشورهای فقیر یک هزار و ۱۴۵ دالر تخمین زده شده است.

ایندرمیت گیل، کارشناس ارشد اقتصادی بانک جهانی، در این مورد گفته است: «زمانی که بسیاری از نهادهای بین‌المللی به سادگی از فقیرترین کشورها عقب‌نشینی کردند، انجمن توسعه بین‌المللی (IDA) راه نجات آنان بوده است.»

طبق اطلاعات، این کشورها از سال ۲۰۰۶ میلادی به این‌سو بدهکار و از آفات طبیعی آسیب‌پذیر هستند.

بانک جهانی شرایط جاری در کشورهای فقیر را بدتر از زمان شیوع ویروس کروناعنوان کرده است.

این گزارش یک هفته پیش از برگزاری نشست‌ سالانه بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن نشر شده است.

قرار است تا چند روز دیگر نشست بزرگی از سوی انجمن توسعه بین‌المللی (IDA) به‌منظور تلاش‌ها برای ریشه‌کن کردن فقر شدید و جمع‌آوری ۱۰۰ میلیارد دالر به هدف رسیدگی به کشورهای فقیر در واشنگتن برگزار شود.

گفتنی است که بودجه مورد نیاز انجمن توسعه بین‌المللی هر سه سال یک‌بار از سوی کشورهای عضو بانک جهانی فراهم می‌شود.

این نهاد سال ۲۰۲۱ حدود ۹۳ میلیارد دالر برای رسیدگی به کشورهای فقیر جمع‌آوری کرده بود.

این در حالی است که پس از تسلط دوباره امارت اسلامی بر افغانستان، به دلیل کاهش کمک‌های بین‌المللی، اقتصاد خانواده‌ها در کشور به‌شدت کاهش یافته است.

رویداد های اخیر

پیمان امنیت جمعی در نزدیکی سرحد افغانستان تمرینات نظامی برگزار می‌کند

ین رزمایش نظامی که از چهار روز پیش در مرکز آموزشی حرب میدان تاجیکستان در نزدیکی سرحد افغانستان آغاز شده؛ روز دوشنبه (۲۳ میزان) پایان یافت.

Published

on

سازمان پیمان امنیت جمعی از برگزاری تمرینات نظامی به منظور مقابله با گروه‌های مسلح در نزدیکی مرز با افغانستان در تاجیکستان برگزار شده است.

بر بنیاد گزارش، این رزمایش نظامی که از چهار روز پیش در مرکز آموزشی حرب میدان تاجیکستان در نزدیکی سرحد افغانستان آغاز شده؛ روز دوشنبه (۲۳ میزان) پایان یافت.

پیمان امنیت جمعی گفته که در این تمرینات مبارزه با گروه‌های مسلح که قصد حمله دارند تمرین می‌شود.

این سازمان ویدئویی از اعزام نظامیان خود به تاجیکستان را منتشر کرده که در آن انواع تانک‌ها و موترهای نظامی دیده می‌شود.

این در حالیست که روسیه و کشورهای آسیای میانه از گسترش فعالیت گروه‌های افراطی در مناطق مرزی افغانستان نگران‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اثرات محیط زیستی و اجتماعی معدن مس عینک بررسی می‌شود

مسوولان اداره محیط زیست در نشستی امروز (دوشنبه) اعلام کردند که با شرکت قراردادی گفتگو انجام شده و قرار است تیمی از متخصصان داخلی این کار را طی سه ماه انجام دهد.

Published

on

اداره ملی حفاظت از محیط زیست اثرات محیط زیستی و اجتماعی معدن مس عینک ولایت لوگر را بررسی می‌کند.

مسوولان اداره محیط زیست در نشستی امروز (دوشنبه) اعلام کردند که با شرکت قراردادی گفتگو صورت گرفته و قرار است تیمی از متخصصان داخلی این کار را طی سه ماه انجام دهند.

زین العابدین عابد، مُعین تخنیکی و مسلکی اداره ملی حفاظت از محیط زیست گفت: «این پروژه ابعاد مختلف دارد. یکی از آن مربوط وزارت معادن و پترولیم می‌شود که طبق اصول شان باید پیش برود. دوم اینکه در این ساحه آبدات تاریخی است که وزارت اطلاعات و فرهنگ در بخش آسیب پذیری آن مطابق به اصول خود کار می‌کند. اصول و معیار ما اینست که شرکت ام سی سی باید معیارهای محیط زیستی را رعایت کند.»

مسوولان در وزارت معادن و پترولیم تصریح کردند که آنان در دو بخش اثرات محیط زیستی را بررسی می‌کنند، در بخش فرهنگی و اقتصادی.

حمیدالله حبیبی، رئیس پروژه مس عینک در وزارت معادن و پترولیم گفت: «در هر مرحله لازم است تا برنامه‌های جداگانه مطابق با نورم‌ها در بخش حفاظت از محیط زیست وجود داشته باشد. موضوع دیگر اینکه برای بازسازی در ساحه استخراج معدن که یک مرحله خیلی مهم است، استندرهای موثر جهانی در گزارش ارزیابی اثرات محیط زیستی و اجتماعی شامل شود.»

نماینده شرکت قراردادی تاکید کرد که آنان آماده هر گونه همکاری برای ارزیابی کلی پروژه معدن مس عینک با توجه به نتایج و اثرات محیط زیستی آن هستند.

شیونگ، معاون تخنیکی و انجنیری شرکت قراردادی گفت: «در واقع پروژه مس عینک می‌تواند دوستی با افغانستان را به تصویر بکشد ولازم است تا قبل از شروع استخراج معدن مس عینک برای انکشاف و توسعه بیشتر این پروژه، بررسی اثرات محیط زیستی آن تکمیل گردد و ما برای ارزیابی کلی این پروژه با توجه به نتایج و اثرات آن آماده هر گونه همکاری در حفظ و مراقبت از محیط زیست هستیم.»

معدن مس عینک در ۴۰ کیلومتری جنوب شرق کابل در ولایت لوگر موقعیت دارد و این منطقه دومین ذخیره مس جهان را در خود جا داده است. این پروژه یکی از منابع مهم عایداتی کشور به شمار می‌رود و حالا بیش از هر زمان دیگر امیدواری ها برای آغاز کار عملی آن وجود دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام‌های قطر و آلمان وضعیت افغانستان را بررسی کردند

در این دیدار، «آخرین تحولات افغانستان با تمرکز خاص بر مسائل امنیتی، بشردوستانه، اقتصادی و سیاسی بررسی شد.»

Published

on

وزارت خارجه قطر از گفتگوی مقام‌های این کشور با هیئت دیپلوماتیک آلمان درباره وضعیت افغانستان خبر داد.

وزارت خارجه قطر روز یک‌شنبه (۲۲میزان) در خبرنامه‌ای گفت که در این دیدار آخرین تحولات افغانستان، به خصوص اوضاع امنیتی و شرایط بشری در این کشور، بحث شد.

بربنیاد خبرنامه، فیصل بن عبدالله الحنزاب، نماینده خاص وزیر امور خارجه قطر، با لوتار فریشلادر، سفیر آلمان در قطر، و رالف دیتیر راین‌هارد، رئیس دفتر روابط آلمان برای افغانستان در دوحه و شارژدافیر موقت سفارت آلمان در افغانستان دیدار کرد.

در این دیدار، «آخرین تحولات افغانستان با تمرکز خاص بر مسائل امنیتی، بشردوستانه، اقتصادی و سیاسی بررسی شد.»

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!