Connect with us

تجارت

کمک ۵۰ میلیون دالری بانک انکشاف آسیایی برای تطبیق واکسین کرونا در افغانستان

منتشر شده

در

بانک انکشاف آسیایی ۵۰ میلیون دالر برای امروز(سهشنبه، ۳۱ حمل) ۵۰ میلیون دالر را برای کمک به دولت افغانستان برای تهیه واکسین های «بی‌خطر و باکیفیت» ضد کووید-۱۹ و نیز تقویت ظرفیت تطبیق واکسین در کشور، تصویب کرد.

این بانک در اعلامیه ای گفته است كه این پروژه برای تهیه و انتقال شش میلیون دوز واكسین کرونا با برنامه ملی واكسیناسیون افغانستان کمک می‌کند.

ماساتسو گو آساکاوا رییس بانک انکشااف آسیایی میگوید: "دولت افغانستان در نظر دارد که برای ۶۰ در صد افراد واجد شرایط واکسین کرونا تزریق کند؛ بانک انکشاف آسیایی با فراهم آوری واکسین برای ۲.۶ میلیون افراد می خواهد در این برنامه ۱۱ در صد افراد را تحت پوشش قرار دهند. برنامه توزیع این واکسین از طریق شرکت  کواکس آماده می شود."

آقای آساکاوا میگوید: "در دسترس قرار دادن واکسین برای گروه های آسیب پذیر و تقویت برنامه ایمن سازی افغانستان به نجات جان افراد کمک می کند و یک گام حیاتی برای بهبود است."

وی افزوده است که این کمک بخشی از تعهد قوی بانک انکشاف آسیاسی به افغانستان در امر مبارزه با کرونا و نیز دستیابی به اقتصاد پایدار است.

این کمک همچنین ظرفیت وزارت صحت عامه کشور را در برنامه ریزی، ارتباطات، هماهنگی و اجرای برنامه واکسین در سطح ملی تقویت می کند.

این در حالی است که به گفته مسوولان وزارت صحت، از آغاز سال ۱۴۰۰ رقم مبتلایان کوید-۱۹ روزانه تا ۱۲۰ تن می‌رسد همچنان وزارت صحت می افزاید آمار مرگ میر ناشی از این ویروس روزانه از ۵ تا ۱۰ تن می رسد.

بر اساس آمارهای رسمی در ۲۴ ساعت گذشته ۷ تن در سراسر کشور از اثر این ویروس جان باخته و ۱۷۶ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ نیز به ثبت رسیده است.

تجارت

اولین محموله ترانزیتی ریلی چین از طریق ایران به افغانستان رسید

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده است که اولین محموله ترانزیتی ریلی چین به افغانستان، شامل ۱۰۰۰ تُن کویل آهن، از طریق مسیر ریلی ایران به ایستگاه روزنک ولایت هرات رسید.

محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه در خبرنامه‌ای امروز (جمعه) گفت که این محموله که از خاک چین حرکت خود را آغاز کرده بود، پس از ورود به بندرعباس، از طریق شبکه ریلی ایران به افغانستان رسید.

او گفت: «انتقال محموله از این مسیر، گامی مهم در توسعه ارتباطات ترانزیتی افغانستان و اتصال این کشور به آب‌های آزاد محسوب می‌شود و نشان‌دهنده پیشرفت‌ها در حوزه حمل‌ونقل و ترانزیت منطقه‌ای است.»

حق‌شناس افزود که با تکمیل کار مسیر خط آهن خواف - هرات، ظرفیت‌های تازه‌ای برای اقتصاد افغانستان فراهم می‌شود و بستر مناسبی برای گسترش تجارت و ترانزیت در منطقه ایجاد خواهد شد.

Continue Reading

تجارت

روسیه از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی استفاده می‌کند

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

Published

on

به نقل از رویترز، آنتون سیلوانوف، وزیر مالیه روسیه، روز چهارشنبه (۵جدی) گفته است که شرکت‌های روسی استفاده از بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را در پرداخت‌های بین‌المللی آغاز کرده‌اند. این اقدام بعد از تحریم‌های غرب علیه معاملات تجاری روسیه انجام شده است.

تحریم‌ها تجارت روسیه با شرکای اصلی‌اش مانند چین یا ترکیه را پیچیده کرده است، زیرا بانک‌های محلی در معاملات مرتبط با روسیه بسیار محتاط هستند تا از فشار امریکا و متحدانش جلوگیری کنند.

سیلوانوف به شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ گفت: «فعلا به طور آزمایشی در معاملات تجارت خارجی می‌توان از بیت‌کوین‌هایی استفاده کرد که ما اینجا در روسیه استخراج کرده‌ایم.»

وی گفت: «چنین معاملات‌‌ در حال حاضر انجام می‌شوند. ما معتقدیم که باید گسترش و توسعه بیشتری پیدا کنند. من مطمئن هستم که این اتفاق در سال آینده رخ خواهد داد. معاملات بین‌المللی با ارزهای دیجیتال نشان دهنده آینده است.»

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

اوایل ماه جاری، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که دولت فعلی امریکا از دالر به عنوان اهرم فشارهای سیاسی استفاده کرده و همین فشارها بسیاری از کشورهای جهان را مجبور کرده به روش‌های جایگزین روی بیاورند.

پوتین معامله با بیت‌کوین را یکی از این روش‌ها اعلام کرد و نشان داد که دولت کشورش استفاده گسترده از ارزهای دیجیتال را حمایت می‌کند.

Continue Reading

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!