Connect with us

تجارت

ملابرادر: حکومت هیچ کار اساسی را انجام نداده که رضایت مردم را جلب کند

منتشر شده

در

معاون اقتصادی رییس الوزرا می پذیرد که حکومت در یک سال گذشته نتوانسته است کار اساسی ای را انجام دهد که رضایت مردم را جلب کند.

ملا عبدالغنی برادر این مطلب را در بیست‌وهفتمین نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی در بادام باغ کابل بیان کرده است.

ملابرادر می افزاید که در حال حاضر زمینه های فراوان کاریابی و سرمایه گذاری وجود دارد و باید حکومت از معادن، آب های شیرین و زمین های زراعتی به نفع مردم استفاده کند.

به گفته وی، همه نهاد ها چه دولتی و چه خصوصی برای خودکفایی کشور مسئولانه عمل کنند.

آقای برادر می‌گوید: «در یک سال گذشته برای این مردم کاری را انجام نداده ایم که به آن قانع شوند. مردم قانع نیستند. ما تا هنوز خدمتی را به آنان انجام نداده ایم که یک کار نمونه باشد. ما باید چنان مستغنی شویم که دست مان دیگر به سوی جهان دراز نباشد.»

معاون اداری رییس الوزرا اما به موضوع امنیت شهروندان اشاره می‌کند و می‌گوید که هیچ تهدیدی متوجه شهروندان افغانستان نیست.

عبدالسلام حنفی می‌گوید هیچ کسی حق کشتن و شکنجه کردن افراد را ندارد و نیروهای امنیتی هم در بازداشت و نگهداشتن افراد باید مسلکی و مطابق قانون عمل کنند.

آقای حنفی می‌گوید: «اگر در ساحه جنگ کسی کشته می‌شود این یک موضوع جدا است. اما وقتیکه یک فرد گرفتار می‌شود، بعد از گرفتار شدن حکم آن کاملاً تغییر می‌کند. دیگر کسی حق ندارد محبوس را بکُشد، اگر می‌کُشد، یک جرم فردی است. از نظر ما آن محکوم است. در هرجا باشد ما او را محاکمه می‌کنیم.»

با این حال وزیر زراعت ومالداری و شماری از اعضای اتاق تجارت و سرمایه گذاری می‌گویند که تا زمانی که بخش زراعت کشور توسعه نیابد، افغانستان به خودکفایی نمی رسد.

عطاءالله عمری، وزیر زراعت ومالداری می‌گوید: « ما اگر توجه به زراعت کنیم از تحریم ها و تهدید های خارج خلاص می‌شویم.»

معاون اتاق تجارت و سرمایه گذاری هم می‌گوید که آنان زمینه یک نمایشگاه دایمی را در پایتخت فراهم می‌کنند تا از این طریق محصولات زراعتی حمایت شود.

در این برنامه مقام‌های امارت اسلامی از تاجران می‌خواهند تا در بخش زراعت سرمایه گذاری کنند. آنان می‌افزایند که تسهیلات لازم را به خصوص در بخش ایجاد سردخانه ها فراهم خواهند ساخت.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!