Connect with us

ورزش

کریستیانو رونالدو در آستانه امضای قرارداد با کلپ عربستانی النصر

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

ستاره تیم ملی فوتبال پرتگال در آستانه امضای قرارداد با کلپ عربستانی النصر قرار دارد.

به گزارش روزنامه اسپانیایی مارکا، کریستیانو رونالدو هفته گذشته قرارداد خود را با کلپ منچستریونایتد فسخ کرد تا تنها بازیکن حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر باشد که هیچ تیمی ندارد.

روزنامه مارکا خبر داده است که رونالدو در آستانه امضای قراردادی به مدت دو سال و شش ماه با کلپ النصر عربستان قرار دارد. درآمد رونالدو در این مدت ۲۰۰ میلیون یورو در هر سال خواهد بود که شامل حقوق او و قراردادهای تبلیغاتی است.

در تابستان امسال هم که رونالدو قصد خروج از یونایتد را داشت، کلپ الهلال عربستان به او پیشنهاد داده بود که در بدل قراردادی دوساله ۲۴۲ میلیون یورو دریافت کند اما رونالدو آن پیشنهاد را رد کرد.

ورزش

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور امارات را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان امروز (چهارشنبه) امارات متحده عربی را با تفاوت ۱۸۰ دوش شکست داد و روند بدون باخت خود را در مرحله مقدماتی جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال آسیا حفظ کرد.

در این دیدار، افغانستان در ختم ۵۰ آور با از دست دادن تنها ۴ بازیکن، ۳۵۹ دوش انجام داد.

این سومین پیروزی پیهم افغانستان در مرحله مقدماتی منطقه‌ای است.

پیش از این، افغانستان با تفاوت ۸ ویکت، تیم‌های هانگ‌کانگ و عمان را شکست داده بود.

قرار است تیم ملی زیر ۱۹ سال کشور روز شنبه (۱۹ اپریل) به مصاف تیم میزبان، نیپال، برود. این دیدار آخرین بازی مرحله گروهی خواهد بود.

برنده دیدار آخر به احتمال زیاد سهمیه حضور در جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ را کسب خواهد کرد.

Continue Reading

ورزش

تیم الف کریکت افغانستان در بازی تست ایرلند را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم الف کریکت افغانستان با تفاوت یک دور و ۱۹۴ دوش تیم الف کریکت ایرلند را شکست داد.

در این بازی چهار روزه در امارات متحده عربی که امروز (پنجشنبه) پایان یافت، تیم الف افغانستان در دور اول خود با از دست دادن هفت ویکت ۶۱۲ دوش انجام داد.

تیم ایرلند در دور اول خود ۳۰۹ دوش انجام داد و افغانستان از آن خواست که توپزنی دور دوم خود را نیز انجام دهد.

تیم ایرلند در دور دوم خود تنها ۱۰۹ دوش کسب کرد و حذف شد.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان برنده سلسله مسابقات ۵۰ آوره در مقابل نیپال شد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور امروز (چهارشنبه) در آخرین بازی سلسله‌ مسابقات ۵۰آوره در برابر نیپال مغلوب شد اما با برنده‌شدن در دیدارهای اول و دوم، برنده این سلسله‌ رقابت‌ها گردید.

در این دیدار که در استدیوم کریکت مولپانی برگزار شد، نیپال نخست توپ‌زنی کرد و در ۴۴.۵ آور با کسب ۱۹۱ دوش از میدان بیرون رفت.

در پاسخ، افغانستان در زمان توقف بازی به‌ دلیل باران، در ۲۰.۱ آور با ۴۶ دوش برای شش بازیکن از دست‌رفته روبه‌رو بود. با بدتر شدن شرایط، داوران از روش «دی ال اس» برای تعیین نتیجه استفاده کردند که براساس آن، نیپال برنده مسابقه با تفاوت ۸۵ دوش اعلام شد.

با این حال، در نخستین بازی هفته گذشته، افغانستان تیم نیپال را با تفاوت ۱۳۰ دوش مغلوب کرد.

بازی دوم که روز یکشنبه همین هفته برگزار شد، افغانستان با اختلاف یک دوش نیپال را شکست داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!