Connect with us

اخبار ساحوی

وزارت امر به معروف و نهی از منکر مسئله تفکیک جنسیتی در رستوارانت‌ها را رد کرد

منتشر شده

در

وزارت امر به معروف و نهی از منکر مسئله تفکیک جنسیتی در رستورانت‌های هرات را رد کرده است.

اخیرا برخی کارمندان اداره امر به معروف و نهی از منکر هرات به رستورانت‌های شهر رفته گفته اند که باید تفکیک جنسیتی صورت بگیرد و حتی یک زوج هم با هم در رستورانت نمی‌توانند غذا بخورند، این مسئله سروصداهای مردم و مالکین رستورانت‌ها را به دنبال داشته است، اما حالا برخی مسولان محلی درهرات هم می‌گویند این یک سوء تفاهم بوده و هیچکس نمی‌تواند مانع باهم بودن خانواده‌ها در فضاهای رستورانت و پارک‌ها شود.

سر وصداها از جای بلند شد که تقریبا ده روز پیش برخی کارمندان اداره امر به معروف و نهی از منکر هرات به رستورانت‌ها رفتند و بر سر تفکیک جنسیتی در سالون‌های غذاخوری تاکید کردند، تا جاییکه حتی یک زوج هم نمی‌توانست با هم در یک سالون غذا بخورد.

بصیراحمد احمدی، مسوول یکی از رستورانت‌های هرات می‌گوید که:" وقتیکه با فامیل می‌آیند ما باید بگوییم که خانواده جدا و خودش جدا بنشیند، اما این کار جالب نیست و وقتیکه ما به فامیل‌ها می گوییم، آنها می‌گویند که ما میرویم به خانه‌های خود نان می‌خوریم."

جواد توانگر، کارمند در یکی از رستورانت‌های هرات می‌گوید که:"خوشبختانه بعد از اینکه وزارت امر به معروف و نهی از منکر در کابل واکنش نشان داد، مسئله محدودیت دوباره عادی شده است و رستورانت‌ها می‌توانند خانواده‌ها را دوباره اجازه دهند که باهم غذا صرف کنند."

اما وزارت امر به معروف ونهی از منکر به دنبال این مسئله واکنش نشان داد، عاکف مهاجر سخنگوی این وزارت می‌گوید این مسئله کاملا رد است و هیچ کس حق ندارد مانع خانواده‌ها در محیط بیرون گردد.

عاکف مهاجر، سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر می‌گوید که:"هموطنان ما می‌توانند آزادانه با خانواده‌های شان به هوتل ورستورانت بروند و چای بنوشند و یا اینکه با فامیل خود بازار بروند، هیچ مشکلی نیست، بناء خبرهای که پخش شده آوازه است و بی اساس می‌باشد"

از سوی دیگر برخی مسوولان محلی هرات هم تاکید می کنند که چنین دستور از هیچ آدرس صادر نشده است و خانواده‌ها خیلی راحت می‌توانند از فضای رستورانت‌ها استفاده کنند.

نعیم الحق حقانی، رئیس اطلاعات وفرهنگ هرات می‌گوید که:" گفته می‌شود که در هوتل‌ها بخاطر ارائه خدمات به بانوان کدام مقرره و قیودات وضع شده است، اما اخبار را مستقیم از ریاست امر به معروف ونهی از منکر را داشتیم و با رییس این اداره صحبت کردیم که کاملا رد کردند و چنین چیزی واقعیت ندارد"

نگینه بارک، باشنده هرات می‌گوید که:"نشستن دور یک میز وغذا خوردن با خانواده نه از نگاه اسلام و نه هم عرف اجتماع کدام مشکلی دارد، بلکه این می‌تواند برای روحیه دهی به خانواده‌ها و هم برای واردشدن بیشتر به اجتماع مفید باشد."

هر ازگاهی برخورد کارمندان اداره امر به معروف ونهی از منکر با پدیده‌های اجتماعی و محدود ساختن مردم در اجتماع سروصداها را بلند کرده است.

اخبار ساحوی

واکنش پاکستان به سخنان یک مقام امریکایی‌ درباره توانایی موشکی آن کشور

ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجهٔ پاکستان در بیانیه‌ای گفت: «ما می خواهیم تکرار کنیم که قابلیت‌های استراتیژیک پاکستان به منظور دفاع از حاکمیت آن و حفظ صلح و ثبات در آسیای جنوبی است.»

Published

on

وزارت خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی امریکا مبنی بر اینکه توانایی موشکی پاکستان تهدیدی علیه امریکاست، این اظهارات را «بی‌اساس و فاقد هرگونه منطق و درک تاریخی» دانست.

بیانیه افزود: «پاکستان و امریکا از سال ۱۹۴۵ روابط مثبت و گسترده‌ای داشته‌اند. ادعاهای اخیر ایالات متحده علیه یکی از متحدان عمده غیر ناتو، در شرایطی که هیچ مدرک معتبری در این زمینه وجود ندارد، به روابط کلی دو کشور کمکی نمی‌کند.

وزارت خارجه پاکستان تصریح کرد: «پاکستان هرگز نیت بدی نسبت به ایالات متحده نداشته است و این واقعیت بنیادین هیچ تغییری نکرده است. برعکس، پاکستان فداکاری‌های عظیمی برای این رابطه انجام داده و همچنان در عواقب سیاست‌های ایالات متحده در منطقه رنج می‌برد.

بیانیه در ادامه تأکید کرد: «متأسفانه مقام امریکایی پاکستان را در کنار کشورهایی قرار داده که در رابطه‌ای خصمانه با ایالات متحده هستند، در حالیکه از توانمندی‌های موشکی بسیار قدرتمندتر در همسایگی شرقی پاکستان چشم‌پوشی کرده و نگرانی‌ها درباره توانایی‌های پاکستان را به نظر می‌رسد که به تحریک دیگران مطرح می‌کند تا از این طریق ثبات استراتژیک شکننده در منطقه را بیشتر تحت تاثیر قرار دهد.

ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجهٔ پاکستان در بیانیه‌ای گفت: «ما می خواهیم تکرار کنیم که قابلیت‌های استراتیژیک پاکستان به منظور دفاع از حاکمیت آن و حفظ صلح و ثبات در آسیای جنوبی است.»

این در حالی است که واشنگتن به تازگی بر نهاد‌های مرتبط با برنامهٔ توسعهٔ موشک‌های بالستیک پاکستان تعزیرات وضع کرد، به شمول ادارهٔ دفاعی دولتی که از این برنامه نظارت می‌کند.

وزارت خارجهٔ ایالات متحده به تاریخ (۲۸ قوس) با نشر اعلامیه‌ای گفت که "تاسیسات انکشاف ملی پاکستان" مستقر در اسلام‌آباد، که مسوول برنامه میزایل بالستیک پاکستان است و در زمینۀ تدارک اجزا برای پیشبرد برنامه میزایل دوربرد بالستیکی پاکستان کار می‌کند" شامل نهادهایی است که تحریم شده اند.

چند ساعت پس از آن، اسلام آباد این تصمیم واشنگتن را "متعصبانه و تاسفبار" خواند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

تحریک طالبان پاکستان: ۱۶ سرباز را کشتیم

Published

on

تحریک طالبان پاکستان اعلام کرده که ۱۶ سرباز در حمله بر یک پوسته اردو در ایالت خیبر پختونخوا کشته شدند.

یک مقام استخباراتی پاکستان به خبرگزاری فرانسه گفته است که در حدود ۳۰ شبه نظامی بر این پوسته در ساحه مکین حمله کردند.

اردوی پاکستان تا کنون در مورد این حادثه چیزی نگفته است.

طبق یک خبر دیگر، اردوی پاکستان اعلام کرده است که ۲۵ نفر در پیوند به حملات بر سربازان در ماه می سال ۲۰۲۳ به حبس ۲ الی ۱۰ سال محکوم شده اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

یک مقام ارشد امریکا می‌گوید برنامه راکتی پاکستان «تهدیدی در حال ظهور» است

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

Published

on

یک مقام ارشد قصر سفید روز پنجشنبه گفت که پاکستان مجهز به سلاح هسته‌ای در حال توسعه قابلیت‌های راکت‌های بالستیک دوربرد است که در نهایت می‌تواند به این کشور اجازه حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا را بدهد و این یک «تهدید در حال ظهور» برای ایالات متحده می‌باشد.

به گزارش رویترز، اظهارات جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی امریکا نشان می‌دهد که روابط میان واشنگتن و اسلام آباد تا چه حد از زمان خروج نیروهای امریکایی از افغانستان در سال ۲۰۲۱ به تیرگی گراییده است.

این اظهارات همچنین این پرسش را مطرح می‌کند که آیا پاکستان اهداف برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و راکت‌های بالستیک خود را که برای مقابله با هند ایجاد شده بود، تغییر داده است یا خیر.

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

فاینر گفت، اگر این روند ادامه یابد، «پاکستان توانایی حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا، از جمله در ایالات متحده را خواهد داشت.»

وی با نام بردن از روسیه، کوریای شمالی و چین ادامه داد: تعداد کشورهای مجهز به سلاح هسته‌ای با راکت‌هایی که می‌توانند به سرزمین امریکا برسند «بسیار کم است و آنها دشمنی می‌کنند.»

فاینر گفت: «بنابراین، صراحتاً، برای ما سخت است که اقدامات پاکستان را چیزی جز تهدیدی در حال ظهور برای ایالات متحده بدانیم.»

این اظهارات یک روز پس از آن مطرح شد که واشنگتن دور جدیدی از تحریم‌ها را در رابطه با برنامه توسعه راکت‌های بالستیک پاکستان، از جمله برای اولین بار علیه اداره دفاعی دولتی که بر این برنامه نظارت می‌کند، اعلام کرد.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!