Connect with us

اخبار ساحوی

وزارت دفاع: ۲۴ جنگجوی طالبان در غزنی، قندهار و هلمند کشته شدند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزارت دفاع کشور از کشته شدن ۲۴ طالب مسلح در ولایت‌های غزنی، قندهار و هلمند خبر می‌دهد.

این وزارت در اعلامیه ای گفته است که طالبان مسلح روز گذشته بالای یک پاسگاه نیروهای امنیتی در ساحه اسفندی مرکز ولایت غزنی حمله کردند که با مقاومت نیروهای افغان مواجه شد.

در نتیجه پنج طالب مسلح کشته و دو تن دیگر زخم برداشته اند.

در یک رویداد دیگر، نیروهای افغان مواضع طالبان در ساحه قلعه باران ولسوالی قره باغ غزنی را آماج حمله هوایی قرار دادند که در نتیجه ۶ جنگجوی طالبان کشته و ۴ تن دیگر زخم برداشته اند.

وزارت دفاع افزوده است که شب گذشته طالبان مسلح بالای یک پاسگاه نیروهای افغان در ساحه ی «کمپ جگروم» ولسوالی میوند ولایت قندهار حمله کردند.

در جریان درگیری میان دو طرف ۹ طالب مسلح کشته شدند.

در یک رویداد دیگر در ولسوالی مارجه ولایت هلمند، ۴ طالب مسلح کشته شدند.

وزارت دفاع میگوید که این رویداد روز گذشته زمانی رخ داد که طالبان مسلح بالای نیروهای ارتش که در حال گشت‌زنی در این ولسوالی بودند حمله کردند.

این وزارت در مورد تلفات نیروهای افغان چیزی نگفته است. گروه طالبان نیز تا هنوز در پیوند به این رویدادها ابراز نظر نکرده است.

اخبار ساحوی

ترمپ مانع حمله برنامه‌ریزی شده اسرائیل به مراکز هسته‌ای ایران گردیده است

Published

on

(Last Updated On: )

نیویارک تایمز به نقل از مقامات حکومت امریکا گزارش داده که دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، مانع حمله برنامه‌ریزی شده اسرائیل به مراکز هسته‌ایران شده است.

اسرائیل در ماه می برنامه‌هایی برای حمله به این مراکز به هدف تضعیت توانایی ایران برای تولید سلاح هسته‌ای، ایجاد کرده بود.

نیویورک تایمز نگاشته است که کمک ایالات متحده نتنها برای دفاع از اسرائیل در برابر اقدامات انتقام جویانه ایران، بلکه برای اطمینان از موفقیت آمیز بودن حمله ضروری است.

پس از ماه ها بحث داخلی، ترمپ تصمیم گرفت که به جای حمایت از اقدام نظامی، به دنبال مذاکره با ایران باشد.

ایالات متحده و ایران شنبه گذشته در عمان گفتگو کردند. هر دو کشور این مذاکرات را «مثبت» و «سازنده» توصیف نموده اند.

دور دوم مذاکرات برای روز شنبه برنامه ریزی شده است و گزارش‌ها می‌رسانند که این نشست احتمالا در پایتخت ایتالیا برگزار خواهد شد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

اظهارات رهبر ایران درباره مذاکرات با امریکا: به طرف مقابل خیلی بدبینم

رهبر ایران پیش از این گفته بود که مذاکره با امریکا «عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه» نیست و مشکلی از مشکلات ایران را حل نمی‌کند.

Published

on

(Last Updated On: )

​​​آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران در رابطه با مذاکرات تهران با امریکا در عمان گفته است که، مذاکرات ممکن است به نتیجه برسد یا نرسد ما هم به این گفت‌وگوها نه خیلی خوش‌بین و نه خیلی بدبین هستیم. البته به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم اما به توانایی‌های خود خوش‌بین هستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: «گفتگوهای عمان یکی از ده‌ها کار وزارت خارجه است. مسائل کشور را به گفت‌گوها گره نزنیم.»

آیت‌الله خامنه‌ای که در دیدار با جمعی از اعضای هیأت دولت، نمایندگان مجلس، مسوولین عالی دستگاه قضائی و برخی نهادها سخن می‌گفت، افزود: «اشتباهی که در برجام کردیم اینجا تکرار نشود. در دوران برجام، کشور را شرطی کردیم و همه چیز را منوط کردیم به پیشرفت مذاکرات. سرمایه‌گذار وقتی می‌بیند که کشور منوط به مذاکره است، سرمایه‌گذاری نمی‌کند.»

رهبر ایران با تأکید بر ادامه فعالیت‌ها در این کشور در همه زمینه‌های صنعتی، اقتصادی، سازندگی، فرهنگی و اجرای پروژه‌های بزرگ، گفت، هیچ‌کدام از این مسائل با گفت‌گوهای عمان هیچ ارتباطی ندارد.

رهبر ایران پیش از این گفته بود که مذاکره با امریکا «عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه» نیست و مشکلی از مشکلات ایران را حل نمی‌کند.

دور اول مذاکرات میان وزیر خارجه ایران و نماینده ترمپ در عمان برگزار شد و قرار است دور دوم آن شنبه آینده برگزار شود.

Continue Reading

اخبار ساحوی

وزیر خارجه ایران پیش از دور دوم گفتگوها با امریکا به مسکو سفر می‌کند

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز اعلام کرد که قرار است عراقچی با همتای روس خود سرگئی لاوروف و دیگر مقامات این کشور دیدار کند.

Published

on

(Last Updated On: )

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران قرار است این هفته به روسیه سفر کند تا با مقامات کرملین درباره مذاکرات هسته‌ای تهران و واشنگتن که قرار است دور دوم آن در روم برگزار شود، گفتگو کند.

آقای عراقچی پیش از این در روز شنبه در عمان با استیو ویتکاف، نماینده امریکا در خاورمیانه گفتگو کرده بود که بالاترین سطح مذاکرات میان دو کشور از زمان به بن‌بست رسیدن توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ محسوب می‌شد.

در هفته‌های اخیر روسیه، متحد نزدیک ایران و طرف توافق ۲۰۱۵ میلادی، همچنین چین درباره برنامه هسته‌ای این کشور با تهران گفتگو کرده‌اند.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز روز دوشنبه با تایید این خبر که عراقچی به مسکو خواهد رفت، گفت که این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود.

ایسنا به نقل از او نوشت: «بر اساس برنامه‌ریزی که از قبل انجام شده است در اواخر این هفته وزیر خارجه به روسیه سفر می‌کند و در این سفر مسائل مختلف از جمله آخرین تحولات مسقط مورد بررسی قرار می‌گیرد.»

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز اعلام کرد که قرار است عراقچی با همتای روس خود سرگئی لاوروف و دیگر مقامات این کشور دیدار کند.

ایران و ایالات متحده، به طور جداگانه گفتگوهای روز شنبه را «سازنده» توصیف کردند. مسکو نیز از گفتگوهای ایران و امریکا استقبال کرده و ضمن تاکید بر یک راه‌حل دیپلوماتیک، هشدار داده که هرگونه رویارویی نظامی یک «فاجعه جهانی» رقم خواهد زد.

قرار است دور دیگری از مذاکرات ایران و امریکا روز شنبه ۱۹ اپریل برگزار شود.

اگرچه هنوز ایران مکان جدید گفتگوها را تایید نکرده اما آنتونیو تایانی، وزیر خارجه ایتالیا می‌گوید که روم به درخواست میزبانی مذاکرات «پاسخ مثبت» داده است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران در جریان نشست خبری صبح دوشنبه خود صرفا گفت که: «احتمالا دور بعدی مذاکرات جایی غیر از عمان خواهد بود». به گفته او، تنها محور مذاکرات «مسأله هسته‌ای و لغو تحریم‌ها» خواهد بود و ایران «در هیچ موضوع دیگری با طرف امریکایی مذاکره نخواهد کرد».

او همچنین در این نشست، از مقامات امریکا خواست که «تناقض در مواضعشان را حل کنند». بنا بر گزارش ایسنا، او با اشاره به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه امریکا درباره تهران از جمله این که «ایران باید جدیت بیشتری از خود نشان دهد» گفت: «این مواضع متناقضی است که از سوی مقامات مختلف امریکایی مطرح می‌شود و باید این تناقض را حل کنند.»

آقای بقایی همچنین درباره دلیل برگزاری مذاکرات بصورت غیر مستقیم گفت: «دلیل اینکه مذاکره مستقیم صورت نمی‌گیرد، این است که موثر و مفید نیست… اگر می‌خواهیم مذاکره موثر باشد و اگر در یک تعامل دیپلوماتیک جدیت داریم، باید روشی را انتخاب کنیم که نسبت به موثر بودن آن اطمینان داریم… مذاکره مستقیم در شرایطی که یک طرف اصرار بر رویکرد تحکم‌آمیز، استفاده از زبان تهدید و توسل به زور دارد قاعدتا نه مفید است، نه برای طرفی مثل جمهوری اسلامی ایران قابل قبول است و نه این‌که می تواند منتج به نتیجه شود… ما کماکان همان شکل و شیوه‌ای که انتخاب کردیم را ادامه خواهیم داد.»

پیش از این خبرگزاری ایرنا در اواخر روز یک‌شنبه به نقل از سیدمحمود نبویان، معاون رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نوشته بود که توانایی‌های راکتی ایران از جمله «خط قرمزهای» این کشور در مذاکرات است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!