Connect with us

تجارت

چین روند صدور ویزا برای تاجران افغان را آغاز کرد

منتشر شده

در

اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان می‌گوید که چین امروز دوشنبه، ۱۰ اسد، به‌گونه رسمی روند صدور ویزا برای تاجران افغان را آغاز کرد.

اتاق تجارت و سرمایه گذاری کشورافزوده است که لیست از نام‌های تاجران را به سفارت چین در کابل برای صدور ویزا فرستاده بودند، که حالا طی مراحل آن شروع شده است.

وزیر خارجه چین پس از دیدار با سرپرست وزارت خارجه افغانستان اعلام کرد که چین صدور ویزا را برای تاجران افغان از سر می‌گیرد.

یونس مهمند، معاون اتاق تجارت و سرمایه گذاری کشور گفته است: «ما لیست بازرگانان را به سفارت چین فرستادیم و آنها اطمینان دادند که روند اعطای ویزا ادامه دارد و ما از این اقدام چین استقبال می‌کنیم».

خانجان الکوزی، عضو اتاق تجارت و سرمایه گذاری هم‌چنان گفته است: «تالک، مرمر، کاج، شکر، زعفران و برخی گیاهان دارویی دیگر را به چین صادر می‌کنیم، اما میزان واردات ما بسیار بالاست».

درهمین حال، چین به دلیل گسترش ویروس کرونا و قرنطینه شدن برخی شهرهای این کشور صدور ویزا را به تاجران افغان از سه سال به این سو توقف داده بود، اما حالا که خطر گسترش دوباره این ویروس تا جایی رفع شده است، روند صدور ویزا از سر گرفته شده است.

قابل یادآوریست که محصولات زراعتی مانند میوه تازه وخشک ، سنگ‌های قیمتی از اقلام مهم صادراتی به چین شمرده می‌شوند.

وزارت خارجه چین هم‌چنان به تازگی گفته است که تعرفه گمرکی اموال صادراتی افغانستان را به ۹۸ درصد کاهش داده است.

به باور آگاهان، حالا که دروازه های تجارت میان افغانستان و چین در حال باز شدن است، امیدواری ها برای گسترش تجارت و احیای اقتصادی ورشکسته افغانستان بیشتر شده است.

تجارت

اولین محموله ترانزیتی ریلی چین از طریق ایران به افغانستان رسید

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده است که اولین محموله ترانزیتی ریلی چین به افغانستان، شامل ۱۰۰۰ تُن کویل آهن، از طریق مسیر ریلی ایران به ایستگاه روزنک ولایت هرات رسید.

محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه در خبرنامه‌ای امروز (جمعه) گفت که این محموله که از خاک چین حرکت خود را آغاز کرده بود، پس از ورود به بندرعباس، از طریق شبکه ریلی ایران به افغانستان رسید.

او گفت: «انتقال محموله از این مسیر، گامی مهم در توسعه ارتباطات ترانزیتی افغانستان و اتصال این کشور به آب‌های آزاد محسوب می‌شود و نشان‌دهنده پیشرفت‌ها در حوزه حمل‌ونقل و ترانزیت منطقه‌ای است.»

حق‌شناس افزود که با تکمیل کار مسیر خط آهن خواف - هرات، ظرفیت‌های تازه‌ای برای اقتصاد افغانستان فراهم می‌شود و بستر مناسبی برای گسترش تجارت و ترانزیت در منطقه ایجاد خواهد شد.

Continue Reading

تجارت

روسیه از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی استفاده می‌کند

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

Published

on

به نقل از رویترز، آنتون سیلوانوف، وزیر مالیه روسیه، روز چهارشنبه (۵جدی) گفته است که شرکت‌های روسی استفاده از بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را در پرداخت‌های بین‌المللی آغاز کرده‌اند. این اقدام بعد از تحریم‌های غرب علیه معاملات تجاری روسیه انجام شده است.

تحریم‌ها تجارت روسیه با شرکای اصلی‌اش مانند چین یا ترکیه را پیچیده کرده است، زیرا بانک‌های محلی در معاملات مرتبط با روسیه بسیار محتاط هستند تا از فشار امریکا و متحدانش جلوگیری کنند.

سیلوانوف به شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ گفت: «فعلا به طور آزمایشی در معاملات تجارت خارجی می‌توان از بیت‌کوین‌هایی استفاده کرد که ما اینجا در روسیه استخراج کرده‌ایم.»

وی گفت: «چنین معاملات‌‌ در حال حاضر انجام می‌شوند. ما معتقدیم که باید گسترش و توسعه بیشتری پیدا کنند. من مطمئن هستم که این اتفاق در سال آینده رخ خواهد داد. معاملات بین‌المللی با ارزهای دیجیتال نشان دهنده آینده است.»

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

اوایل ماه جاری، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که دولت فعلی امریکا از دالر به عنوان اهرم فشارهای سیاسی استفاده کرده و همین فشارها بسیاری از کشورهای جهان را مجبور کرده به روش‌های جایگزین روی بیاورند.

پوتین معامله با بیت‌کوین را یکی از این روش‌ها اعلام کرد و نشان داد که دولت کشورش استفاده گسترده از ارزهای دیجیتال را حمایت می‌کند.

Continue Reading

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!