Connect with us

اخبار ساحوی

پوتین در انتخابات روسیه پیروز شد

منتشر شده

در

نتایج مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری روسیه اعلام شد و ولادیمیر پوتین توانست با کسب بیش از ۸۷ درصد آراء مردم این کشور، ضمن بدست آوردن پیروزی قاطع، حدنصاب جدیدی را از اعتماد عمومی در تاریخ انتخابات‌های ریاست جمهوری روسیه بدست آورد.

کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه نتایج اولیه شمارش آراء را اعلام کرد و بر این اساس ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور فعلی روسیه با کسب ۸۷ ممیز ۳۱ صدم آراء، در انتخابات به پیروزی رسید.

نیکلای خاریتونوف از حزب کمونیست با کسب ۴ ممیز ۳۰ صدم درصد آراء، ولادیسلاو داوانکوف از حزب مردم جدید با کسب ۳ ممیز ۸۳ صدم درصد آراء و لئونید اسلوتسکی از حزب لیبرال دمکرات با کسب ۳ ممیز ۲۱ صدم درصد آراء، در مجموع حدود ۱۲ درصد از آراء شهروندان روسی را کسب کردند.

از حدود ۱۱۴ میلیون شهروند روسی واجد شرایط رای دادن در داخل و خارج از این کشور، بیش از ۷۴ درصد آنها در انتخابات مشارکت کردند و روس‌ها در این زمینه نیز حدنصاب جدیدی از میزان مشارکت به ثبت رساندند.

ولادیمیر پوتین در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۸ میلادی با کسب ۷۶ ممیز ۶۹ صدم درصد به پیروزی رسیده بود.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، پس از اعلام انتخابات با حضور جمعی از جوانان تیم انتخاباتی خود در نشست خبری حاضر شد و گفت: «نتایج این انتخابات به معنای اعتماد شهروندان کشور و امید آنها به انجام امور برنامه‌ریزی شده است.»

پوتین به ضرورت دستیابی به اهداف عملیات خاص نظامی در اوکراین اشاره و تاکید کرد: «باید به تحقق اهداف تعیین شده در عملیات خاص بپردازیم و توان دفاعی و نیرو‌های مسلح را تقویت کنیم.»

رئیس جمهور روسیه که با پیروزی در این انتخابات تا ۶ سال دیگر بر مسند قدرت باقی خواهد ماند، ضمن هشدار به کشور‌های غربی در خصوص تشدید تنش‌ها گفت: «روسیه خواهان مذاکرات مسالمت‌آمیز درباره اوکراین است، اما اگر غرب زیاده‌خواهی کند احتمال درگیری بین روسیه و ناتو وجود دارد.»

در همین حال، الا پامفیلووا، رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه گفت: «مشارکت بالای مردم در انتخابات به دلیل فشار‌های غرب و نیز ارائه شیوه‌های جدید رأی گیری است.»

وی افزود: «می‌خواهم از کشور‌های غربی تشکر کنم که با اقدامات ضدروسی، مردم ما را متحد کردند. نتایج این انتخابات پیام‌های روشنی برای دشمنان روسیه داشت.»

نتایج قطعی انتخابات ریاست جمهوری روسیه، پس از بررسی شکایات و تایید کمیسیون مرکزی انتخابات در روز‌های آینده بطور رسمی اعلام می‌شود.

اخبار ساحوی

واکنش پاکستان به سخنان یک مقام امریکایی‌ درباره توانایی موشکی آن کشور

ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجهٔ پاکستان در بیانیه‌ای گفت: «ما می خواهیم تکرار کنیم که قابلیت‌های استراتیژیک پاکستان به منظور دفاع از حاکمیت آن و حفظ صلح و ثبات در آسیای جنوبی است.»

Published

on

وزارت خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی امریکا مبنی بر اینکه توانایی موشکی پاکستان تهدیدی علیه امریکاست، این اظهارات را «بی‌اساس و فاقد هرگونه منطق و درک تاریخی» دانست.

بیانیه افزود: «پاکستان و امریکا از سال ۱۹۴۵ روابط مثبت و گسترده‌ای داشته‌اند. ادعاهای اخیر ایالات متحده علیه یکی از متحدان عمده غیر ناتو، در شرایطی که هیچ مدرک معتبری در این زمینه وجود ندارد، به روابط کلی دو کشور کمکی نمی‌کند.

وزارت خارجه پاکستان تصریح کرد: «پاکستان هرگز نیت بدی نسبت به ایالات متحده نداشته است و این واقعیت بنیادین هیچ تغییری نکرده است. برعکس، پاکستان فداکاری‌های عظیمی برای این رابطه انجام داده و همچنان در عواقب سیاست‌های ایالات متحده در منطقه رنج می‌برد.

بیانیه در ادامه تأکید کرد: «متأسفانه مقام امریکایی پاکستان را در کنار کشورهایی قرار داده که در رابطه‌ای خصمانه با ایالات متحده هستند، در حالیکه از توانمندی‌های موشکی بسیار قدرتمندتر در همسایگی شرقی پاکستان چشم‌پوشی کرده و نگرانی‌ها درباره توانایی‌های پاکستان را به نظر می‌رسد که به تحریک دیگران مطرح می‌کند تا از این طریق ثبات استراتژیک شکننده در منطقه را بیشتر تحت تاثیر قرار دهد.

ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجهٔ پاکستان در بیانیه‌ای گفت: «ما می خواهیم تکرار کنیم که قابلیت‌های استراتیژیک پاکستان به منظور دفاع از حاکمیت آن و حفظ صلح و ثبات در آسیای جنوبی است.»

این در حالی است که واشنگتن به تازگی بر نهاد‌های مرتبط با برنامهٔ توسعهٔ موشک‌های بالستیک پاکستان تعزیرات وضع کرد، به شمول ادارهٔ دفاعی دولتی که از این برنامه نظارت می‌کند.

وزارت خارجهٔ ایالات متحده به تاریخ (۲۸ قوس) با نشر اعلامیه‌ای گفت که "تاسیسات انکشاف ملی پاکستان" مستقر در اسلام‌آباد، که مسوول برنامه میزایل بالستیک پاکستان است و در زمینۀ تدارک اجزا برای پیشبرد برنامه میزایل دوربرد بالستیکی پاکستان کار می‌کند" شامل نهادهایی است که تحریم شده اند.

چند ساعت پس از آن، اسلام آباد این تصمیم واشنگتن را "متعصبانه و تاسفبار" خواند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

تحریک طالبان پاکستان: ۱۶ سرباز را کشتیم

Published

on

تحریک طالبان پاکستان اعلام کرده که ۱۶ سرباز در حمله بر یک پوسته اردو در ایالت خیبر پختونخوا کشته شدند.

یک مقام استخباراتی پاکستان به خبرگزاری فرانسه گفته است که در حدود ۳۰ شبه نظامی بر این پوسته در ساحه مکین حمله کردند.

اردوی پاکستان تا کنون در مورد این حادثه چیزی نگفته است.

طبق یک خبر دیگر، اردوی پاکستان اعلام کرده است که ۲۵ نفر در پیوند به حملات بر سربازان در ماه می سال ۲۰۲۳ به حبس ۲ الی ۱۰ سال محکوم شده اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

یک مقام ارشد امریکا می‌گوید برنامه راکتی پاکستان «تهدیدی در حال ظهور» است

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

Published

on

یک مقام ارشد قصر سفید روز پنجشنبه گفت که پاکستان مجهز به سلاح هسته‌ای در حال توسعه قابلیت‌های راکت‌های بالستیک دوربرد است که در نهایت می‌تواند به این کشور اجازه حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا را بدهد و این یک «تهدید در حال ظهور» برای ایالات متحده می‌باشد.

به گزارش رویترز، اظهارات جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی امریکا نشان می‌دهد که روابط میان واشنگتن و اسلام آباد تا چه حد از زمان خروج نیروهای امریکایی از افغانستان در سال ۲۰۲۱ به تیرگی گراییده است.

این اظهارات همچنین این پرسش را مطرح می‌کند که آیا پاکستان اهداف برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و راکت‌های بالستیک خود را که برای مقابله با هند ایجاد شده بود، تغییر داده است یا خیر.

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

فاینر گفت، اگر این روند ادامه یابد، «پاکستان توانایی حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا، از جمله در ایالات متحده را خواهد داشت.»

وی با نام بردن از روسیه، کوریای شمالی و چین ادامه داد: تعداد کشورهای مجهز به سلاح هسته‌ای با راکت‌هایی که می‌توانند به سرزمین امریکا برسند «بسیار کم است و آنها دشمنی می‌کنند.»

فاینر گفت: «بنابراین، صراحتاً، برای ما سخت است که اقدامات پاکستان را چیزی جز تهدیدی در حال ظهور برای ایالات متحده بدانیم.»

این اظهارات یک روز پس از آن مطرح شد که واشنگتن دور جدیدی از تحریم‌ها را در رابطه با برنامه توسعه راکت‌های بالستیک پاکستان، از جمله برای اولین بار علیه اداره دفاعی دولتی که بر این برنامه نظارت می‌کند، اعلام کرد.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!