Connect with us

اخبار ساحوی

وزارت داخله: طالبان یک پل بزرگ را در ارغنداب قندهار تخریب کردند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزارت امور داخله میگوید که طالبان با استفاده از یک موتر بمب گذاری شده یک پل را در ولسوالی ارغنداب ولایت قندهار ویران کرده اند.

این پل که شهر قندهار و برخی از ولسوالی ها را با ارغنداب وصل کرده بود، ده سال پیش به ارزش دو میلیون دالر ساخته شده بود.

جمال ناصر بارکزی سخنگوی پولیس این ولایت میگوید که این پل پس از چاشت امروز در نتیجه انفجار یک موتر بمب گذاری شده ویران شد.

گواهان می گویند که موتر پر از مواد انفجار در میانه پل توقف و انفجار داده شد.

این پل به ارزش دو میلیون دالر ده سال پیش ساخته شده بود که به شمول شهر کندهار، دو ولسوالی دیگر را با ارغنداب وصل می کرد.

این در حالی است که در پنج ماه پسین، ارغنداب گواه نبردهای سنگین میان جنگجویان طالب و نیروهای دولتی بوده است. این پل گاهی برای نظامیان افغان و گاهی هم برای طالبان سنگر نبرد شده بود.

فرماندهی پولیس قندهار، این انفجار را کار طالبان می خواند و می گوید که این گروه در پی تخریب تاسیسات عامه است.

در نیمه دوم سال گذشته، هفت ولسوالی قندهار با نبردهای سنگین رو به رو شد؛ نبردهایی که در کنار قربانی گرفتن از دو طرف جنگ، هزاران خانواده نیز را آواره کرده است.

اخبار ساحوی

Pakistan minister urges international probe of Kashmir attack

Asif told the newspaper that India had used the aftermath of the militant attack as a pretext to suspend the water treaty and for domestic political purposes.

Published

on

(Last Updated On: )

Pakistan believes an international investigation is needed into the killing of 26 men at a tourist spot in Indian Kashmir this week and is willing to work with international investigators, the New York Times reported on Friday, quoting Pakistani Defence Minister Khawaja Muhammad Asif.

Asif told the newspaper in an interview that Pakistan was “ready to cooperate” with “any investigation which is conducted by international inspectors.”

India has said there were Pakistani elements to the attack on Tuesday, but Islamabad has denied any involvement. The two countries both claim the mountainous region but each controls only part of it.

Since the attack, the nuclear-armed nations have unleashed a raft of measures against each other, with India putting the critical Indus Waters Treaty in abeyance and Pakistan closing its airspace to Indian airlines.

Asif told the newspaper that India had used the aftermath of the militant attack as a pretext to suspend the water treaty and for domestic political purposes.

India, was taking steps to punish Pakistan “without any proof, without any investigation,” he added.

“We do not want this war to flare up, because flaring up of this war can cause disaster for this region,” Asif told the newspaper.

A little-known militant group, Kashmir Resistance, claimed responsibility for the attack in a social media message.

Indian security agencies say Kashmir Resistance, also known as The Resistance Front, is a front for Pakistan-based militant organisations such as Lashkar-e-Taiba and Hizbul Mujahideen.

Asif disputed that allegation in the interview. He said Lashkar-e-Taiba was “defunct” and had no ability to plan or conduct attacks from Pakistan-controlled territory.

“They don’t have any setup in Pakistan,” he said, according to the newspaper.

“Those people, whatever is left of them, they are contained. Some of them are under house arrest, some of them are in custody. They are not at all active,” the official said.

 

(Reuters)

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: آماده‌‌ام با رهبر یا رئیس‌ جمهور ایران دیدار کنم

Published

on

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس‌ جمهور ایالات متحده، در مصاحبه‌ای با مجله تایم گفت که آماده دیدار با رهبر یا رئیس‌جمهور ایران است و باور دارد که دو کشور می‌توانند به توافقی جدید بر سر برنامه هسته‌ای مورد مناقشه تهران دست یابند.

با این حال، ترمپ که در سال ۲۰۱۸ ایالات متحده را از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی خارج کرد، بار دیگر تهدید به اقدام نظامی علیه ایران کرد، مگر اینکه به‌زودی توافق جدیدی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای حاصل شود.

ترامپ در مصاحبه‌ای که در تاریخ ۲۲ اپریل انجام و روز جمعه منتشر شد، گفت: «فکر می‌کنم قرار است با ایران به توافق برسیم.» این اظهارات پس از مذاکرات غیرمستقیم هفته گذشته میان امریکا و ایران مطرح شد که به گفته یکی از مقامات امریکایی، پیشرفت «بسیار خوبی» در آن حاصل شده و طرفین برای تدوین چارچوبی برای توافق احتمالی به توافق رسیده‌اند.

وقتی از ترمپ پرسیده شد که آیا مایل به دیدار با آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران که منتقد سرسخت غرب است، یا رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب مسعود پزشکیان است، پاسخ داد: «البته.»

مذاکرات در سطح کارشناسی قرار است روز شنبه در عمان، کشوری که نقش میانجی میان دو دشمن دیرینه را ایفا می‌کند، از سر گرفته شود. همچنین قرار است در همان روز دور سوم مذاکرات سطح بالا پیرامون برنامه هسته‌ای برگزار شود.

اسرائیل، متحد نزدیک ایالات متحده و دشمن اصلی ایران در خاورمیانه، برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران را که ممکن است به ساخت بمب اتمی منجر شود، «تهدیدی وجودی» توصیف کرده است.

بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل، خواستار برچیدن کامل ظرفیت هسته‌ای ایران شده و گفته است که اقدامات نیم‌بند نمی‌تواند امنیت اسرائیل را تضمین کند.

وقتی از ترمپ پرسیده شد که آیا نگران است نتانیاهو امریکا را به جنگ با ایران بکشاند، پاسخ داد: «نخیر».

اما در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت اقدام نظامی اسرائیل، امریکا وارد جنگ با ایران خواهد شد، گفت: «اگر نتوانیم توافق کنیم، شاید خیلی هم با رغبت وارد شوم. اگر توافقی نداشته باشیم، من نفر اولی خواهم بود که وارد می‌شود.»

در ماه مارچ، ایران در پاسخ به نامه‌ای از ترمپ که در آن خواستار مذاکره برای توافق جدید شده بود، اعلام کرد که تحت فشار حداکثری و تهدید نظامی وارد مذاکرات مستقیم نخواهد شد، اما مانند گذشته آماده گفتگوهای غیرمستقیم است.

اگرچه گفتگوهای کنونی غیرمستقیم و با میانجی‌گری عمان انجام شده‌اند، اما مقامات امریکایی و ایرانی پس از دور اول مذاکرات در ۱۲ اپریل، به‌طور مختصر رودررو نیز صحبت کرده‌اند.

آخرین مذاکرات رودرروی شناخته‌شده میان دو کشور در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما و در جریان دیپلوماسی منتهی به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ انجام شد.

قدرت‌های غربی ایران را متهم می‌کنند که برنامه هسته‌ای‌اش اهداف پنهانی برای تولید سلاح هسته‌ای دارد و اورانیوم را تا سطحی فراتر از نیازهای برنامه صلح‌آمیز غنی‌سازی می‌کند.

تهران تأکید دارد که برنامه هسته‌ای‌اش کاملاً صلح‌آمیز است. توافق ۲۰۱۵ فعالیت غنی‌سازی ایران را در ازای لغو تحریم‌های بین‌المللی محدود کرد، اما پس از خروج امریکا از آن توافق به رهبری ترمپ در سال ۲۰۱۸، ایران این فعالیت‌ها را از سر گرفت و تسریع کرد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

مقام‌های فلسطینی پست معاونیت تحت رهبری محمود عباس را ایجاد کردند

Published

on

(Last Updated On: )

خبرگزاری رویترز گزارش داده که شورای مرکزی فلسطین ایجاد پست معاونیت رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را تایید کرده است که مسوول آن، احتمالاً جانشین محمود عباس خواهد شد.

رویترز به نقل از خبرگزاری فلسطینی وفا نوشته است که ۱۷۰ عضو شورای مرکزی فلسطین به این تصمیم رأی مثبت دادند، در حالی که یک عضو به آن رأی منفی و دیگری رأی ممتنع داد.

هیچ فردی بلافاصله برای این سمت تعیین نشد. بربنیاد این تصمیم، محمود عباس حق دارد وظایفی را به معاون محول، او را از سمتش برکنار یا استعفای او را بپذیرد.

عباس، ۸۹ ساله، از زمان مرگ یاسر عرفات در سال ۲۰۰۴، ریاست سازمان آزادی‌بخش فلسطین و تشکیلات خودگردان فلسطین را بر عهده داشته است، اما سال‌هاست که در برابر اصلاحات داخلی، از جمله تعیین جانشین، مقاومت کرده است.

تشکیلات خودگردان فلسطین که مورد حمایت غرب است، حاکمیت محدودی در کرانه باختری زیر اشغال اسرائیل دارد و از زمان جنگ داخلی با حماس در سال ۲۰۰۷، غزه را اداره نکرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!