Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت معارف: امتحان صنف‌های دوازدهم مکاتب دخترانه فردا اخذ خواهد شد

منتشر شده

در

وزارت معارف با نشر اعلامیه‌ای گفته است امتحان صنف‌های دوازدهم مکاتب دخترانه طی یک روز اخذ خواهد شد که در مجموع ۱۴۰ سوال می‌باشد.

به گفته این وزارت، امتحان صنف‌های دوازدهم مکاتب دخترانه طی یک روز به دلیل ارتقای آنان است تا آمادۀ شرکت در امتحان کانکور شوند.

این وزارت قرار است فردا (چهارشنبه، ۱۶ قوس) امتحان یک روزه را در سراسر کشور برگزار کند که زمان آن سه ساعت گفته شده است.

بر بنیاد اعلامیه وزارت معارف، دختران با پاسخ دادن به ۱۴۰ سوال از مکتب فارغ و آماده اشتراک در امتحان کانکور خواهند شد.

در اعلامیه وزارت معارف آمده است: «امتحان صنف‌های دوازدهم به تاریخ ۱۶ قوس سال جاری خورشیدی طی یک روز اخذ می‌شود و دختران مکلف هستند تا در مدت سه ساعت سوال‌ها را حل کنند؛ امتحان از ساعت ۹ صبح تا ساعت یک بعد از ظهر ادامه خواهد داشت و برای هر متعلم در حدود ۱۴۰ سوال از تمام مضامین صنف دوازده داده می‌شود.»

صندوق نجات کودکان در گزارشی اما گفته است که متعلمان دختر در افغانستان برخلاف میل خود به کارگران خوردسال تبدیل شده‌اند که حالا در مزارع کار کرده یا به مواشی رسیده‌گی می‌‌کنند.

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور قزاقستان: تداوم کمک‌ها به افغانستان نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد

Published

on

قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهور قزاقستان، بر تداوم کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید کرده و گفته است که ادامه این کمک‌ها نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد.

رئیس‌جمهور قزاقستان در نشست بین‌المللی «صلح و اعتماد» در شهرعشق‌آباد، پایتخت ترکمستان رسیدگی به چالش‌های پیچیده بشردوستانه و بازسازی افغانستان را یک ضرورت دانست.

آقای توکایف در این نشست گفت: «برای تضمین امنیت منطقه، ما ادامه ارائه کمک به افغانستان، از جمله با تقویت تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدگی به مسائل پیچیده بشردوستانه و بازسازی این کشور را ضروری می‌دانیم. قزاقستان همچنان متعهد به حمایت از مردم افغانستان از طریق کمک‌های بشردوستانه، پروژه‌های آموزشی، توسعه تجارت و ابتکارهای امنیت غذایی است.»

در همین حال، به باور کارشناسان، بهبود پایدار وضعیت بشری در افغانستان نیازمند همکاری گسترده جامعه جهانی و حمایت از توسعه اقتصادی در کشور است.

عبدالظهور مدبر، آگاه امور اقتصادی، در این مورد گفت: «سرمایه‌گذاری یکی از موارد اساسی چرخ اقتصاد می‌تواند تعریف شود و هرگاه تجار افغانی پول را بیرون نبرند، در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند، طبیعتاً سبب بالندگی و پویایی خوبتر اقتصاد در افغانستان می‌شود.»

در حالی‌که بحران بشردوستانه در افغانستان همچنان ادامه دارد، بر بنیاد گزارش نهادهای بین‌المللی امدادرسان، میلیون‌ها شهروند این کشور به کمک‌های فوری غذایی، صحی و معیشتی نیاز دارند.

کاهش منابع مالی نهادهای امدادرسان، اثرات تغییرات اقلیم و برگشت مهاجرین نگرانی‌ها از وخامت بیشتر وضعیت انسانی را افزایش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید در نشست تهران درباره افغانستان اشتراک نمی‌کند

Published

on

امارت اسلامی اعلام کرده است که به نشست نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان که قرار است در تهران برگزار شود، دعوت شده است، ما در آن اشتراک نمی‌کند.

ضیا احمد تکل، رئیس اطلاعات و روابط عامه وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای گفته است که امارت اسلامی از طریق سازمان‌ها، فارمت‌های منطقه‌ای و همچنین میکانیزم‌های دوجانبه، به طور مداوم و فعال با همه کشورهای منطقه تعامل داشته و پیشرفت عملی قابل توجهی در توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای داشته است.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه افغانستان به توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای با تقویت فارمت‌های موجود در منطقه اعتقاد دارد.

قرار است تهران در هفته جاری میزبان نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان باشد. انتظار می‌رود در این نشست نمایندگان پاکستان، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان، چین و روسیه اشتراک کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!