Connect with us

تجارت

وزیر جدید وزارت کار و امور اجتماعی: متعهد به ایجاد زمینه‌کاری هستیم

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

عبدالمنان عمری، وزیر جدید وزارت کار و امور اجتماعی، می‌گوید که تلاش خواهند کرد تا زمینه کار را برای مردم در داخل کشور فراهم کنند تا افغان‌ها برای کاریابی راهی کشورهای دیگر نشوند.

عبدالمنان عمری امروز (پنج‌شنبه) طی مراسمی در کابل به‌عنوان وزیر جدید وزارت کار و امور اجتماعی از سوی مسوولان امارت اسلامی معرفی شد.

آقای عمری در این مراسم گفت که تلاش خواهند کرد تا از حقوق افغان‌های که سرگرم کار در کشورهای دیگر هستند، نیز دفاع کنند و با ایجاد فرصت‌های شغلی برای شهروندان کشور، دیگر گواه مهاجرت‌ها نباشند.

در همین حال، نورالحق انور، رییس اداره امور، در این مراسم گفته است که امارت اسلامی یک نظام ملی است و متعهد به ارایه خدمات متوزان در سراسر کشور می‌باشد.

آقای انور گفت: «به حقوق تمام شهروندان رسیدگی صورت می‌گیرد.»

به گفته انور، تلاش‌های زیادی برای تضعیف اقتصاد کشور صورت گرفته اما با آنهم توانسته‌ اند این وضعیت را مدیریت کنند.

او نیز افزوده است به کسی اجازه نمی‌دهند که کشور را به سوی بحران اقتصادی سوق دهد و ابراز امیدواری می‌کند که با تغییرات در رهبری وزارت کار و امور اجتماعی، کار در این نهاد بهبود یابد.

گفتنی است که در حال حاضر بخش بزرگی از مردم افغانستان بیکار هستند و میزان بیکاری نیز بالاتر از نود درصد گفته شده و تنها پس از تحولات سیاسی در کشور، ۷۰۰ هزار تن وظایف شانرا از دست داده اند.

تجارت

تلاش‌ها برای گسترش روابط تجارتی با هند

شماری از سرمایه گذاران نیز می‌افزایند که امارت اسلامی برای افزایش صادرات، در نمایشگاه‌های تجارتی و منطقه‌ای حضور فعال داشته باشد تا از این طریق برای کالاهای تولیدی افغانستان در مارکیت‌های منطقه‌ای و جهانی بازاریابی شود.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که تلاش‌ها برای گسترش روابط تجارتی با هند جریان دارد. مسؤولان این وزارت می‌‎افزایند که در حال حاضر حجم تجارت دو کشور به ۶۵۰ میلیون دالر در سال می‌رسد که برای افزایش دادوستد گام‌های برداشته شده و می‌خواهند که با استفاده از بندرچابهار روابط تجارتی افغانستان و هند را افزایش دهند.

عبدالسلام جواد آخندزاده، سخنگوی این وزارت می‌افزاید که کشور هندوستان نیز علاقمند گسترش روابط تجارتی با افغانستان است و کابل نیز گام هایی را در این زمینه با استفاده از بندر چابهار برداشته و هم‌چنان در مورد ویزه نیز با جانب هندی گفتگوهایی انجام شده است.

اتاق تجارت و سرمایه گذاری نیز می‌گوید که روابط تجارتی میان افغانستان و هند در حال گسترش است و با گذشت هر روز این روابط تقویت می‌شود. به گفته‌ مسؤولان این اتاق افغانستان در یک سال گذشته به ارزش ۵۰۰ میلیون دالر کالا به هند صادر کرده است.

شماری از سرمایه گذاران نیز می‌افزایند که امارت اسلامی برای افزایش صادرات، در نمایشگاه‌های تجارتی و منطقه‌ای حضور فعال داشته باشد تا از این طریق برای کالاهای تولیدی افغانستان در مارکیت‌های منطقه‌ای و جهانی بازاریابی شود.

به گفته‌ی سرمایه‌گذاران هرگاه مشکلات در بخش ویزه با هند حل شود، بخش بزرگ از میوه خشک و تازه کشور به هند صادر خواهد شد زیرا هند در سطح منطقه یک مارکیت خوب برای میوه‌های افغانستان محسوب می‌شود. سرمایه گذاران از امارت اسلامی می‌خواهند که زمینه افزایش صادرات را به هند از طریق بندر چابهار فراهم کند.

Continue Reading

تجارت

وزارت معادن می‌گوید طی یک سال گذشته ۳۶ قرارداد معدن را امضا کرده است

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت معادن و پترولیم می‌گوید که در سال گذشته ۳۶ قرارداد معدنی بزرگ و کوچک را امضا کرده است که ارزش مالی آن به ۱.۳ میلیارد دالر امریکایی می‌رسد.

مسوولان این وزارت گفته‌اند که این قراردادها ۱۰ معدن بزرگ، ۲۵ معدن کوچک مشمول پروژه‌های سمنت، نمک، مرمر و قرارداد بزرگ استخراج گاز با ازبکستان بوده که با شرکت‌های داخلی و خارجی به امضا رسیده است.

در همین حال، کارشناسان امور اقتصادی افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در بخش استخراج معادن را برای رشد اقتصادی کشور مهم دانسته و تأکید کرده‌اند که در قراردادهای معدنی باید اولویت با شرکت‌های داخلی داده شود.

کمال الدین کاکر، تحلیلگر امور اقتصادی، گفت: «بهتر این است که به سرمایه‌گذار داخلی اولویت داده شود نه خارجی»

اعضای بخش خصوصی نیز گفته‌اند که اگر شرکت‌های خارجی و سرمایه‌گذاران افغان بتوانند در بخش معادن در کشور شریک شوند، این امر علاوه بر توسعه سرمایه‌گذاری در کشور، تغییرات مثبتی را در زمینه ظرفیت سازی در بخش استخراج معادن به همراه خواهد داشت.

Continue Reading

تجارت

افغانستان اولین محموله صادراتی خود را به اروپا صادر کرد

Published

on

(Last Updated On: )

دفتر مطبوعاتی مقام ولایت هرات از ارسال اولین محموله صادراتی از طریق خط آهن خواف – هرات به اروپا خبر داده است.

این در دفتر در خبرنامه‌ای نوشته که محموله صادراتی مشمول ۲۰۰ تن میوه خشک به ارزش یک میلیون و ۲۰۰ هزار دالر بوده که با حضور اسلام‌جار، والی هرات و سرقنسول ایران از طریق خط آهن خواف-هرات به مقصد ترکیه و اروپا صادر شده است.

براساس خبرنامه، میوه خشک این محموله صادراتی شامل مغز پسته، کشمش، بادام و جلغوزه می‌باشد.

خبرنامه افزوده که در طول سه ماه اخیر از طریق راه آهن خواف – هرات بیش از ۳۵ هزار تن کالا انتقالات انجام شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!