Connect with us

جهان

پیش‌نویس اجلاس سران کشورهای عضو ناتو از عضویت اوکراین در ناتو حمایت می‌کند

طبق پیش‌نویس این بیانیه‌، چین به یک عامل تعیین کننده در تلاش‌های جنگی روسیه علیه اوکراین تبدیل شده و بیجنگ همچنان چالشی نظام‌مند برای اروپا و امنیت جهانی است.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

پیش‌نویس اجلاس سران کشورهای عضو ناتو حاکی از تعهد آنان برای حمایت از «مسیر برگشت‌ناپذیر» ادغام اوکراین در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی است.

اجلاس سران کشورهای عضو ناتو به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس این سازمان از روز سه‌شنبه )۱۹سرطان) در واشنگتن آغاز شده است که تا روز پنج‌شنبه ۲۱ سرطان ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از این پیش‌نویس، اعضای ناتو همچنین از چین می‌خواهند که تمام حمایت‌های خود از تلاش‌های جنگی روسیه علیه کی‌یف را متوقف کند.

طبق پیش‌نویس این بیانیه‌، چین به یک عامل تعیین کننده در تلاش‌های جنگی روسیه علیه اوکراین تبدیل شده و بیجنگ همچنان چالشی نظام‌مند برای اروپا و امنیت جهانی است.

بر اساس پیش‌نویس بیانیه، کشورهای ناتو در نظر دارند حداقل ۴۰ میلیارد یورو در سال آینده در اختیار اوکراین قرار دهند و ساز و کاری را نیز برای هماهنگی در ارائه تجهیزات نظامی و آموزش به نیروهای اوکراینی ایجاد کنند.

در این پیش‌نویس آمده است که متحدان ناتو متعهد خواهند شد که از اوکراین در مسیر ادغام کامل (کشورهای اتحادیه اروپا و اعضای اروپایی ناتو – امریکای شمالی) از جمله عضویت در ناتو حمایت کنند.

در این پیش‌نویس آمده است که در صورت توافق متحدان و برآورده شدن شرایط، از اوکراین برای پیوستن به ناتو دعوت خواهد شد.

پیش‌نویس همچنین اهمیت اقیانوس هند و اقیانوس آرام را برای ناتو مورد بررسی قرار داده است و از همکاری‌های تقویت شده با شرکای آسیا-اقیانوسیه برای حمایت از اوکراین استقبال می‌کند.

در این پیش‌نویس آمده که ناتو همچنین نگران تحولات و فعالیت‌های فضایی چین است و از بیجنگ می‌خواهد در بحث‌های کاهش ریسک استراتژیک شرکت کند.

علاوه بر این، در پیش‌نویس آمده است که متحدان ناتو مایل به حفظ کانال‌های ارتباطی با مسکو برای کاهش خطر و جلوگیری از تشدید تنش هستند.

 

خبرهای مرتبط: 

رئیس جمهور هنگری عضویت سویدن در ناتو را تائید کرد

تضمین‌های امنیتی دراز مدت کشورهای گروه ۷ به اوکراین

جهان

ترمپ: مذاکرات برای حل درگیری اوکراین به خوبی پیش می‌رود

ترمپ امروز (یک‌شنبه) گفت، گفت‌گوها با میانجی‌گری امریکا برای پایان دادن به جنگ بین روسیه و اوکراین شاید خوب پیش برود.

Published

on

(Last Updated On: )

ترمپ می‌گوید مذاکرات اوکراین ممکن است خوب پیش برود، اما زمانی وجود دارد که باید سکوت کرد.

ترمپ امروز (یک‌شنبه) گفت، گفت‌گوها با میانجی‌گری امریکا برای پایان دادن به جنگ بین روسیه و اوکراین شاید خوب پیش برود.

به نقل از رویترز دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا درباره مذاکرات بین روسیه و اوکراین با میانجی‌گری واشنگتن همچنین افزود:«در برخی مواقع، باید تصمیم گرفته شود که عمل کنیم و اقداماتی را انجام دهیم یا اینکه دیگر صحبت نکنیم و ساکت باشیم.»

روز جمعه استیو ویتکاف، فرستاده خاص ترمپ با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه درباره یافتن راه‌هایی با هدف دستیابی به صلح دیدار کرد.

این گفت‌گوها در زمانی انجام شد که به نظر می‌رسید مذاکرات دو طرف با هدف توافق آتش بس پیش از توافق احتمالی صلح برای پایان دادن به جنگ، به دلیل اختلاف نظر در مورد شرایط توقف کامل خصومت‌ها متوقف شده است.

در جریان دیدار بین هیات‌های روسی و امریکایی که اخیراً انجام شد، گفته شد که سریعترین راه ممکن برای میانجی‌گری یک آتش بس در اوکراین، حمایت از یک استراتژی است که در آن کنترل چهار منطقه شرقی اوکراین داده شود.

Continue Reading

جهان

قصر سفید: ایران اگر از برنامه هسته‌ای دست نکشد، تاوان سنگینی خواهد پرداخت

Published

on

(Last Updated On: )

در حالی که قرار است مذاکرات بین هیأت‌های امریکایی و ایرانی امروز (شنبه) آغاز شود، سخنگوی قصر سفید می‌گوید ایران باید بداند که اگر از برنامه‌ هسته‌ای خود دست نکشد، تاوان سنگینی خواهد پرداخت.

کارولین لیویت روز جمعه به خبرنگاران گفت: «هدف نهایی ترمپ تضمین این است که ایران هرگز نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد و اینکه ترمپ به دیپلوماسی اعتقاد دارد، اما در صورت ناکامی تلاش‌های دیپلوماتیک، همه گزینه ها روی میز است.»

لیویت ادامه داد: «اما او به ایرانی‌ها و تیم امنیت ملی‌اش نیز کاملاً واضح ساخته که همه گزینه‌ها روی میز است، و ایران باید انتخابی داشته باشد. شما می‌توانید با درخواست رئیس‌جمهور ترمپ موافقت کنید، در غیر این صورت تاوان سنگینی خواهید پرداخت، و رئیس‌جمهور این احساس را دارد. او نسبت به آن احساس بسیار قوی دارد.»

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه امریکا قرار است روز شنبه با یک هیات ایرانی در عمان گفتگو کند. رسانه های دولتی ایران اعلام کرده اند که نماینده ایران در این مذاکرات عباس عراقچی، وزیر امور خارجه این کشور خواهد بود و بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه ایران به عنوان میانجی عمل خواهد کرد.

ترمپ در ماه فبروری برنامه «فشار حداکثری» خود بر ایران را که شامل تلاش‌هایی برای به صفر رساندن صادرات نفت این کشور است، بازگرداند تا از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند. او اخیراً هشدار داد که اگر مذاکرات نتیجه ندهد، «ایران در خطر بزرگی قرار خواهد گرفت.»

Continue Reading

جهان

سقوط یک هلیکوپتر توریستی در شهر نیویارک شش کشته بر جا گذاشت

به گزارش رسانه‌ها، آگوستین اسکوبار، رئیس شرکت آلمانی زیمنس در هسپانیه نیز در میان جان باختگان این حادثه است.

Published

on

(Last Updated On: )

مقام‌های امریکایی اعلام کرده اند که در پی سقوط یک هلیکوپتر توریستی به دریای هدسون در شهر نیویارک، هر شش سرنشین آن جان باخته اند.

به گزارش رسانه‌ها، آگوستین اسکوبار، رئیس شرکت آلمانی زیمنس در هسپانیه نیز در میان جان باختگان این حادثه است.

این هلیکوپتر از مرکز شهر نیویارک حرکت و به سمت شمال بر فراز دریای هدسون پرواز نموده بود.

چهار تن از سرنشینان این هلیکوپتر به گونه فوری پس از سقوط و دو تن آنان در شفاخانه جان باختند.

سه کودک نیز در میان جان باختگان اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!