Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت زراعت از تلاش‌ها برای ایجاد مجتمع‌های زراعتی خبر داد

منتشر شده

در

مقام‌های وزارت زراعت و مالداری می‌گویند که برای توسعه سیستم زراعتی در چهار زون کشور مجتمع‌های زراعتی با معیارهای بین‌المللی ساخته خواهد شد.

به گفته مسوولان این وزارت، با ساخت این مجتمع‌ها بخش زراعتی کشور از شکل سنتی آن به طرف میکانیزه‌شدن خواهد رفت وعلاوه بر آن، میلیاردها افغانی در این بخش سرمایه‌گذاری خواهد شد.

آنان افزوده‌اند که آماده‌گی‌های ابتدایی برای ساخت این مجتمع‌ها در ولایت‌های بلخ، هرات، ننگرهار و کندهار گرفته شده است.

در همین حال، مسوولان اتاق زراعت و مالداری گفته‌اند که ساخت مجتمع‌های جدید در بخش زراعت و همچنان گسترش سرمایه‌گذاری در این عرصه می‌تواند تغییرات عمیقی را در بخش زراعت ایجاد کند.

میرویس حاجی‌زاده، معاون اتاق زراعت ومالداری بیان کرده است: «خوشبختانه برای سکتور خصوصی چهار زون را واگذار می‌کنند که کمپلکس‌های زراعتی ایجاد شود. در این کمپلکس‌ها هم پروسس، هم بسته‌بندی، هم سردخانه‌های معیاری وجود می‌داشته باشد.»

آقای حاجی‌زاده افزود: «در افغانستان باید سهولت بیش‌تر برای دهاقین ایجاد شود تا در کشور دهقان از فرصت‌های خوب استفاده کرده بتواند که تولید ما رشد کند؛ تجار بتوانند از همان‌جا پروسس و بسته‌بندی کنند؛ صادرات به کشورهای دوردست و نزدیک داشته باشیم؛ این یک اقدام خوب است.»

گفتنی است که وزارت زراعت تصریح کرده‌ که تلاش‌های خود را برای تشویق سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به‌منظور سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری نیز افزایش داده‌ است.

رویداد های اخیر

بلخی: تجهیزات باقی‌مانده نظامی امریکا دارایی‌ افغانستان است

عبدالقهار بلخی گفته است: «مردم بر سر دارایی‌های کشور خود معامله نمی‌کنند. آن‌ها از طریق گفتگو و تعامل، راه‌هایی برای منافع مشترک پیدا می‌کنند.»

Published

on

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت امور خارجه، می‌گوید که تجهیزات نظامی باقی‌مانده در افغانستان دارایی‌ دولت افغانستان محسوب می‌شود و تحت کنترول این دولت باقی خواهد ماند.

آقای بلخی در گفتگو با شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفته است: «این‌ها (تجهیزات نظامی) دارایی‌ دولت افغانستان است. آن‌ها همچنان در اختیار دولت افغانستان خواهد ماند.»

او افزوده است: «مردم بر سر دارایی‌های کشور خود معامله نمی‌کنند. آن‌ها از طریق گفتگو و تعامل، راه‌هایی برای منافع مشترک پیدا می‌کنند.»

آقای بلخی تصریح کرده که امارت اسلامی خواهان پایان دادن به فصل جنگ و آغاز مرحله‌ جدید در روابط با ایالات متحده است.

براساس گزارش وزارت دفاع امریکا در سال ۲۰۲۲، از جمله تجهیزات باقی‌مانده نظامی ایالات متحده در افغانستان، ۷۸ فروند طیاره، ۴۰ هزار وسیله نقلیه نظامی و بیش از ۳۰۰ هزار میل سلاح بوده است.

این در حالی است که دونالد ترمپ در زمان کمپاین‌های انتخاباتی خود خواستار بازگرداندن تجهیزات نظامی امریکا به ارزش ۷ میلیارد دالر از سوی امارت اسلامی شده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار مولوی کبیر با سفیر جاپان در کابل

در این ملاقات موضوعات مهمی درباره وضعیت مهاجرین افغان و همکاری‌های دو جانبه مورد بحث قرار گرفت.

Published

on

تاکایوشی کورومایا، سفیر جاپان در کابل، با مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان دیدار کرد.

در این ملاقات موضوعات مهمی درباره وضعیت مهاجرین افغان و همکاری‌های دو جانبه مورد بحث قرار گرفت.

وزارت امور مهاجران و عودت‌کنندگان اعلام کرد که در این دیدار، سفیر جاپان تأکید کرده است که کشورش در سال گذشته مبلغ ۱.۵ میلیون دالر به بازگشت‌کنندگان افغان از ایران و پاکستان کمک کرده است.

او همچنین بر ادامه همکاری‌ها و فراهم‌سازی تسهیلات برای بازگشت‌کنندگان تأکید کرد.

مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان، ضمن قدردانی از کمک‌های جاپان به افغانستان، بر این نکته تأکید کرد که این کمک‌ها نباید جنبه سیاسی پیدا کنند.

او همچنین خواستار توقف روند اخراج پناهندگان افغان توسط کشورهای همسایه شد و از آنها خواست تا اجازه دهند که مهاجرین به‌طور داوطلبانه به کشور خود بازگردند.

عبدالکبیر همچنین به وضعیت دشوار مهاجرین بازگشته و افراد بی‌جا شده داخلی اشاره کرد و گفت: «این افراد نیازمند کمک‌های بشردوستانه هستند و ضروری است که سازمان‌های کمک‌رسان اقدامات عاجل انجام دهند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

ترمپ: امریکا اداره نوار غزه را در دست خواهد گرفت

ترمپ بار دیگر این طرح را تکرار کرد که ساکنان فعلی غزه باید به کشورهای دیگر بروند، چون بارها نشان داده شده است که وضعیت بد آنجا با ادامه شرایط فعلی بارها تکرار خواهد شد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهوری امریکا، روز سه‌شنبه (۱۶دلو) گفت «مالکیت دراز مدت» نوار غزه از سوی ایالات متحده زیر نظر است. او پیشتر نیز گفت که ساکنان فلسطینی غزه به اردن، مصر یا کشورهای دیگر بروند و در آن کشورها صاحب مناطق زیبای مسکونی شوند.

ترمپ پس از گفتگو با بنیامین نتانیاهو، که پشت درهای بسته انجام شد، در یک کنفرانس خبری مشترک با او گفت، با هر کسی صحبت کرده است از این ایده حمایت کرده‌ که امریکا مالکیت آن منطقه را به دست بگیرد و هزاران شغل ایجاد و آنجا را بازسازی کند.

او بار دیگر این طرح را تکرار کرد که ساکنان فعلی غزه باید به کشورهای دیگر بروند، چون بارها نشان داده شده است که وضعیت بد آنجا با ادامه شرایط فعلی بارها تکرار خواهد شد.

ترمپ تاکید کرد این طرح باعث صلح در آن منطقه و شاید کل خاورمیانه خواهد شد.

رئیس جمهوری امریکا گفت مذاکرات او و صدراعظم اسرائیل، درباره چگونگی حذف حماس و بازگرداندن صلح به «منطقه آشفته» خاورمیانه تمرکز داشت.

او گفت: «برای چهار سال هیچ‌کس در خاورمیانه کاری انجام نداده، جز نشان دادن بی‌کفایتی. متاسفانه ضعف چند سال گذشته باعث «خسارت شدید» در سراسر جهان شد.» احتمالا اشاره ترمپ به دوره ریاست جمهوری جو بایدن است.

بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائيل، نیز که پس از گفتگو با رئیس جمهوری امریکا در یک کنفرانس خبری مشترک با او در قصر سفید حضور داشت، «طرح‌های خلاقانه» دونالد ترمپ را ستود.

صدراعظم اسرائیل به لغو محدودیت برخی مهمات امریکایی به اسرائیل که در دولت جو بایدن وضع شده بود اشاره کرد و گفت، دفاع سرسختانه ترامپ از اسرائیل به این معنی است که مردم کشورش احترام زیادی برای او قائل هستند.

اشاره نتانیاهو به تصمیم دولت جو بایدن در توقف ارسال بمب‌های دو هزار پوندی به اسرائیل است که دونالد ترمپ پس از ورود دوباره به قصر سفید، آن تصمیم را لغو کرد.

نتانیاهو ترمپ را «بزرگترین دوست» اسرائیل دانست که تا به حال در قصر سفید حضور داشته است. صدراعظم اسرائيل همچنین گفت که ایران خواستار کشته شدن او و ترمپ شده است.

او با یادآوری شعارهای گروه‌های نیابتی ایران، از جمله رهبران آنها نظیر یحیی سنوار و حسن نصرالله و همچنین حمایت رهبر ایران، علی خامنه‌ای، از حمله ۷ اکتوبر حماس، اینطور بیان کرد که اسرائيل همه این گروه‌ها را به شدت تضعیف کرده و حتی سیستم‌های دفاع هوایی را در ایران ناکار‌آمد کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!