Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت مخابرات هزینه انترنت و تماس‌های تیلفونی را کاهش می‌دهد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با اعلام سقف جدید برای هزینه تماس‌های تیلفونی و بسته‌های انترنتی می‌گوید که در بهای این خدمات ۱۴ تا ۳۶ درصد کاهش خواهد آمد.

نجیب‌الله حقانی، سرپرست این وزارت امروز (چهارشنبه، ۲۳عقرب) دریک نشست خبری گفت که هزینه یک دقیقه تماس تیلفونی داخلی ۱.۳۰ افغانی و از یک شبکه به شبکه دیگر ۱.۴۰ افغانی تعیین شده است. او می‌افزاید که بهای بسته یک جی‌بی‌ انترنت ماهانه ۹۵ افغانی تعیین شده است که به گفته او نسبت به بهای پیشین بسته‌های انترنتی، ۱۴ درصد کمتر است.

همچنان در سقف جدید قیمت پیام‌های کتبی بین مشترکین در داخل هر شبکه ۱.۳۰ افغانی تعیین شده است. سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در مورد گسترش خدمات مخابراتی می‌گوید که ۸۰۰ سایت جدید در مناطق دور افتاده ایجاد و یک‌هزار سایت غیر فعال دوباره فعال شده است.

از سویی هم، اداره اترا گفته است که از مجموع ۲۶ میلیون سیم‌کارت ۱۴ میلیون آن به‌گونه‌ قانونی از سوی این اداره درسراسر کشور ثبت شد و این روند ۶۰ درصد در کابل تکمیل شده است.

پیش از این یک جی بی انترنت ۱۱۰ افغانی قیمت داشت، اما اکنون قیمت آن ۹۵ افغانی تعیین شده است و قیمت تماس‌های تیلفونی از یک شبکه به شبکه دیگر که قبلاً در یک دقیقه ۱.۸۵ بود اکنون به ۱.۳۰ افغانی کاهش یافته است. به گفته‌ مسوولان، کاهش قیمت‌ها پس از ارزیابی شرکت‌های مخابراتی انجام شده است.

رویداد های اخیر

مقام روسی: امارت اسلامی دیدگاه مثبت نسبت به مسکو دارد

Published

on

(Last Updated On: )

الکسی اورچوک، معاون صدراعظم روسیه می‌گوید که امارت اسلامی دیدگاه مثبت نسبت به روسیه دارد. اورچوک اظهار داشته که روسیه باوجود چالش‌های موجود، فرصتی برای تعامل عمیق‌تر با افغانستان می‌بیند.

این مقام روسی به روزنامه ایزوستیا گفته است که حاکمان افغانستان نگرش مثبتی نسبت به روسیه دارند و بسیار علاقه‌مند به توسعه روابط اقتصادی‌ اند.

او افزوده که تعلیق امارت اسلامی از فهرست گروه‌های ممنوعه این کشور، فرصتی برای بهره‌برداری از ظرفیت اقتصادی افغانستان است.

وی گفته است: «افغانستان مشکلات زیادی دارد، اما ظرفیت هم دارد که منتظر ما هستند. ما با افغان‌ها تماس داشتیم. آنها می‌خواهند توسعه پیدا کنند و در صلح زندگی کنند. آنها دیدگاه مثبتی نسبت به روسیه دارند و علاقه زیادی به توسعه روابط اقتصادی دارند. در ضمن اگر تصمیم بر تعلیق طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه گرفته شود، فرصت‌های بهتری برای روابط با این کشور باز خواهد شد.»

آقای اورچوک تأکید کرده که دفتر سارنوال روسیه در حال پیگیری لغو امارت اسلامی از لیست سازمان‌های ممنوعه آن‌ کشور است.

پیش از این، امارت اسلامی از پیشرفت در بهبود روابط دیپلوماتیک با روسیه استقبال کرده و خواهان روابط نزدیک شده بود.

پیشتر ضمیر کابلوف، نماینده روسیه در امور افغانستان خبر داده بود که مسکو می‌خواهد در بهار ۲۰۲۵، گروه کاری دوجانبه روسیه و افغانستلان را تشکیل دهد. کابلوف گفته بود در شرایطی که امارت اسلامی هنوز به رسمیت شناخته نشده‌، این گروه جایگزین کمیسیون بین دولتی همکاری‌های اقتصادی می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گزارش یوناما در مورد چگونگی تطبیق و تنفیذ قانون امر به معروف و نهی از منکر

Published

on

(Last Updated On: )

دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در گزارشی درباره پیامدهای قانون امر به معروف و نهی از منکر نوشته است که محتسبان امارت اسلامی براساس این قانون، اختیارات گسترده در «بازداشت خودسرانه و مصادره اموال متخلفین» را دارند.

یوناما گفته است که امارت اسلامی برای حمایت از انفاذ این قانون، کمیته‌های اجرایی را در ۲۸ ولایت تحت رهبری والی‌ها تشکیل داده است.

طبق این گزارش، این کمیته‌ها به عنوان مکمل‌کننده تلاش‌های «هزاران محتسب» وزارت امر به معروف است که اکثر آنان را مردان تشکیل می‌دهند.

یوناما افزوده است که مردان، زنان، اقلیت‌ها و جوانان در سراسر افغانستان به میزان‌های مختلف از انفاذ قانون امر به معروف متأثر شده‌اند.

این سازمان تصریح کرده است که دسترسی زنان به خدمات صحی به‌دلیل ممنوعیت سفر بدون محرم نیز محدودتر شده است.

شماری از کارمندان صحی زن به یوناما گفته‌اند که به‌دلیل نداشتن محرم، اجازه ورود به محل کار خود را ندارند.

این گزارش یوناما، مروری از چگونگی تطبیق، تنفیذ و پیامدهای قانون امر به معروف و نهی از منکر از ۲۱ آگست ۲۰۲۴ تا ۳۱ مارچ ۲۰۲۵ است.

با این حال، وزارت امر به معروف و نهی از منکر در واکنش به این گزارش گفته است که این وزارت به هزاران زن کمک کرده تا از حقوق خود برخوردار شوند و آن‌ها را از ازدواج‌های اجباری در تمام ولایات نجات داده است.

این وزارت همچنان افزوده است که از سوء استفاده‌ها جلوگیری کرده تا آداب و رسوم ناپسند را حذف کند.

به گفته این وزارت، شماری از حلقات ناشناخته برای رسیدن به اهداف شوم خود همه این دستاوردها را نادیده گرفته و می‌خواهند افکار عامه را مغشوش سازند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست گروه هماهنگی افغانستان با حضور کشور‌های کمک‌کننده در ترکیه برگزار شد

 مسوولین سفارت ترکیه در کابل صبح امروز (پنج‌شنبه، ۲۱ حمل)  در اعلامیه‌ای گفته اند که نشست گروه هماهنگی افغانستان (ACG) روز گذشته در استانبول برگزار شده و امروز هم ادامه می‌یابد.

Published

on

(Last Updated On: )

سفارت ترکیه در کابل اعلام کرده است که نشست گروه هماهنگی افغانستان با حضور کشورهای کمک‌کنده در استانبول برگزار شده است.

 مسوولین سفارت ترکیه در کابل صبح امروز (پنج‌شنبه، ۲۱ حمل)  در اعلامیه‌ای گفته اند که نشست گروه هماهنگی افغانستان (ACG) روز گذشته در استانبول برگزار شده و امروز هم ادامه می‌یابد.

در اعلامیه آمده که در این نشست اولویت‌ها و برنامه‌های جامعه جهانی برای افغانستان مورد بحث قرار می‌گیرد، از نظر تأمین هماهنگی بین ابتکارات و پروژه‌های کشورها نیز مهم است.

این درحالیست که پیش از این یوناما، از اشتراک کنندگان این نشست خواسته بود که حمایت حیاتی از مردم افغانستان را حفظ کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!