Connect with us

رویداد های اخیر

پارلمان کشف مواد انفجاری در فرودگاه کابل را بررسی می‌کند

منتشر شده

در

مسوولان امنیتی کشور به علت اجازه نیافتن هواپیمای حامل اسد قیصر رییس مجلس نمایندگان پاکستان در فرودگاه کابل، از سوی مجلس نمایندگان برای پاسخگویی فرا خوانده شدند.

هواپیمای حامل آقای قیصر و همراهانش هفته گذشته اجازه نشست در فرودگاه کابل نیافت و علت آن کشف مواد انفجاری گفته شده است.

حیات الله حیات سرپرست وزارت امور داخله میگوید که این عمل قصدی نبوده و به علت کشف مواد انفجاری اجازه نشست به هواپیما داده نشد.

آقای حیات گفته است: “موضوع قصدی نبوده و مواد انفجاری پیدا شد و میدان تعطیل شده بود و این تعطیلی بیش از دو ساعت ادامه داشت و چهار نشست از هوا و پنج پرواز از زمین نیز به تعویق افتاد.”

اما کمیته روسای مجلس نمایندگان میگوید که مسوولان امنیتی نتوانست این مجلس را قناعت دهند؛ ازهمین رو هیاتی برای بررسی این موضوع گماشته شده است.

میرحیدر افضلی عضو مجلس نمایندگان میگوید: “متاسفانه سفر رییس مجلس نمایندگان پاکستان لغو شد و مسوولان امنیتی به همین علت خواسته شده بودند اما قناعت مجلس را فراهم نکرد و هیاتی گماشته شده تا مسایل را بیشتر تعقیب کند و نتیجه آن با مردم شریک ساخته می شود.”

لغو سفر رییس مجلس نمایندگان پاکستان از سوی اعضای کمیته روسای مجلس نمایندگان تاسف بار گفته می شود.

میرافغان صافی رییس کمیسیون مالی و بودجه گفته است: “مسوولان امنیتی گفته اند که ناتو بخاطر کشف مواد انفجاری میدان را تعطیل کرده بود که سفر رییس پارلمان پاکستان کنسل شده اما جای تاسف است که رییس مجلس در میدان آگاهی نداشت اما سفیر پاکستان زودتر با خبر شد و متاسفانه کار خرابی شد که نباید میشد.”

با این حال اعضای مجلس نمایندگان انتظار دارند تا علت اصلی لغو نشست هوا پیمای حامل رییس مجلس نمایندگان به فرودگاه کابل بررسی جدی شود، زیرا این مقام پاکستانی مهمان یک شخص نه بل مهمان افغانستان بود و این عملکرد ها می تواند اثرهای بدی روی همکاری های دو کشور به جا بگذارد.

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور قزاقستان: تداوم کمک‌ها به افغانستان نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد

Published

on

قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهور قزاقستان، بر تداوم کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید کرده و گفته است که ادامه این کمک‌ها نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد.

رئیس‌جمهور قزاقستان در نشست بین‌المللی «صلح و اعتماد» در شهرعشق‌آباد، پایتخت ترکمستان رسیدگی به چالش‌های پیچیده بشردوستانه و بازسازی افغانستان را یک ضرورت دانست.

آقای توکایف در این نشست گفت: «برای تضمین امنیت منطقه، ما ادامه ارائه کمک به افغانستان، از جمله با تقویت تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدگی به مسائل پیچیده بشردوستانه و بازسازی این کشور را ضروری می‌دانیم. قزاقستان همچنان متعهد به حمایت از مردم افغانستان از طریق کمک‌های بشردوستانه، پروژه‌های آموزشی، توسعه تجارت و ابتکارهای امنیت غذایی است.»

در همین حال، به باور کارشناسان، بهبود پایدار وضعیت بشری در افغانستان نیازمند همکاری گسترده جامعه جهانی و حمایت از توسعه اقتصادی در کشور است.

عبدالظهور مدبر، آگاه امور اقتصادی، در این مورد گفت: «سرمایه‌گذاری یکی از موارد اساسی چرخ اقتصاد می‌تواند تعریف شود و هرگاه تجار افغانی پول را بیرون نبرند، در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند، طبیعتاً سبب بالندگی و پویایی خوبتر اقتصاد در افغانستان می‌شود.»

در حالی‌که بحران بشردوستانه در افغانستان همچنان ادامه دارد، بر بنیاد گزارش نهادهای بین‌المللی امدادرسان، میلیون‌ها شهروند این کشور به کمک‌های فوری غذایی، صحی و معیشتی نیاز دارند.

کاهش منابع مالی نهادهای امدادرسان، اثرات تغییرات اقلیم و برگشت مهاجرین نگرانی‌ها از وخامت بیشتر وضعیت انسانی را افزایش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید در نشست تهران درباره افغانستان اشتراک نمی‌کند

Published

on

امارت اسلامی اعلام کرده است که به نشست نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان که قرار است در تهران برگزار شود، دعوت شده است، ما در آن اشتراک نمی‌کند.

ضیا احمد تکل، رئیس اطلاعات و روابط عامه وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای گفته است که امارت اسلامی از طریق سازمان‌ها، فارمت‌های منطقه‌ای و همچنین میکانیزم‌های دوجانبه، به طور مداوم و فعال با همه کشورهای منطقه تعامل داشته و پیشرفت عملی قابل توجهی در توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای داشته است.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه افغانستان به توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای با تقویت فارمت‌های موجود در منطقه اعتقاد دارد.

قرار است تهران در هفته جاری میزبان نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان باشد. انتظار می‌رود در این نشست نمایندگان پاکستان، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان، چین و روسیه اشتراک کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!