Connect with us

ورزش

کپیتان پیشین کریکت پاکستان می‌گوید راشد خان از وسیم اکرم برتر است

در سال ۲۰۱۸، او جوان‌ترین بازیکنی شد که در صدر فهرست بهترین توپ اندازان بازی‌های بین المللی یک روزه قرار گرفت. او همچنان جوانترین بازیکنی شد که کپیتانی یک تیم را در سطح بین المللی بر عهده گرفت و ۱۰۰ ویکت را در بازی‌های بین المللی یک روزه، در کمترین تعداد مسابقات گرفت.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

راشد لطیف، کپیتان پیشین تیم ملی کریکت پاکستان گفته است که راشد خان، ستاره کریکت افغانستان از وسیم اکرم، اسطوره پاکستانی برتر است.

اکرم به طور گسترده به عنوان یکی از بزرگترین توپ‌اندازان در تاریخ شناخته شده است و اغلب از او به عنوان «سلطان توپ تاب خورنده» یاد می‌شود. او عضو تیم ملی پاکستان در قهرمانی این تیم در جام جهانی کریکت ۱۹۹۲ بود و به مدت بیش از یک دهه سهم قابل ملاحظه‌ای را در رشد توپ اندازی سریع پاکستان ایفا کرده است.

از سوی دیگر، راشد خان در سال ۲۰۲۵ در سن ۱۷ سالگی اولین بازی خود را برای تیم افغانستان در سطح بین الملل انجام داد.

در سال ۲۰۱۸، او جوان‌ترین بازیکنی شد که در صدر فهرست بهترین توپ اندازان بازی‌های بین المللی یک روزه قرار گرفت. او همچنان جوانترین بازیکنی شد که کپیتانی یک تیم را در سطح بین المللی بر عهده گرفت و ۱۰۰ ویکت را در بازی‌های بین المللی یک روزه، در کمترین تعداد مسابقات گرفت.

در دسمبر ۲۰۲۰، راشد خان به عنوان «بهترین بازیکن دهه» در مسابقات ۲۰ آوره از سوی شورای بین المللی کریکت انتخاب شد و از آن زمان تاکنون، ریکاردهای بیشماری را به ثبت رسانده است. آخرین ریکارد او اینست که بیشترین ویکت را در بازی های ۲۰ آوره به دست آورده است.

راشد خان در مسابقات لیگ افریقای جنوبی در اوایل این ماه ریکارد ۶۳۱ ویکت دواین براوو را شکستاند.

راشد خان پس از شکستن ریکارد براوو گفت: «این یک دستاورد بزرگ است.»

وی در ادامه افزود: «اگر ده سال قبل این سوال را می پرسیدی که آیا به اینجا می‌رسم یا خیر، فکر نمی‌کردم برسم. اینکه از افغانستان باشید و در آن سطحی باشید که در صدر جدول قرار گیرید، احساس افتخار به دست می‌دهد.»

او واقعاً در صدر جدول قرار دارد و کارشناسان کریکت مانند راشد لطیف خاطر نشان کرده اند که راشد خان در رشد تیم کریکت افغانستان نقش مهمی داشته است.

لطیف گفت: «او از وسیم اکرم برتر است. ببخشید که این را می‌گویم، اما قامت راشد بزرگتر است.»

وی افزود: «من فقط یک توصیه به راشد خان دارم، تیم تست خود را بهبود ببخشید و بازی‌های تست بیشتری را با پاکستان انجام دهید.»

اظهارات لطیف تنها چند روز قبل از برگزاری جام قهرمانان کریکت در پاکستان مطرح شده است. یک بار دیگر، افغانستان می‌کوشد تا در صحنه جهانی عملکردی خوب به نمایش بگذارد.

تیم افغانستان با حضور بازیکنان کلیدی مانند راشد، محمد نبی و رحمان الله گربز، به عنوان یک نیروی رقابتی در کریکت جهان به میدان خواهد رفت.

ترکیب توپ اندازان عمدتاً چرخشی، همراه با توپزنی در حال بهبود، افغانستان را به تیم خطرناکی تبدیل کرده که می‌تواند تیم‌های بزرگ را شکست دهد.

قابل یاد آوری است که علاقه‌مندان کریکت می‌توانند مسابقات جام قهرمانان را که قرار است روز چهارشنبه هفته جاری آغاز شود، به گونه زنده از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

ورزش

جام فوتبال ساحلی آسیا؛ افغانستان در مقابل امارات باخت

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی فوتبال ساحلی افغانستان در نخستین بازی خود در جام ملت‌های فوتبال ساحلی آسیا در برابر امارات متحده عربی یک بر ۷ شکست خورد.

این مسابقه امروز (جمعه) به میزبانی تایلند برگزار شده بود.

بازیکنان ملی فوتبال ساحلی کشور در دیدار دوم هفته آینده روز یکشنبه به مصاف ایران خواهند رفت.

Continue Reading

ورزش

جشن ۱۸ سال موفقیت چشمگیر لیگ برتر کریکت هند ۲۰۲۵

Published

on

(Last Updated On: )

با آنکه چهار روز برای بازی افتتاحیه لیگ برتر هند (آی‌پی‌ال) باقی مانده، شبکه رادیو تلویزیون آریانا برای هواداران کریکت در افغانستان با مسرت اعلام می‌کند که بار دیگر این رویداد ورزشی هیجان‌انگیز را به خانه‌های‌شان به ارمغان می‌آورد.

لیگ برتر هند امسال در حقیقت هجدهمین فصل خود است و بدون شک به یکی از محبوب‌ترین رویدادها در تقویم سالانه کریکت جهانی تبدیل شده است.

طبق گزارش ارزیابی برند فایننس، محبوبیت لیگ برتر هند آن‌قدر گسترده است که ارزش برند تجمعی آن در سال ۲۰۲۴ به ۱۲ میلیارد دالر برآورد شده که ۱۳ درصد افزایش نسبت به ۱۰.۷ میلیارد دالر در سال ۲۰۲۳ دارد.

طبق گزارش برند فایننس، تیم چنای سوپر کینگز به عنوان باارزش‌ترین فرنچایز لیگ برتر هند در سال ۲۰۲۴ با ارزش برند ۱۲۲ میلیون دالر پیشتاز است.

این رشد ۵۲ درصدی عمدتاً به میراث پایدار کاپیتان سابق آنها، ام اس دهونی، نسبت داده می‌شود.

به تعقیب تیم چنای سوپر کینگز، تیم ممبی اندیینز قرار دارد که ارزش آن ۱۱۹ میلیون دالر است و تیم رویال چلنجرز بنگلور با ارزش ۱۱۷ میلیون دالر در رتبه سوم قرار دارد.

تیم  کلکته نایت رایدرز، قهرمانان مدافع، با ۱۰۹ میلیون دالر، سنرایزرز حیدرآباد با ۸۵ میلیون دالر، راجستان رویالز با ۸۱ میلیون دالر و دهلی کپیتلز با ۸۰ میلیون دالر به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

بازی افتتاحیه روز شنبه شاهد رقابت کلکته نایت رایدرز با رویال چلنجرز بنگلور در کلکته خواهد بود.

مسابقات لیگ برتر هند ۲۲ مارچ شروع می‌شود که به مدت دو ماه خواهد بود.

این رقابت‌ها به تاریخ ۲۵ ماه می سال ۲۰۲۵ ختم خواهد شد.

علاقه‌مندان کریکت در سراسر افغانستان می‌توانند روز شنبه (۲۲ مارچ) ساعت ۶:۱۵ عصر تلویزیون آریانا را برای تماشای برنامه پیش از مسابقه بیننده باشند.

اولین رقابت میان تیم‌های کلکته نایت رایدرز و رویال چلنجرز بنگلور ساعت ۶:۳۰ همان روز آغاز خواهد شد.

برای اخبار و به‌روزرسانی‌های بیشتر، شبکه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانانیوز را دنبال کنید.

Continue Reading

ورزش

ایرلند به دلیل مشکلات مالی مسابقات کریکت با افغانستان را لغو کرد

در مسابقات ۵۰آوره، این دو تیم ۳۲ بار با یکدیگر مسابقه داده‌اند که افغانستان ۱۸ پیروزی و ایرلند ۱۳ پیروزی در کارنامه دارد.

Published

on

(Last Updated On: )

کرکت بورد ایرلند روز سه‌شنبه، (۲۱ حوت) اعلام کرد که رقابت‌های برنامه‌ریزی‌شده با افغانستان، شامل یک بازی تست، سه بازی ۵۰آوره و سه بازی ۲۰آوره، به دلیل مشکلات بودجه‌ای لغو شده است.

این بازی‌ها قرار بود در سال ۲۰۲۵ به میزبانی ایرلند برگزار شود.

اما وارن دویترم، رییس اجرایی کریکت بورد ایرلند، هنگام اعلام برنامه بازی‌ها با سایر تیم‌ها، تایید کرد که مسابقات افغانستان به دلیل محدودیت‌های مالی برگزار نخواهد شد.

او در این مورد گفت: «این تصمیم به دلیل مشکلات موقتی بودجه‌ای اتخاذ شده است. ما همچنان باید مطابق با منشور کریکت بورد عمل کنیم که تأکید دارد برای دستیابی به اهداف استراتژیک، سرمایه‌گذاری‌ها باید به‌ طور متوازن انجام شود.»

در واکنش به این خبر، کریکت بورد افغانستان گفته است که این بازی‌ها لغو نشده و تلاش‌ها جریان دارد تا این بازی‌ها در یک فرصت مناسب دیگر برگزار شوند.

افغانستان و ایرلند که هر دو عضویت کامل شورای بین‌المللی کریکت (ICC) را دارند، تا اکنون دو بار در مسابقات تست با یکدیگر روبه‌رو شده‌اند که در نخستین دیدار افغانستان و در دومین دیدار ایرلند به پیروزی رسیده است.

در مسابقات ۵۰آوره، این دو تیم ۳۲ بار با یکدیگر مسابقه داده‌اند که افغانستان ۱۸ پیروزی و ایرلند ۱۳ پیروزی در کارنامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!