Connect with us

اخبار ساحوی

کمک «بنیاد بیات» به خانواده‌های نیازمند در فاریاب

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

بنیاد بیات به ده‌ها خانواده نیازمند در شهر میمنه ولایت فاریاب مواد غذایی توزیع کرده است.

این کمک ها به خانواده هایی توزیع شده است که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، دچار مشکلات اقتصادی شده اند.

این نهاد در تویتی گفته است: “بنیاد بیات در جریان ماه مبارک رمضان بسته های مواد غذایی را به خانواده های آسیب پذیر میمنه تهیه کرده است.”

نقیب الله فایق والی فاریاب این کمک ها را بسیار به موقع دانسته و از سایر افراد خییر جامعه خواسته است که در چنین شرایط دشوار دست نیازمندان را بگیرند  .

در همین حال نماینده بنیاد بیات در میمنه میگوید که این نهاد پس از شناسایی خانواده های نیازمند این مواد غذایی را برای آنان توزیع کرده اند .

در همین حال شمار از باشندگان میمنه که این کمک ها را دریافت کرده، می‌گویند که روز های سختی را پشت سر گذاشته اند  .

بنیاد بیات پیش از این در دیگر ولایت های های افغانستان نیز به هزاران خانواده نیازمند کمک کرده است.

اخبار ساحوی

رئیس‌جمهور سوریه، الشرع، دولت انتقالی جدید را تشکیل داد

الشرع هم‌چنین دو وزارتخانه جدید ایجاد کرد، وزارت ورزش و وزارت امور اضطراری. در این چارچوب، رائد الصالح، رئیس گروه نجات “کلاه سفیدها”، به‌عنوان وزیر اضطرار منصوب شد.

Published

on

(Last Updated On: )

به‌گزارش رویترز احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، روز شنبه ۹حمل با معرفی ۲۳وزیر، دولت انتقالی این کشور را اعلام کرد. این اقدام، گامی مهم در مسیر گذار از چندین دهه حکومت خاندان اسد و بهبود روابط سوریه با غرب تلقی می‌شود.

در کابینه جدید، یعرب بدر، از جامعه علوی، به‌عنوان وزیر ترانسپورت منصوب شد. امجد بدر، از اقلیت دروزی، وزارت زراعت را برعهده گرفت. هند قبوات، یک زن مسیحی که پیش‌تر از مخالفان اسد بود و برای تساهل مذهبی و توانمندسازی زنان تلاش می‌کرد، به‌عنوان وزیر امور اجتماعی و کار معرفی شد.

محمد یسر برنیه، وزیر مالیه شد، و مرحف ابوقصری و اسعد الشیبانی در سمت‌های خود به‌عنوان وزیران دفاع و امور خارجه ابقا شدند. این دو از اعضای کابینه موقت پیشین بودند که پس از سقوط اسد اداره سوریه را در دست داشتند.

الشرع هم‌چنین دو وزارتخانه جدید ایجاد کرد، وزارت ورزش و وزارت امور اضطراری. در این چارچوب، رائد الصالح، رئیس گروه نجات “کلاه سفیدها”، به‌عنوان وزیر اضطرار منصوب شد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

پاکستان و چین در مورد نگرانی‌های امنیت در باره اتباع چینی گفتگو می‌کنند

سفیر پاکستان تاکید کرده که هر دو کشور از نظر به اشتراک‌گذاری اطلاعات و توسعه روش‌های عملیاتی استندرد همکاری نزدیک دارند.

Published

on

China-Pakistan flags
(Last Updated On: )

خلیل هاشمی سفیر پاکستان در چین صبح امروز (چهارشنبه، ۶ حمل) گفته است که چین قرار است با این کشور درباره نگرانی‌های امنیتی که شهروندان چین در پاکستان با آن مواجه هستند، گفتگو کند.

بر بنیاد گزارش رویترز، او این موضوع را در حاشیه نشست بوآئو در ولایت هاینان چین به خبرنگاران مطرح ساخته است.

سفیر پاکستان تاکید کرده که هر دو کشور از نظر به اشتراک‌گذاری اطلاعات و توسعه روش‌های عملیاتی استندرد همکاری نزدیک دارند.

این در حالی است که حمله بر شهروندان چینی در پاکستان، در طی ماه‌های اخیر افزایش یافته و هر از گاهی هدف انفجارها و حملات قرار می‌‌گیرند.

پیش از این نیز دولت چین از پاکستان خواسته است تا در این باره اقدام کند و گزارش‌هایی را از حمله بر شهروندان چینی در این کشور ارائه دهد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

مصر پیشنهاد جدیدی برای احیای آتش‌بس در غزه ارائه کرد

طرح مصر همچنین شامل زمان‌بندی برای عقب‌نشینی کامل نظامی اسرائیل از غزه است که به‌دنبال تضمین‌های ایالات متحده در آزادی گروگان‌های باقی‌مانده خواهد بود.

Published

on

(Last Updated On: )

مصر پیشنهاد جدیدی برای احیای آتش‌بس غزه ارائه کرده که شامل آزادی گروگان‌ها و عقب‌نشینی نظامی اسرائیل می‌شود، اما اسرائیل هنوز پاسخی نداده است.

مقامات امنیتی به رویترز گفته‌اند که مصر یک پیشنهاد جدید برای احیای توافق آتش‌بس غزه ارائه کرده است. این پیشنهاد در پی تشدید خشونت‌ها و پس از آغاز عملیات‌های هوایی و زمینی اسرائیل علیه شبه‌نظامیان حماس در ۱۸ مارچ ارائه شده است که به‌دنبال آن یک دوره دوماهه آرامش نسبی پس از ۱۵ ماه جنگ به پایان رسید. مقامات صحی فلسطینی اعلام کردند که حملات هوایی اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته حداقل ۶۵ کشته بر جای گذاشته است.

پیشنهاد مصر شامل آزادی پنج گروگان اسرائیلی در هر هفته توسط حماس است، در حالی که اسرائیل پس از هفته اول، فاز دوم آتش‌بس را اجرا خواهد کرد. حماس هنوز ۵۹ گروگان را در اختیار دارد که ۲۴ نفر از آنها احتمالاً زنده‌اند. این پیشنهاد مورد توافق ایالات متحده و حماس قرار گرفته است، اما اسرائیل هنوز پاسخی نداده است.

طرح مصر همچنین شامل زمان‌بندی برای عقب‌نشینی کامل نظامی اسرائیل از غزه است که به‌دنبال تضمین‌های ایالات متحده در آزادی گروگان‌های باقی‌مانده خواهد بود.

حماس اسرائیل را به نقض توافق آتش‌بس جنوری متهم کرده، اما اعلام کرده که آماده مذاکره برای تجدید آتش‌بس است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!