Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت خارجه امریکا: چین موقفش را درباره به رسمیت شناختن امارت اسلامی روشن کند

منتشر شده

در

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه امریکا در واکنش به دریافت اعتمادنامه سفیر امارت اسلامی افغانستان از سوی رئیس‌جمهور چین گفت که هنوز موضع بیجینگ در قبال به رسمیت‌شناختن امارت اسلامی واضح نیست.

او گفت پس از شنیدن اظهارات رسمی حکومت چین، در این مورد ابراز نظر خواهد کرد.

او در نشست خبری گفت: «من آن گزارش‌ها را دیده‌ام و فکر می‌کنم دولت چین در مورد روابط [بیجنگ با طالبان] صحبت کند و این‌که آیا آن‌ها (چین) به‌طور رسمی طالبان (امارت اسلامی) را به رسمیت شناخته‌اند یا خیر. من برخی از نظرات متفاوت آن‌ها را دیده‌ام.»

او بار دیگر تاکید کرد که روابط کنونی چین و امارت اسلامی تغییری در سیاست امریکا در قبال شناسایی امارت اسلامی به وجود نمی‌آورد و این گروه باید گام‌های مشخص را از جمله در راستای بهبود وضعیت زنان، برای به رسمیت شناخته شدن خود بر دارد.

او افزود: «از این رو، قبل از این که ارزیابی‌ای از این اقدام داشته باشم، منتظر وضاحت دادن حکومت چین در این مورد خواهم ماند.»

او از چین و کشورهای دیگر خواست که از نفوذ خود برای ایجاد تغییر در رفتار امارت اسلامی استفاده کنند.

این درحالی است که وزارت خارجه امارت اسلامی افغانستان روز سه‌شنبه (۱۰دلو) با انتشار تصاویری اعلام کرد که شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، اعتمادنامه اسدالله بلال کریمی را به عنوان سفیر و نماینده فوق‌العاده امارت اسلامی پذیرفته است.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه در خبرنامه‌ای نوشت که اعتمادنامه بلال کریمی در چین همراه با سفیران ٤١ کشور دیگر در مراسم خاص به شی جین‌پینگ تقدیم شد.

این در حالیست که گروه بین‌المللی بحران روز سه‌شنبه در گزارشی از کشورهای غربی خواسته است که نباید مانع برداشتن گام‌های عملی برای تقویت همکاری منطقه‌ای با افغانستان به منظور بهبود وضعیت تجارت و مبارزه دربرابر شورشیان شوند.

رویداد های اخیر

U.S. House approves bill on evacuation of Afghan allies

Published

on

The U.S. House Of Representatives has passed a legislation on evacuation of Afghans who assisted Americans during the 20-year war in Afghanistan.

“The passage of the CARE Authorization Act of 2024 further underscores the commitment made by the U.S. government to safeguard those who served shoulder-to-shoulder with our personnel during the twenty-year mission in Afghanistan,” Congresswoman Dina Titus said in a statement.

“The State Department has made it clear: There is no deadline for the crucial job of protecting Afghan allies. By authorizing the Coordinator for Afghan Relocation Efforts at the State Department, we can more effectively relocate and resettle those who have qualified to immigrate to the U.S. as a result of their service to this country.”

In 2022 the State Department established a specialized office called the Coordinator for Afghan Relocation Efforts (CARE) to streamline and coordinate the ongoing relocation and resettlement process for eligible Afghans from Afghanistan and Pakistan to the United States.

The CARE Authorization Act of 2024 will formally authorize the CARE office at the State Department for three years and grant important authorities to advance its mission. These include an extension of authorities to enter into personal services contracts as well as measures to streamline the transfer of funds to and from other agencies involved in the Afghan relocation mission.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد به مناسبت روز جهانی تلویزیون: با رسانه‌ها همکار هستیم

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که حکومت متعهد به حمایت از رسانه‌ها است و می‌توانند در چارچوب شریعت اسلامی و ارزش‌های ملی فعالیت کنند.

ذبیح‌الله مجاهد به مناسبت روز جهانی تلویزیون که برابر به بیست‌ویکم نومبر است، گفت: «امارت اسلامی افغانستان در عموم از رسانه‌ها حمایت کرده و می‌کند. تا حدی که ما امکانات در دسترس داریم و همچنان آنگونه که چارچوب قوانین شرعی و منافع ملی ایجاب می‌کند، رسانه‌ها می‌توانند فعالیت کنند.»

آقای مجاهد افزود: «تاحدی که ما توان داریم، با رسانه‌ها همکار هستیم و رسانه‌های افغانستان فعلاً نشرات دارند و به خوبی نشرات شان را به پیش می‌برند.»

گفتنی است که مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۶میلادی، بیست‌ویکم نومبر را به عنوان روزجهانی تلویزیون نام‌گذاری کرد.

همچنان از فعالیت تلویزیون در افغانستان حدود ۵۰ سال می‌گذرد.

حجت‌الله مجددی، رییس اتحادیه ژورنالستان آزاد افغانستان به مناسبت این روز گفته است: «بعد از تحول از جمله ۱۸۴ تلویزیون ملی و محلی کشور ۵۷ تلویزیون به دلیل مشکلات اقتصادی مسدود شدند.»

این در حالی است که خبرنگاران در افغانستان هرازگاهی از عدم دسترسی به اطلاعات شکایت دارند و می‌گویند که این چالش‌ها باید برداشته شود.

در حال حاضر حدود ۳۷۰ رسانه چاپی، صوتی و تصویری در کشور فعال اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ملابرادر: بحران کمبود آب بر روابط بین کشورها تاثیر منفی گذاشته است

ملابرادر گفت: «اکنون مسوولیت امارت اسلامی افغانستان است تا مسوولیت ملی خودرا با درنظرداشت اصل توسعه پایدار برای مدیریت بهتر آب کشور با استفاده از هر راه و امکانات ممکن به درستی انجام دهد. ان شاءالله اراده ما در این زمینه قوی است.»

Published

on

معاون اقتصادی رئیس الوزرا گفته است که بحران کاهش دوامدار آب نتنها کشورها را با مشکل کمبود این منبع حیاتی روبه‌رو ساخته است، بلکه بر روابط سیاسی و اقتصادی بین کشورها تاثیر منفی گذاشته است.

ملا عبدالغنی برادر در جلسه‌ پایانی یک سیمینار علمی - تخنیکی که امروز (پنجشنبه) از سوی وزارت آب و انرژی برگزار شده بود، گفت که اگرچه آب یک منبع طبیعی تجدیدپذیر است، اما کمبود آب به دلیل تغییرات اقلیمی، افزایش سطح آلودگی آب، نیازهای فزاینده بشری و مصرف بی‌رویه آن، به شکل جدی احساس می‌شود.

معاون اقتصادی رئیس الوزرا ابراز تاسف کرد که با آنکه افغانستان دارای منابع طبیعی و ذخایر وسیع آب است، اما در این بخش مدیریت مسلکی صورت نگرفته است.

ملابرادر گفت: «اکنون مسوولیت امارت اسلامی افغانستان است تا مسوولیت ملی خودرا با درنظرداشت اصل توسعه پایدار برای مدیریت بهتر آب کشور با استفاده از هر راه و امکانات ممکن به درستی انجام دهد. ان شاءالله اراده ما در این زمینه قوی است.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!