Connect with us

تجارت

کمک‌های بشر دوستانه هند، ترکیه و مالیزیا به افغانستان

منتشر شده

در

اولین محموله‌ گندم کمکی هند برای مردم افغانستان امروز -سه‌شنبه (۳حوت) از طریق پاکستان ارسال خواهد شد.

این محموله دو هزار تن متریک و در قالب ۵۰ لاری به افغانستان ارسال خواهد شد.

این محموله ابتدائا از ایالت پنجاب بارگیری شده و از طریق پاکستان به افغانستان ارسال خواهد شد.

این یک پیشرفت دیپلماتیک مهم است که در آن هند و پاکستان برای کمک به مردم افغانستان گرد هم می‌آیند. این در حالی است که هند دولت امارت اسلامی در کابل را به رسمیت نمی‌شناسد.

درهمین حال، مسوولان در هلال احمر می‌گویند که کمک ۷۵۰ تنی بشر دوستانه جمعیت هلال احمر ترکیه به کابل رسیده است.

رسانه‌های ترکی امروز سه‌شبنه، (۳ حوت) گزارش داده‌اند که ۷۵۰ تن کالای کمک های عاجل ارسال شده با "قطار خیریه" از ترکیه به کابل رسیده است.

امرماناو، مشاور سفارت ترکیه در کابل که این کمک‌ها را به معاون وزارت صحت عامه تحویل ‌داد، گفته است که مردم افغانستان در گذشته در کنار ترکیه بودند و امروز ترکیه در کنار مردم افغانستان است.

مشاور سفارت ترکیه در کابل تصریح کرده است که در این قطار مواد کمکی مختلفی وجود دارد. او می‌گوید، این کمک‌ها را به ۳۴ ولایت افغانستان خواهند رساند.

این بسته‌های کمکی شامل مواد غذایی، پوشاک زمستانی، تجهیزات صحی، ویلچر، اسباب بازی و لوازم صحی است.

وزارت صحت عامه بسته‌های کمک‌‎ صحی را تسلیم شده و از همه نهادهای مددرسان خواسته است تا به بخش صحت در افغانستان کمک کنند.

گفتنی است که این کمک‌‌ها با هماهنگی ریاست دولتی مدیریت حوادث و فوریت‌های ترکیه و با حمایت سازمان‌های غیردولتی ترکیه تهیه شده است.

همچنان در قالب کمک‌‌های بشردوستانه به مردم افغانستان، مالیزیا یک محموله پنج تنی مواد اولیه به افغانستان فرستاد.

به نقل از رسانه‌ها، وزارت خارجه مالیزیا گفته است که در قالب کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان، محموله‌ای را که حاوی مواد اولیه است امروز (سه شنبه ۳حوت) به این کشور فرستاده است.

این محموله قرار است در یک پرواز ویژه از طریق هند و پاکستان به افغانستان برسد.

محموله پنج تنی شامل لباس زمستانی و دیگر مواد اولیه برای مردم افغانستان به ویژه کودکان است.

قرار است این کمک‌ها از طریق موسسات غیردولتی به مردم توزیع شود.

گفتنی است، در حال حاضر، شماری از سازمان‌های غیردولتی مالیزیایی برای ارایه کمک‌های بشردوستانه در افغانستان فعالیت می‌کنند.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!