Connect with us

رویداد های اخیر

هماهنگ کننده خاص ملل متحد برای افغانستان با سرپرست وزیران امور داخله و خارجه دیدار کرد

منتشر شده

در

فریدون سینیرلی‌اوغلو، هماهنگ کننده خاص ملل متحد برای افغانستان در سفر اش به کابل روز پنجشنبه (۱ سرطان) با سراج الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله و امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

طبق بیانیه وزارت خارجه، سینیرلی‌اوغلو در دیدار اش با متقی گفت که احساس می‌کند جامعه بین المللی علاقمند بهبود تعامل با امارت اسلامی است، زیرا جنگ خاتمه یافته، صلح و ثبات برقرار شده، فساد محو شده و پیشرفت های مهم به ویژه در بخش امنیت صورت گرفته است.

او گفت که افغانستان با داشتن موقعیت استراتیژیک می‌تواند در تطبیق پروژه های بزرگ منطقه ای نقش مهم بازی کند، به همین دلیل، امنیت در افغانستان اهمیت دارد و دیگر هیچ کسی در این کشور خواهان جنگ نیست.

این مقام ملل متحد همچنان خاطر نشان ساخت که جامعه جهانی نگرانی‌هایی دارد که نباید نادیده گرفته شود.

از سوی دیگر، آقای متقی با اشاره به دستاوردها گفت: ما کشتار و مظالم گذشته در کشور را به امن و ثبات تبدیل کردیم، حقوق اسلامی زنان را تأمین کرده ایم، زمینه برای تطبیق پروژه ها را فراهم نموده ایم و همه دستاوردهای ما در بخش امنیت ومواد مخدر بدون کمک خارجی صورت گرفته است.

او ابراز تاسف کرد که در مقابل، افغان‌ها از سوی جامعه بین‌المللی فقط «مجازات جمعی، تحریم‌ها، فرمایشات و محکومیت» را دیده اند.

در همین حال، سرپرست وزارت امور داخله در دیدار اش با هماهنگ کننده خاص ملل متحد برای افغانستان گفته است که دوره اشغال ۲۰ ساله بر تعامل جهان با افغانستان سایه افگنده و سیاست آن زمان هنوز ادامه دارد که مفید نمی‌باشد.

سراج الدین حقانی اظهار کرد که امارت اسلامی در بخش از بین بردن مواد مخدر تلاش زیاد انجام داده و جامعه جهانی نیز باید در قسمت فراهم نمودن معیشت بدیل مسئولیت اش را ادا کند.

آقای حقانی وضعیت امنیتی کشور را اطمینان بخش توصیف کرد و گفت جنگجویان داعش بطور علنی در افغانستان وجود ندارند و به نظر می‌رسد حمایت محدود فکری داشته باشند که قابل نگرانی نیست. او تاکید کرد که از بزرگنمایی این پدیده باید خودداری شود.

در این دیدار، هماهنگ کننده ویژه ملل متحد ابراز امیدواری کرد که مکاتب و پوهنتون‌ها به روی دختران بازگشایی شوند.

رویداد های اخیر

ستانکزی: فاصله میان حکومت و رسانه‌ها نباید وجود داشته باشد

Published

on

معین سیاسی وزارت امور خارجه می‌گوید که رسانه‌ها طوری حمایت شوند که فاصله میان حکومت و آن‌ها وجود نداشته باشد.

شیرمحمد عباس ستانکزی در یک سمیناری زیر عنوان نقش رسانه‌ها در استحکام نظام اسلامی در کابل افزوده است که رسانه‌ها در جنگ تبلیغاتی در جهان نقش اساسی دارند و نیاز است تا امارت اسلامی از اعمال فشار علیه رسانه‌های کشور دست برداشته و بگذارد که آنان نقش خود را در ترقی و تعالی کشور آزادانه ایفا کنند.

آقای ستانکزی در این مورد گفت: «مشکلات آنان (رسانه‌ها) شنیده شود، صداهای آنان شنیده شود، برای آنان زمینه باید مساعد شود تا کار خود آزادانه انجام دهند.»

ستانکزی افزوده است، دیدگاه‌ها نسبت به رسانه‌های کشور طوری باشد که دو طرف به همدیگر به عنوان بیگانه نگاه نکنند و امارت اسلامی از اعمال فشار بر رسانه‌ها خودداری کند و بگذارد رسانه‌ها با دست باز فعالیت کنند.

از سویی دیگر، مسوولان وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز در این سمینار گفتند که آنان راه تقابل را با رسانه‌ها در پیش نگرفته‌اند و این وزارت متعهد به همکاری با آنان است.

اشتراک کنندگان در این سمینار نیز از رسانه‌ها خواستند که در بازتاب تصویر مثبت افغانستان به جهان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

این سمینار در حالی برگزار می‌شود که رسانه‌ها خود را متعهد به آزادی بیان و بازتاب فعالیت‌ها در چارچوب منافع ملی و ارزش‌های اسلامی می‌دانند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ امضا شد

Published

on

د افغانستان برشنا شرکت اعلام کرده که قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ میلادی امضا شده است.

این قرارداد پس از سفر هیأت امارت اسلامی به رهبری عبدالباری عمر، رئیس عمومی این شرکت به تاشکند و گفتگو با مقامات این کشور امضا شده است.

حکمت الله میوندی، سخنگوی این شرکت گفته است: «رئیس عمومی د افغانستان برشنا شرکت در رأس یک هیأت به ازبکستان سفر کرد و در دیدار با مسوولان برشنا در ازبکستان قرارداد خرید برق برای سال ۲۰۲۵ را امضا نمود.»

در همین حال، شماری از سرمای‌گذاران از امارت اسلامی می‌خواهند که با جانب ازبکستان در مورد برق ۵۰۰ کیلوولت گفتگو کند و کار این پروژه هرچه زودتر تکمیل شود که با تکمیل کار این پروژه بخش از مشکلات کمبود برق در کشور حل خواهد شد.

برشنا شرکت تصریح کرده که هیأت افغانستان در باره پروژه انتقال برق ۵۰۰ کیلوولت از سرخان - پلخمری - دشت الوان الی ارغندی کابل و شیخ مصری ننگرهار که ظرفیت انتقال ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میگاوات برق را دارد، با مقامات ازبکستانی نیز بحث کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: روز جهانی مهاجران

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!